sabah sabah sinir oldum !

queen_gl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2012
212
0
46
Sivas
gunaydin arkadaslar gercekten sabah sabah sinirlerim bozuldu isyerimde ssurekli erkek muhabbetlerinden biktim muhabbet dedigim kari kiz muhabbetti bu sabahta gelmis bi arkadas yanimda calisan (erkek) muhabbet edio benim yanimda calisan arkadas hayirdir kotu gorunuyosun dedi digeride demezmi dun hic uyumadim disarda kaldim diye benim yanimdakide soruyo niye die kulana egilip kari kizla oldugunu soyluyo bundan eminim ve bu insan evli 2de cocugu var bu nedemk oluyo ya biktim artik boyle seyler duymaktn artik ole psikolojim bozulmuski ekranda acik sacik kiz gorim hemn kavga cikariyorum esim yanimdayken esimin yaptigi herseyin altinda bisi ariyorum kizlar yardim edin nasil duzelticm kendimi etrafimda esini aldatmayan kalmadi hepsini duydum psikolojim bozuldu

can sıkıcı bi durum
işyerindeki arkadaşlara öyle konuşmalarından rahatsız olduğunu belirtsen?

cnm zaten kapinin onunde konuduyolar ama inan bn duyuyorum psikolojim alt ust oldu esim disari cikn biride deil ama ayda yilda bi ciksn kiyamet kopuyo evde o derece oldm ysni

ne diyeceğimi bilmiyorum inan
hani senin yanında konuşmuyolarmış
duymamaya çalış
müzik aç falan
bilemedim

yapacağın tek şey ne erkekler var deyip eşine daha sıkı sarılman duymamazlıktan gelmen

aynen cnm Allah ima sukrediyorum esimi bana verdigi icin ama istem disi iste tepkiler veriorum tv izlerkn bile ya Allahimdan bulsun boyle adamlar bide kizlari var pislikler

Sahsiyetsiz insanlarin davranislarini esinize mal etmeyin
onun bir sucu yok ki

Ayrica o adam emin ol bir halt yapmamistir :)
Kucucuk beyniyle digerine hava atmak icin soyluyordur :)

Boyle soyleyenden degil soylemeyenden kork
gercekten yapan soylemez zaten :)

yaptiklarini soyluyolar cnm malesef ve bunlar gercek o kadar igrenclsrki fisir fisir yanimda bile konusuyolar vicdanlari nasil rahat edebiliyo anlamyrm

can sıkıcı bi durum uyar dicem ama kulaktan konuyorlar diosun ne diyebilirsin ki :)
benmde işyerimde böyleydi gittim şikayet dilekçemi verdim paramı da aldım çıktım çünkü gerçekten çok etkilenmiştim artık . Ama çıkma durumun yoksa duymamaya çalışcaksın. Eşinle onlar bir değil öyle düşünme bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…