Yorumlarınız için teşekkürler.Sabahtan beri düşünmekten Şu an çok kötü başım ağrıyor.Arada bir evet kalınabilir kayınvalide de annede ama eşimin maç günleri sırf kendi keyfi için annesinde kalmayı rutine dönüştürmesine dayanamıyorum.Birde fedakarlık bekliyor ya benden haftada 1 gün kalmak için..Daha ne kadar fedakarlık yapıcam bilmiyorum.Kaldığım zamanlar sorun yok 2 hafta gitmedim diye 3. hafta suratlar düşüyor benden kötüsü olmuyor...
İş çıkışı eşimi beklemem hata evet.Beraber arabayla rahatça gidiyoruz diye öyle yapıyordum.Ama bu şekilde daha çok yıpranıyorum bunu anladım.Dediğiniz gibi artık onu beklemeden çocuğumu alıp evime gideceğim.Maç günüde ister gelir evinde kalır ister annesinde kalır tamamen kendi tercihi....Konuşup bu konuyu sinirlenmekte istemiyorum çünkü anlamayacaktır..En iyisi sessiz kalıp bu yöntemi uygulamak.Çünkü hergün eve akşam 9 gibi geliyor.Onu beklemekten zaten sinir oluyorum.10 daikaya 5 dakikaya geliyorum deyip 1-2 saat sonra geldiği oluyor.Tam gelecektim yok şu iş çıktı yok şu aradı vs.Kendisinede söyleyeceğim ben artık bunları duymak istemiyorum.Otobüse atlar giderim eve.Ne zaman geliyorsun diyede aramaktan kurtulurum böylece.
Annem zaten kışın bizim eve gelip bakıyor oğluma..O zaman zaten sorun yok işten çıkar direk otobüsle evime giderim.
Bencede canım işten çıkınca bebeğini alıp evine gitmen en dogru karar sen öyle yaptıkça esinde sana bişey diyemez zaten evine gidiyosun sonuçta normalde annene gidince belliki onu bahane ediyodu artık bahaneside kalmıycak