- 29 Ocak 2017
- 1.058
- 2.750
- 133
- Konu Sahibi Slayer Witch
-
Doktoruma yazdım ne olacak burası Afrika mı dedi fenistil sür sakin ol dedi geçer, ama bu beni rahatlatmıyor çok korkuyorum bebeğime bir şey olur diyeBilmiyorum ki…
Hemen doktora gitseniz…
Doktor sizi rahatlamadıysa bir psikologla görüşün belki de desteğe ihtiyacınız vardır.Doktoruma yazdım ne olacak burası Afrika mı dedi fenistil sür sakin ol dedi geçer, ama bu beni rahatlatmıyor çok korkuyorum bebeğime bir şey olur diye
Sinek ısırığının anne karnındaki bebeği hasta edeceğinden bahsetmiyorsunuz değil mi inşallah yanlış anlamışımdır.Yaz vakti nerden gebe kaldım diyorum bazen, şu bacağımın haline bakın sabah sabah diğer bacağımla beraber saydım 14 tane ısırık, ne yaptı nerden girdi sinek olmayan evime bilmem, yemin ederim kendi canım şişlik kızarıklık umrumda değil ama daha 15 haftalık bebeğime bir şey olur bir şey bulaşır diye korkudan ağla ağla içim dışıma çıktı. Ne olur bildiğiniz rahatlatıcı bir şey varsa söyleyin internette korkunç şeyler yazıyor çok korkunç, mikrosefaliden falan bahsediyor.
Yaz vakti nerden gebe kaldım diyorum bazen, şu bacağımın haline bakın sabah sabah diğer bacağımla beraber saydım 14 tane ısırık, ne yaptı nerden girdi sinek olmayan evime bilmem, yemin ederim kendi canım şişlik kızarıklık umrumda değil ama daha 15 haftalık bebeğime bir şey olur bir şey bulaşır diye korkudan ağla ağla içim dışıma çıktı. Ne olur bildiğiniz rahatlatıcı bir şey varsa söyleyin internette korkunç şeyler yazıyor çok korkunç, mikrosefaliden falan bahsediyor.
Sinek ısırığının anne karnındaki bebeği hasta edeceğinden bahsetmiyorsunuz değil mi inşallah yanlış anlamışımdır.
Ya zaten hamile değilken benim de umrumda değildi ama şimdi gittim internete yazdım işte bin tane şey okudum sonuç buSinek ısırığı böyle bir şey yapsa ülkede normal insan kalmadı farkındasınız dimi? Isırılmayan insan var mı aramızda?
Bence psikolojik destek alın.Ondan bahsediyorum ne yazık ki. Ödüm kopuyor bir şey bulaşır hastalık mastalık bebeğe geçer zarar verir diye.
Böyle hamilelik de sonrası da geçmez amaOndan bahsediyorum ne yazık ki. Ödüm kopuyor bir şey bulaşır hastalık mastalık bebeğe geçer zarar verir diye.
İnternette her okuduğunuza inanmayın lütfen. Doktorunuz en bilgili kişi olarak yanıt vermiş size zaten. Hem bu kadar düşünmeniz bebeği daha çok etkiler bence. Kendinizi rahatlatın psikolojik destek iyi olabilir.Ya zaten hamile değilken benim de umrumda değildi ama şimdi gittim internete yazdım işte bin tane şey okudum sonuç bu
internete ne yazsan direk mezarını kaz diyor zatenYa zaten hamile değilken benim de umrumda değildi ama şimdi gittim internete yazdım işte bin tane şey okudum sonuç bu
Kuzum ilik su ve sabunla yika sudocrem var bebeklere pisik icin surulen ondan sür gecer kasimamaya calis benimde hamileyken oluyodu boyle tribe giriyodum İnternete bakma basin agrisa kanser der google doktorlugu hic canini sikmaYaz vakti nerden gebe kaldım diyorum bazen, şu bacağımın haline bakın sabah sabah diğer bacağımla beraber saydım 14 tane ısırık, ne yaptı nerden girdi sinek olmayan evime bilmem, yemin ederim kendi canım şişlik kızarıklık umrumda değil ama daha 15 haftalık bebeğime bir şey olur bir şey bulaşır diye korkudan ağla ağla içim dışıma çıktı. Ne olur bildiğiniz rahatlatıcı bir şey varsa söyleyin internette korkunç şeyler yazıyor çok korkunç, mikrosefaliden falan bahsediyor.
Korkmayın hicbirsey olmazYaz vakti nerden gebe kaldım diyorum bazen, şu bacağımın haline bakın sabah sabah diğer bacağımla beraber saydım 14 tane ısırık, ne yaptı nerden girdi sinek olmayan evime bilmem, yemin ederim kendi canım şişlik kızarıklık umrumda değil ama daha 15 haftalık bebeğime bir şey olur bir şey bulaşır diye korkudan ağla ağla içim dışıma çıktı. Ne olur bildiğiniz rahatlatıcı bir şey varsa söyleyin internette korkunç şeyler yazıyor çok korkunç, mikrosefaliden falan bahsediyor.
Öyle de işte insan korkuyor ister istemez, mahvoldum zaten kaşıntıdan bi deKorkmayın hicbirsey olmazhamileliğimin ilk aylarında beni de bu şekilde sinekler isirmisti.esim gördüğünde acaba hastaneye mi gitsek dedi.esim panik atak hastası.hamile hamile onu sakinlestirmek bana düşmüştü tüm yaz boyunca fanusta yaşayamayacagimiza göre sinekte isirabilir böcekte isirabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?