Kadınlar kulübünün güzel hatunları öncelikle bana Günaydın sizlere Merhaba
Ben yoğun tempoda çalışan bir bayanım ve bugün izinliyim. benim eşim şehir dışında çalışıyor. sabahın köründe aradı beni "hayatım annemleri otogar a bırakır mısın "diyor. o kısacık geçen sürede ateş fışkırdı resmen kulaklarımdan.
*otobüs firmasınin servisi denen birşey var arasın gelsin
*dolmuş geçiyor evlerinin önünden
*ya benim arabam olmasaydı?
*mecbur muyum?
Sinirle nasıl hemen hazırlanayım demişim, tamam dedi hoooop kapattı. Anaam birde sabah sabah trip yedim. Haa önemli bir ayrıntıda var 2 gün önce okkalı bir laf soktu kv. Bir konu geçti bende neden bana yapmadınız dedim 'sizin adette yok , isteseydiniz onu da yapardık 'dedi. ONU DA!!
Herhalde kadincegiz altınlarımın büyük oglu tarafından gasp edildiğini , istemiş olduğum adet bilezigin alınmadığını bilmiyor.Ki benim ailem hicbirsey istemedi gelininiz orada ona sorun takacağınız altınlar beni ilgilendirmez deyip ben söylemiştim .
Herneyse. Afedersiniz ter aka aka bekarlığımda aldığım araçla kimsenin şöforlüğünü yapamam . Hak veren hatunlar sonuna kadar gazlayabilirsiniz
Beni eleştiren insanlık dersi veren arkadaşlara ufacık bir ayrıntı daha
Kv haftanın 3 günü evine temizliğe yemek yapmaya gitmemi istiyor. Benden hariç 3 gelini var bırakın temizliği ki zaten böyle bir mecburiyetleri yok bayramda bile gelmezler.