• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah sabah canım sıkıldı

ASENK

kendimi durduracak değilimmm!!
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2013
1.668
2.309
448
Çok bunaldım kızlae ya.ben avrupa da yaşıyorum anadolu da çalışıyorum.sabah otobüse bindimbir tane kadın önce şoförle kavga etti sonra geldi benim dibimde bitti.nasıl itekliyor çantasını böbreğimi deldi resmen.neyse ses etmedim yanımdaki kız indi yanıma oturdu.yemin ediyorum ilk defa kendimi bir kadın tarafından tacize uğruyor sandım nasıl dirseğiyle dürtüyor beni.suratıma suratıma öksürüyor ben de şalımla ağzımı kapadım kadın nasıl bağırmaya başladı ukala rahatsız olduysan taksiye bin diye.ki ben hiç sessiz biri değilimdir kasıldım kaldım sadece beni taciz ediyorsunuz diyebildim indim otobüsten inerken nasıl ittiriyor beni :( gelene kadar ağladım bu hayatı hak edecek ne yaptım canım çok sıkıldı yaa :.(

O seni dürtüklerken sen neden ses çıkarmadın canım.
Ben biraz hanzoyum bu konularda, beni dürtüklese onu kesin ite ite koltuktan düşürürdüm. :KK48:

Arsız cahilin biriymis.bosversene sen niye canini sıkıyorsun kendini bilmez biri icin.
Terbiyesiz diyip ben daha fena durtuklerdim de o an tabi insan bi kalir saka gibi.

Sizde öksürürken ağzınızı kapayın mikroplarınızı solumak zorunda değilim deseydin.
Ayrıca çanta rahatsız ettiyse çantanızı çekebilir misiniz deseydin cevap vermedikçe daha çok yüz bulur böyle tipler.

Hiç üzülmeyin.Terbiyesiz ve görgüsüz insanlar her yerde dolu...Hepsiyle kavga etmeye kalkarsak sinir sistemimiz harap olur...İnsanların bu hareketlerine birşekilde karşılık versek bile fayda etmiyor çünkü o insanların kalitesi, görgüsü, hayatı bu...Değişmezler, değiştirilemezler.

Aglayip bu hayati hakedecek ne yaptim isyaniniz sadece bunun icin mi yoksa baska seylerde var mi?

Aglayip bu hayati hakedecek ne yaptim isyaniniz sadece bunun icin mi yoksa baska seylerde var mi?
Bıktım insanlar insanlıklarını unuttu istanbulda özür dileyen rica eden insanı ezik bellediler.başka bir şey yok sadece okurken ederken böyle bir hayat hayal etmemiştim buna çok üzülüyorum.

Bir daha başına gelirse kesinlikle sessiz kalma kadın olsun erkek olsun mutlaka tepkini ver
Kendime şaşırdım zaten bıktım artık bu insanlardan cevap vermeye bile halim kalmamış.ineceğim yere gelmeden otobüsten indim.

Birdaha kesinlikle sessiz kalmamalisin...

İstanbul gibi kalabalık şehirde yaşamanın en büyük zorluklarından birisi ulaşım. Uzun süre Ataşehir'de yaşayıp, Bakırköy'de işe gittim. Servise geçene kadar çileyi ömrüm hayatım boyunca unutmam. Arabanız olsa dert, toplum taşımaya binseniz ayrı dert.
Böyle insanlara sözel olarak net bir şekilde tepki vermek gerekiyor. Kolunu bacağınızı ittirmemesi gerektiğini söylemeniz gerekiyor. Hatta üslubu bozuyorsa 'eğer siz rahat oturamıyorsanız siz binebilirsiniz taksiye' diyebilirsiniz.
Canınızı sıkmayın toplu taşıma ile uzak yerde işe giden çoğu İstanbullu bu durumu yaşıyordur. Kadın erkek tepkinizi verin.

Çok bunaldım kızlae ya.ben avrupa da yaşıyorum anadolu da çalışıyorum.sabah otobüse bindimbir tane kadın önce şoförle kavga etti sonra geldi benim dibimde bitti.nasıl itekliyor çantasını böbreğimi deldi resmen.neyse ses etmedim yanımdaki kız indi yanıma oturdu.yemin ediyorum ilk defa kendimi bir kadın tarafından tacize uğruyor sandım nasıl dirseğiyle dürtüyor beni.suratıma suratıma öksürüyor ben de şalımla ağzımı kapadım kadın nasıl bağırmaya başladı ukala rahatsız olduysan taksiye bin diye.ki ben hiç sessiz biri değilimdir kasıldım kaldım sadece beni taciz ediyorsunuz diyebildim indim otobüsten inerken nasıl ittiriyor beni :KK43: gelene kadar ağladım bu hayatı hak edecek ne yaptım canım çok sıkıldı yaa :.(
Onu zayıf noktasından vursaydınız. "Siz sorunlusunuz belli ki şoförle de kavga ettiniz" şeklinde. Hem belki şoförü de yanınıza çekerdiniz kadını otobüsten atardı :KK53:

maalesef böyle insanlar var ve gitgide çoğalıyorlar..çoğu insanın henüz afyonu bile patlamamışken onlardaki bu negatif enerji patlaması şaşılacak boyutta...
evet haklısın sinir bozucu ama hayatı haketmeyecek kadar da değil..
birdahakine sende sesini çıkar..yani yaptıkları karşısında sessiz kalıp meydanı ona bırakma..

Teyzelerin atagindan kurtulmussun:))) kendini sansli say, uzerine de oturabilirdi:KK70::KK70: vallahi Istanbul memleketim diye demiyorum insani vahsi olmaya zorluyor yoksa hayatta kalman zor. Bugun git biraz kafa dinle, yarin sende pencelerini cikart, seni durtukleyene de bir guzel agzinin payini ver!

Ay Güldür Güldür şovdaki parodiler gibi teyzeymiş. :KK53:
Susmayın yav "Mikroplarını da al sen bin taksiye, insanlığa bi katkın olsun, senle muhatap olmak zorunda kalıp güne berbat başlamasınlar" filan deseydiniz ne güzel olurdu.

Toplu taşıma kullanmıyorum mümkün olduğunca, insanlar çok acayip, sanki balta girmemiş ormanlardan bir kesit gibi otobüslerin, metrolarin içi.

bıgun otobuste kadın sumuklu mendılını yere attı dıye kavga ettım mendılı aldırdım yerden ,
karı koca orta yaslı ınsanlardı tıplerıne bakan acır mendılı nıye yere atıyorsunız deyınce aslan kesıldıler hakaretın bırı bın para

O ağzını kapatmadan öksürenlere kürekle ağızlarına vurasım var

Bıktım insanlar insanlıklarını unuttu istanbulda özür dileyen rica eden insanı ezik bellediler.başka bir şey yok sadece okurken ederken böyle bir hayat hayal etmemiştim buna çok üzülüyorum.

Istanbul hakkinda yazilar okuyup hayaller mi kurmustunuz? :) Biraz fazla beklentiye girmissiniz ondan heralde bu kadar uzuldunuz. Bende istanbuldayim ama toplu tasima kullanmiyorum. Bikac kere bindim bi defasinda otobus les gibi sidik kokuyordu, sicakta klima bozuktu, bi defada tartisma, kavga cikmisti, ust uste gitmekten bahsetmiyorum bile. Ben surekli kullanmak zorunda kalsam cildirirdim heralde. Istanbul zor biyer saglam kafa az bulunuyor bu yuzden sanirim.

Back
X