- Konu Sahibi umut_iklimi
-
aranızdaki bu sürtüşmelerden eşiniz haberdar mı ?
haberdarsa size hak veriyor mu ?
hak veriyorsa ağzına sağlık benim bile içimin yağları eridi
Sen herkesin ağzına niye laf veriyosun ki dua okunurken konuşup gülünüp aynı zamanda amin denmez.Sen böyle yapmasan oda böyle diyemiyecekti.
Su gorumcen hakli diyen arkadas benim yaptigim taviri konusmuyoz burda gorumcemon beni elalemin yaninda cocuk azarlar gibi uyarmasini soledim ayrıca bana bole davranan gorumce kendi cocugunun mevlutunde insanlara hosgeldin bile.etmedi cocugunu alip odaya kapandi ben ole hizmet ettim oetada dondum ama malesef gorumceme hic bisey demedim. Cunku kendi mrvlutu kendk evi bu benim haddim.olmaz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar ve son olayi anlatiyim daha bugun mevlutte oldu dua yapilio biz 3 arkadas mutfaktayiz gorumcem de orda biz kizlarka hem amin dioz hem konuşup gülüyoruz sohber vs. Bana ordan ne dedi yeter artik amin de amin ve azarlayarak dedi ben ve kizlar sok geçirdik sonra bizdeb kimse kknusmayinca cocugu ilr kendini ilk once balkona kapatti sonra da çocuk durmuyo die bahanr etti ve gitti bende mutfakta bana ueter artik amin de diyincr diorum zaten dedim.ona yüksek ses tonuyla cevap verdim o sirada kaynanam bana kotu kotu bakti ordan ama kizina hic bakmadı bans bakti direk off yeter artik gerçekten bunaldim cok
canım ya sana göre denmez başkasına göre denir belli bir yaştan sonra kişiyi terbiye etmek başkasına düşmez kaldı ki yanlış davranış olduğunu düşünseydi ve maksadı iyi niyet olsaydı herkesin yanında konu sahibine laf söylemez müsait bir vakti beklerdi...ayrıca onun bunun ağzına laf vermemek için yaşayacaksan çok uğraşmak zorunda kalırsın...bide konu sahibi benmişim gibi cevap vermişsin ben değilim konu sahibi
hehe kaymış canım ya cevabım hakketen sana yazmısım :))))
Gorumcemi takmamami ve onun her sozunr alinmamami onun huyu bole dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?