• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah sabah sinir eden eş!

Şimdi gidip eşine vay efendim nasıl böyle yapabilirsin aman da ben 8 aylık hamileyim sen ne biçim adamsın diye çıkışsan muhtemelen der ki
Ee bir şey olmadı işte söğüdün mu neden bu kadar büyütüyorsun? 👊
Haksız mıyım lütfen haksız olayım
Bazı erkeklerin böyle don lastiği gibi gevşek olması beni benden alıyor 🤣
Doğurdun mu****

Anne sanciyi ceker baba Mac izler. Sonra ilerde bosansalar yok babasiyim ben velayet hakkim. Adaletsiz dunya iste..
esiniz zalim vicdansiz umursamaz niteliksiz bir adam. Keske boyle olmasa, size sabirlar diliyorum.

Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Kızmakta haklısınız, ben de hamile oldum, böyle bir şey yazsam eğer ailem yanımda değilse eşim ilk vasıtaya gelirdi.

Günaydın hanımlar. Gününüz umduğunuzdan daha güzel geçer inşallah. Sinirlenme nedenime gelince ben sekiz aylık hamileyim. Eşim işinden dolayı farklı bir ilde. Dünden beri kasılmalarım var ve erken doğum riskim var . Eşime mesaj attım dün sancım var yazdım 😔😔 bu göndermiş. Maç izliyorum demiş ve telefonu kapatıp uyumuş. Şimdi de mesaj atmış uyuya kaldım diye. Ben de hiç uyumadım yazdım. Kafana takma uyu yazmış. Bu kadar bir rahatlık olamaz. Uzakta tabii ki bir şey yapamaz ama doğum başlasa umurunda değil. Bize bir şey olsa umurunda değil. Bilmiyorum hamilelik mi beni böyle alıngan yapıyor ama çok sinirlendim. Anlatacak da kimsem olmadığı İçin size yazdım.
Hamilelikten dolayı siz böyle düşünüyorsunuz muhtemelen uzakta olduğu için bişey yapamaz diye öyle demiştir. Ailenizden başka birisi yok mu yanınızda? Abla, kardeş, anne vs olsa iyi olur yanınızda

Annenin yanında olduğunu en başta söyleseydin keşke. Bu durumda o yüzden bu kadar rahat davranmış olabilir

Anneniz yanınızda da olsa hassasiyetinizi anlayıp sizi bu şekilde sinir edici şekilde davranmasi çok yanlış.Bu erkekler niye bu kadar umursuz..
Teli kapatıp uyuyakalmak nasil bişey ya..Hamile olmasanız başka şeyleri sorgulardım neyse

Hamilesiniz alınganlık olur. Babada annen yanında olduğu için biraz Kasımpaşa modu takılmış. Doğursanız elbetteki umrumda olur. Pireyi deve yapmazsanız idare edilir bir evlilik olur. Tabi buldugunuz her fırsatta gördüğünüz ilgisizligini iletişim kurarak çözerseniz

Annenizin yaninda olması yaptığını hafifletmiyor kesinlikle. Eşinizden ben fazlasıyla isgillendim. Hadi maç izledi hadi uyudu tamam desek o telefon neden kapatıldı? Kocaman bir soru işareti bence

Telefonu kapalı olması düşüncesizlik olmuş.Ani bir durum olsa ulaşamayacaksınız kendisine.Özellikle telefonun sesini vs açması gerekir şu durumda

Back
X