Kızlar günaydın hepinize. Sabah sabah ne yapacağımı bilmiyorum, sizden yardım almak istedim. Hemen konuya geceyim, öncelikle 25 yaşında 2 yıllık evliyim. Üniversite 2.sınıftayken biri çıkmıştı karşıma. Aslında aynı lisede okuyup tanışmadığım biriydi. Ortak arkadaslardan faceden görmüş. Tanışmak istediğini söylemiş arkadaslara ve tanışmıştık. Kendisi yurt dışında okuyordu o zaman(suan nerde ne yapıyor bilmiyorum-belki de memlekete dönmüştür) 1 ay kadar masumane konuşmuştuk. Sonra yazın gelince 2-3 kere gördük birbirimizi. Daha çıkma sürecine tam olarak giremeden ben yapamayacağımı söylemiştim. Sonrasında konuşmamıştım. O beni sevdiğini ve bekleyeceğini (3-4 ay ikna mesajları atıp arkadasları araya koymuştu,sonra faceden engellemiştim) söylüyordu. Yaklasık bu olayın üstünden 5 yıl gecti. Ben üniv.bitirdim ve 2 yıllık evliyim düşünün. Sabah işe gitmek için uyandığımda telefonumu aldım ve faceden sizi dürttü diye bildirim gelmiş. Canım çok sıkıldı. Evlendiğimi bilmemesine imkan yok, hem 2 soyadım da ekli, hem kapakta düğün fotoğrafım var. Sizce amacı ne olabilir? Ne yapabilirim? Esim duyarsa çok kötü olur,erkeklik gururuyla sacma olaylar yaşanabilir napmalıyım?