• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah sabah sinir eden eş!

aycaelif1884

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
236
204
18
34
Günaydın hanımlar. Gününüz umduğunuzdan daha güzel geçer inşallah. Sinirlenme nedenime gelince ben sekiz aylık hamileyim. Eşim işinden dolayı farklı bir ilde. Dünden beri kasılmalarım var ve erken doğum riskim var . Eşime mesaj attım dün sancım var yazdım 😔😔 bu göndermiş. Maç izliyorum demiş ve telefonu kapatıp uyumuş. Şimdi de mesaj atmış uyuya kaldım diye. Ben de hiç uyumadım yazdım. Kafana takma uyu yazmış. Bu kadar bir rahatlık olamaz. Uzakta tabii ki bir şey yapamaz ama doğum başlasa umurunda değil. Bize bir şey olsa umurunda değil. Bilmiyorum hamilelik mi beni böyle alıngan yapıyor ama çok sinirlendim. Anlatacak da kimsem olmadığı İçin size yazdım.

Genelde de bu kadar vurdumduymaz mıdır?
Başka şehirde, karısının sancısı ve erken doğum riski var, adam maç izleyip telefonu kapatıp uyuyor? En azından sıklıkla mesaj atıp, nasılsın, sancın var mı, rahat mısın diye sorması gerekirdi. Alınganlıkla alakası yok sinirlenmekte çok haklısınız.

Genelde de bu kadar vurdumduymaz mıdır?
Başka şehirde, karısının sancısı ve erken doğum riski var, adam maç izleyip telefonu kapatıp uyuyor? En azından sıklıkla mesaj atıp, nasılsın, sancın var mı, rahat mısın diye sorması gerekirdi. Alınganlıkla alakası yok sinirlenmekte çok haklısınız.
Genelde böyle değildir ama bu aralar böyle.😔

Yaptığı doğru değil tabii ki, ama aklıma şey geldi acaba hamileliğinizin başından beri böyle sürekli ağrı şikayetiniz vardı da alıştımı acaba veya bıktımı şikayetlerinizden? Her zaman ki ağrısıdır diyerek umursamadımı?

Aklima kotu seyler getirmek istemiyorum ama dun mac mi varmis ne maci izlemiş
Basketbol maçı varmış.
Yaptığı doğru değil tabii ki, ama aklıma şey geldi acaba hamileliğinizin başından beri böyle sürekli ağrı şikayetiniz vardı da alıştımı acaba veya bıktımı şikayetlerinizden? Her zaman ki ağrısıdır diyerek umursamadımı?
yok bu ayda ilk kez oldu. Önceden yoktu. Doktorum geçen hafta söyledi erken doğum riskim olduğunu kasılmalar ise dün başladı.

Basketbol maçı varmış.

yok bu ayda ilk kez oldu. Önceden yoktu. Doktorum geçen hafta söyledi erken doğum riskim olduğunu kasılmalar ise dün başladı.
Allah allah, ya ciddiye almadı durumun ciddiyetinin farkında değil.. abarttığınızı mı düşünüyor acaba? Olayın ciddiyetini anlatacaksınız sert dille uyaracaksınız yapacak başka birşey yok şuanlık sanki..

Merhaba hanımlar. Direk konuya giriyorum eşim her şeyin altında bir şey arar, dedikodu yapar. Mesela annem gile gelir annen neden ablana böyle dedi, baban maaşını ne yapıyor, yengen niye seni arayıp sormuyor, abin ve ablan neden evlenmiyor. Ay hep bir açık arama derdinde. Daraldım artık. Ben sana böyle şeyler sormuyorum sen de bana sorma diyorum aradan biraz zaman geçiyor yine aynı. Sizce nasıl tepki vermeliyim. Şimdiden teşekkür ederim.
Bak,daha once esim surekli acik arar demissin..Açık arayan eş!
Sonrasinda instagram uzerinden "kendisine istek gonderen kizlari ekler" diyerek devam etmissin.
Akabinde Merhaba hanımlar. Eşiniz instagramdaki kız arkadaşlarının attığı her fotoğrafı beğenebilir mi?
Diyerek sormaya devam etmissin.
Bizi surekli adama karsi dolduruyorsun da hic olumlu bir ozelligi mu yok yani ? 1 tane bile mi ?
Ben sanmiyorum ki hicbir es karisi hamile iken telefonunu kapatsin.
Sen biraz takiksin sanki,onun bir yaptigini bize 2 olarak lanse ediyorsun gibi geldi bana :)

Bir yabancı bile bu söylediklerinize kayıtsız kalmaz iken eşinizin davranışları hayret verici. Üzülmekte ve kırılmakta haklısınız.

8 aylık hamileyken yalnız kalmak bile büyük cesaret, ben çıldırırdım herhalde :( şu süreçte yanında olabilecek ailenden biri, arkadaşın vs yok mu? Üzülme, şu süreçte önce kendini düşünmelisin, eşinin de şu yaptığı gerçekten alınganlığın falan değil, onun gamsızlığı, bir şey yapamaz belki evet uzakta ama insan bi arar, rahatlatmaya çalışır.

Bak,daha once esim surekli acik arar demissin..Açık arayan eş!
Sonrasinda instagram uzerinden "kendisine istek gonderen kizlari ekler" diyerek devam etmissin.
Akabinde Merhaba hanımlar. Eşiniz instagramdaki kız arkadaşlarının attığı her fotoğrafı beğenebilir mi?
Diyerek sormaya devam etmissin.
Bizi surekli adama karsi dolduruyorsun da hic olumlu bir ozelligi mu yok yani ? 1 tane bile mi ?
Ben sanmiyorum ki hicbir es bir karisi hamile iken telefonu kapatsin.
Sen biraz takiksin sanki,onun bir yaptigini bize 2 olarak lanse ediyorsun sanki.. :)
Eşimi tanımıyorsunuz ki size karşı doldursam elime ne geçecek? Bu yorumunuza şok oldum gerçekten.

8 aylık hamileyken yalnız kalmak bile büyük cesaret, ben çıldırırdım herhalde :KK43: şu süreçte yanında olabilecek ailenden biri, arkadaşın vs yok mu? Üzülme, şu süreçte önce kendini düşünmelisin, eşinin de şu yaptığı gerçekten alınganlığın falan değil, onun gamsızlığı, bir şey yapamaz belki evet uzakta ama insan bi arar, rahatlatmaya çalışır.
Annem yanımda çok şükür 🤲🏻

Eşimi tanımıyorsunuz ki size karşı doldursam elime ne geçecek? Bu yorumunuza şok oldum gerçekten.
Ben hissettigimi yazdim.Konularinizda surekli esinize ve ailesine karsi bir tavir icerisindesiniz.Sizin surekligi aciginizi arayan.Siz hamile iken telefonunu kapatan,umursamaz davranan bir adamdan bahsediyoruz.Ailesi ile alakali yazdiklariniz da eski konularinizda mevcut.Hala sunu yapti bunu yapti diyorsunuz.Siz zaten daha onceki konularinizda esiniz ile alakali suphelerinizi dile getirmissiniz.Neden bu kadar sasirdiniz ki ? Gorunen koye klavuz sart mi ?

Ben hissettigimi yazdim.Konularinizda surekli esinize ve ailesine karsi bir tavir icerisindesiniz.Sizin surekligi aciginizi arayan.Siz hamile iken telefonunu kapatan,umursamaz davranan bir adamdan bahsediyoruz.Ailesi ile alakali yazdiklariniz da eski konularinizda mevcut.Hala sunu yapti bunu yapti diyorsunuz.Siz zaten daha onceki konularda esiniz ile alakali suphelerinizi dile getirmissiniz.Neden bu kadar sasirdiniz ki ?
Ben sizin bizi dolduruyorsunuz cümlenize şaşırdım. Eşimin anne babası olsanız ya da benim annem babam olsanız da anlatıp anlatıp sizi doldursam tamam da siz sadece sanalda varsınız. Sizi doldursam elime ne geçecek? Kimseye anlatamadığım İçin yazıyorum buraya yazıyorum. Yorumunuzdan sonra buraya da bir şey yazmama kararı aldım. İyi günler dilerim.

Ben sizin bizi dolduruyorsunuz cümlenize şaşırdım. Eşimin anne babası olsanız ya da benim annem babam olsanız da anlatıp anlatıp sizi doldursam tamam da siz sadece sanalda varsınız. Sizi doldursam elime ne geçecek? Kimseye anlatamadığım İçin yazıyorum buraya yazıyorum. Yorumunuzdan sonra buraya da bir şey yazmama kararı aldım. İyi günler dilerim.
Konuyu acan sizsisiniz,esinizle ve ailesi ile alakali diger konulari acan da sizdiniz.Biz diger konularinizada defalarca yorumlar yaptik.
Yorumu yapan kisi hakaret olmadigi surece arzu ettigi tarzda yazabilir.Bana uyandirmis oldugunuz hissiyat bu.Gecmis konulariniza da baktim.
Tesekkurler & iyi gunler.

Oğlumda ben Sanci çekerken geldi ailesiyle yemek yedi çay içti ben kıvranıyorum yüzüme bakan yok doğumhaneye indiriyoruz eşin indirsin dedi doktor yüzüme bakmadı doğumdan çıktım nasılsın demedi ne eşim ne annesi sadece bebeğe baktı hepsini yüzüne vurdum kavga ettim pişman ettim senelerce başina kaktim öyle anladı öküzler anlamıyorlar üzülme sakın bir öküz için yavrum hisseder gerek yok

Şimdi gidip eşine vay efendim nasıl böyle yapabilirsin aman da ben 8 aylık hamileyim sen ne biçim adamsın diye çıkışsan muhtemelen der ki
Ee bir şey olmadı işte söğüdün mu neden bu kadar büyütüyorsun? 👊
Haksız mıyım lütfen haksız olayım
Bazı erkeklerin böyle don lastiği gibi gevşek olması beni benden alıyor 🤣

Back
X