sabah sabah sinirlerin zipladi

narkisos2002

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
152
168
Gunaydn hanımlar. Sabah uyandım bilgisayarı açtım eşimin facebook açık kalmış( zaten ikimizinkide otomatik olarak açılıyor yani saklıdır gizlimiz yok ) birden sayfanın köşesindeki istekler dikkatimi çekti abisi 20 adet istek göndermiş bir partner bulma uygulaması için çok sinirlendim eşim kabul etmemiş veya farketmemis olmalı ki 20 istek var aynı şey için hatır uzaktan biri olsa umursamaz diyecem ama abi kardeşinin evli olduğunu biliyor kendisinin ne halt yediği beni ilgilendirmez ama eşime bu tip şeyler gönderemez diye düşünüyorum eşim uyanınca konuşucam siz olsanız kizmazmisiniz

Bende kızarım. Ama bazen facebook uygulamaları otomatik istek gönderiyor. Yani bilgilerine ulaşıp. Arkadaşlara toplu istek gidiyor. Eğer eşinizin abisi bunu bilmiyorsa kapatmadıysa muhtemelen öyle bişey olabilir. Ama tabiki hoş bir durum değil insanın içinden geçer abi nerelere bakıyor diye. Yani böyle bir ihtimalde mevcut olabilir.

Bende kızarım. Ama bazen facebook uygulamaları otomatik istek gönderiyor. Yani bilgilerine ulaşıp. Arkadaşlara toplu istek gidiyor. Eğer eşinizin abisi bunu bilmiyorsa kapatmadıysa muhtemelen öyle bişey olabilir. Ama tabiki hoş bir durum değil insanın içinden geçer abi nerelere bakıyor diye. Yani böyle bir ihtimalde mevcut olabilir.
Eşimin abisi bekar ne yapar eder bana ne ama eşime göndermemeli ablasına gönderdiğini sanmıyorum mesela

Sinirlenmekte haklısınız tabi ama önce kasıtlı gönderdiğinden emin olun bence belki virüs gibi birşeydir

Bana kesinlikle kasıt yok gibi geliyor.
Bu Facebook oyunlarında da kime gönderdiğini bilmeden arka arkaya bir sürü istek gönderiyorsun.
Öyle bir şeydir bu da.
Hatta virüs tarzı bile olabilir.

Bence de kasıtlı değil gibi geldi, son zamanlar da face.de yeni yeni uygulamalar belirdi, yok ruh ikizin kim, yok kaç yaşına kadar yaşayacaksın vs. bu tarz uygulamalara tıklandığında, hesaba virüs bulaşıyor ve kullanıcı bilgileri elde edilip, arkadaş listesine istenmeyen istekler yollanıyor. Böyle bir durum olmuş olabilir. kasıt olacağını sanmam. abisi kardeşinin yuvasını yıkmak istemez herhalde.

Aranız nasıl Eşinizin Abisiyle? Ayrıca Facebook çoğu zaman otomatik olarak gönderiyor bu tarz şeyleri. Çoğu zaman virüs nedeniyle cinsel içerikli şeyler de gönderiliyor, ne kadar sinir bozucu olsa da - internette herşey mümkün. Hemen parlamayın, konuşun...

Bilinçli göndermediğine eminim.Ne yazıkki sosyal ağları kullanırken bu ağların özelliklerine hakim olmayan insanlar sorunlar yaşıyor.Abisi eşinize bilinçli olarak istek göndermedi,kendisi böyle sayfalara girdiği için kendi arkadaş listesindeki erkeklere (çünkü böyle sayfalar erkeklere yönelik) otomatik istek gidiyor bu sayfalara giren kişilerden.Yani al gardaşıma bir güzellik olsun madem demedi.Bunu bilmenizi isterim.Boşu boşuna huzursuzluk çıkarmayın.

X