sabah sabah canimi sıktı :'(

kaymerikaa

sen bana yangın ol, ben sana rüzgar.
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
750
363
ben hic usenmeden hergun sabahin korunde kalkip kahvaltı hazirlayip giyecegi coraptan beri hazirlaym adam kalkmis bana yemegn yannda icecek yok mu gitgde mallasiyon desin. oyle uzuldm ki kizlar su an agliyorm. hergun ya her allahn gunu sabah hazirlarm zaten cok guzel bi seklde. bugunde gec kaldm cay koymadm direk yumurta yaptm.. yaptgma yapacagma pisman etti. o kadar uzgunum ki. dun de ayni seyi yapti hergun yemek yapılır evde hic gormez. dun de makarna yaptim yok yemem ben bunu bu ne ben yemek istiyorum dye evi ayaga kaldirdi. dogustu herkesle bagrdi cagrdi. bana yine kotu laf soyledi snrada defoldu disari gitti. geldi bi ozur bile dilemedi. cok kötüyüm :'( anlatcak kmsem yok anca burda rahatliyorm kzlar k. bakmayn .

Aaa adama bak sabah sabah derdi neyse ..ama bu sorunun boyle devam etmesi kadinin sucu bak dun aksamda yapmis ayni seyi senbtepkisiz kalip sabah birde odul gibi yine kahvalti hazirlamissin tepkini koymayip kendini ezdirmeye devam edersen hergun bu asagilamalari artiririr sana sevgi saygi duymayan birine kayitsiz kalma al karsina konus beni kiriyosun ben senin karinim biraz kendine laflarina dikkat et de baktin anlamiyor mesafe koy tavrini gorsun yine anlamazsa sende bu boyle gitmez beni sahipsizmi sandin de ailenle konus yani kademe kademe o sana her hakaret edisinde sende biseyler yap boyle sessizce her ihtiyacini karsolayip aglamakla kalirsan o yapcagini yapar

ben hic usenmeden hergun sabahin korunde kalkip kahvaltı hazirlayip giyecegi coraptan beri hazirlaym adam kalkmis bana yemegn yannda icecek yok mu gitgde mallasiyon desin. oyle uzuldm ki kizlar su an agliyorm. hergun ya her allahn gunu sabah hazirlarm zaten cok guzel bi seklde. bugunde gec kaldm cay koymadm direk yumurta yaptm.. yaptgma yapacagma pisman etti. o kadar uzgunum ki. dun de ayni seyi yapti hergun yemek yapılır evde hic gormez. dun de makarna yaptim yok yemem ben bunu bu ne ben yemek istiyorum dye evi ayaga kaldirdi. dogustu herkesle bagrdi cagrdi. bana yine kotu laf soyledi snrada defoldu disari gitti. geldi bi ozur bile dilemedi. cok kötüyüm :'( anlatcak kmsem yok anca burda rahatliyorm kzlar k. bakmayn .
sende kendimi gördm esimle o kadar ileri boyuta gitmese de kendimi ona ve cocuklarıma feda ediyorum resmen anacliktan ölecem yakinda varya sorun bizde semer vuran bizlere cok olur

Aaa adama bak sabah sabah derdi neyse ..ama bu sorunun boyle devam etmesi kadinin sucu bak dun aksamda yapmis ayni seyi senbtepkisiz kalip sabah birde odul gibi yine kahvalti hazirlamissin tepkini koymayip kendini ezdirmeye devam edersen hergun bu asagilamalari artiririr sana sevgi saygi duymayan birine kayitsiz kalma al karsina konus beni kiriyosun ben senin karinim biraz kendine laflarina dikkat et de baktin anlamiyor mesafe koy tavrini gorsun yine anlamazsa sende bu boyle gitmez beni sahipsizmi sandin de ailenle konus yani kademe kademe o sana her hakaret edisinde sende biseyler yap boyle sessizce her ihtiyacini karsolayip aglamakla kalirsan o yapcagini yapar
ben sok oldum onun davranisi karsisinda dun hadi dedim isten geldi orda biriyle takismistir. yine kiyamadim sabah kalktim. beklesin bundan sonra kilimi kipirdatmam.

sende kendimi gördm esimle o kadar ileri boyuta gitmese de kendimi ona ve cocuklarıma feda ediyorum resmen anacliktan ölecem yakinda varya sorun bizde semer vuran bizlere cok olur
ben cok bisey beklemiyorum ya sadece yaptiklarima karsilik bi el saglikligi ne bileyim bi iyilik bekliyorum. huzur sadece biraz huzur .

daha ne ıstıyo acaba esınız.kusura bakmayın ama kelımenın tam anlamıyla nankormus esınız

alışmış adam ve simarmis. ..
böyle adamları aç birakacaksin aklı başına gelsin... Nimet begenmemek ne haddimize. .. makarna bulamayan insanlar var...
benim eşim çok fakirlik çekmiş zamaninda...
asla yemeğe söz etmez herşeyi yer... yemek ayrımı yapmaz çok şükür...
ben eşime kahvaltı bile hatirlamam "sen kalkma ben bişeyler hazirlarim atıştırmalık" der hep... biraz bişeyler yer ve gider işe...

Erkekleri şımartmamak gerek.onlar bir müddet sonra yaptıklarını görevinizmiş gibi algılayıp yapmadığınızda böyle tepki verirler.arada bir burnunu sürteceksinki yaptığının kıymetini bilsin.alışmış kudurmuştan beterdir.ilk evlendiğimde eşim işten saat 10 da gelir,ben 10 a kadar yemek yemez onu beklerdim.geç kalırdı yemekler soğurdu ama ben yine de olsun der,hemen ardına çayı çerezi vs getirirdim.birgün bu ne ya bir fırsat ver yemeği yeni yedim hemen çay getirmişsin dedi.inan tam iki yıldır yemekten sonra ona çay yapmıyorum.kalkıp kendi yapıyor.çok çok rica ederse kalkıp yapıyorum.ha yemeğe gelince de artık onu beklemiyorum.yemeğimi yiyiyorum.o gelince kendi tabağa alıp ısıtıp yiyiyor.kıymet bilmeyene yapmayacaksın.arada söylüyor niye böyle diye,eski günleri hatırlatıyorum sus pus oluyor.insanda heves bırakmıyorlar.biz seve seve onlara bişeyler yaparken,onlar bunu görev sanıyor.sen de bir kaç gün yapma hiç birşey

Yani isin ozü kimseye gerektiginden fazla deger vermeyeceksin yoksa degersiz olan sen oluyorsun herkes haddini bilecek ezdirmeyin kendinizi..belki sen huzurun kacmasin maraz cikmasin diye alttan aliyosun ama iste onu karsindaki adam algilayamiyor uste cikiyor haddini asiyor firsat vermemek lazim

Klişe olacak ama güzel bir sözdür.
İnsanlar siz yapmayı bırakmadan onlar için ne yaptıgınızı anlayamazlar.

Hadi burnu büyüklük şımarıklık yapar yemeğe söylenir de hakaret ne demek. Ne hastalıklı psikolojidir bu.
Niye tepki gösteremiyor sunuz? Niye yeter artık diyemiyor sunuz?
Siz böyle sustukça daha fazlasını göreceksiniz.

Erkekleri şımartmamak gerek.onlar bir müddet sonra yaptıklarını görevinizmiş gibi algılayıp yapmadığınızda böyle tepki verirler.arada bir burnunu sürteceksinki yaptığının kıymetini bilsin.alışmış kudurmuştan beterdir.ilk evlendiğimde eşim işten saat 10 da gelir,ben 10 a kadar yemek yemez onu beklerdim.geç kalırdı yemekler soğurdu ama ben yine de olsun der,hemen ardına çayı çerezi vs getirirdim.birgün bu ne ya bir fırsat ver yemeği yeni yedim hemen çay getirmişsin dedi.inan tam iki yıldır yemekten sonra ona çay yapmıyorum.kalkıp kendi yapıyor.çok çok rica ederse kalkıp yapıyorum.ha yemeğe gelince de artık onu beklemiyorum.yemeğimi yiyiyorum.o gelince kendi tabağa alıp ısıtıp yiyiyor.kıymet bilmeyene yapmayacaksın.arada söylüyor niye böyle diye,eski günleri hatırlatıyorum sus pus oluyor.insanda heves bırakmıyorlar.biz seve seve onlara bişeyler yaparken,onlar bunu görev sanıyor.sen de bir kaç gün yapma hiç birşey
Sen de çok katıymışsın canım:)

valla herşeyi elinle sunarsan adam fazlasını ister, hem yapıyorsun hem hazırlıyor bide üstüne azarmı işitiyosunn yaa,, yok böyle dünya

sizde eşinizden önce kendinize değer verin,sizin kendi değeriniz olmasa adam istediği gibi ezerde kullanırda

ben bi yemek yaparım elli defa eşime sorarım nasıl olmuş güzel olmuş dimi diye dillendiririrm

yaptığın şeyi sen fazla basite indirgemişsin adamda saymıyo seni bide üstüne hakaret ohh iyi valla

saçını süpürge eden anne modeli görünce aklıma hep arkadaşımın annesi gelir, bekarız o zamanlar, ben bu arkadaşa gittim akşam yemegine de kaldım babası işten geldi sofraya oturduk konu nerden geldiyse evlenmeye geldi, annesi "kızlar evlenince tutumlu uyumlu becerikli olun elalem kara kaşınıza gözünüze 2 gün vurulur 3.gün iş bekler, bakın şu buzdolabını ben 20 senedir kullanıyorum gözüm gibi baktım" dedi, arkadaşın babası karısının yüzüne bile bakmadan "keşke az da kendine baksaydın"dedi, ortam buz kesti bi anda, kadın bişey de diyemedi

saçlarınızı süpürge etmeyin balyaj attırın demiş kim dediyse, bu tabiki evi b.k götürsün yemek yapılmasın demek değil, hersey dozunda kendini parçalamadan

Eee sen öyle çorabına kadar hazırlanan böyle olur. Kendi o çekmeceyi açıp alamıyor mu? Ayağınada sen giydir bari. Eşlerinize annesi gibi davranmayın ya. Anneler bile yapmıyor bunu. Koskoca adam. Ayrıca eşin çalışmıyor sabahın köründe neden kalkıp ona kahvaltı hazırlıyorsun.

X