Asla pis degilim, duzen benim icin cok onemlidir en ufak bir ignenin bile yeri bellidir, amaaaaaaaa asla ev islerinin keyfimden once gelmesine izin vermem.
Bugun pazar mesela, esim sadece pazarlari evde, ve biz hic gorusemiyoruz haftaici ne yazikki. Bugun uyandik ve saat 4 e kadar yatakta muhabbet ettik oturduk ev darmadagindi, 4 ten sonra kalkip kahvalti yaptik:)
Umrumda bile olmaz ev isiymis, nevresim takimiymis. Keyfimden asla odun vermem. Yayila yayila keyif yapariz, sonrada kalkar planlamamizi yapariz is bolumu yapar birimiz sofrayi kurar birimiz evi supurur hemencik hallederiz isleri. Evinizin duzeni ve temizligi ne olur ailenizle gecirdiginiz kaliteli zamandan once gelmesin.
Annemin evinde cok rahatsizdim bu konudan, annem butun evi supurur heryeri cifler ve tum is bittikten sonra kahvalti ederdik. Bende yatak keyfi yapalim, kahvalti keyfi yapalim sonra bakalim ev islerine isterdim. Hic sevmezdim annemin bu huyunu eve girmek istemezdim. Yapmayin boyle, esinizi cocugunuzu evden sogutursunuz