- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.318
- 548
- Konu Sahibi baharguzeli
Ben de arastirmistim bunu. Uykuda üç harflilerin kına gecesine katılanlarda olur yazıyordu. Hiç de sevmem kına gecelerini davetiye de yollamadilar halbuki, niye gittiysem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de arastirmistim bunu. Uykuda üç harflilerin kına gecesine katılanlarda olur yazıyordu. Hiç de sevmem kına gecelerini davetiye de yollamadilar halbuki, niye gittiysem![]()
Limonatami içip geldimdavete icabet gerek...
Hurafe bunlar meleklerin işi yok da kına mı yakacak. Ya da üç harflilerin kınası mı olur ne alaka yani öte dünya düğün salonu mu var. Mantardir bence de. Okul tuvaletinden falan olmuştur ,geçer birkaç güne canım geçmiş olsun :)
İyi yaptın afiyet olsunLimonatami içip geldim![]()
Gece durtmezler inşallahYalniz onlar öte dünyada değil farklı boyuttalar ve onlarda da evlenme üreme vs oluyor.. ay neyse kapansın konu hiç sevmem![]()
Ses etmeGece durtmezler inşallah![]()
Ahahaİyi yaptın afiyet olsunelleeeeene kınalar yakılasıca seni
![]()
Birazdan bize yakacak birileri kınayı uzun bir süre de geçmeyecek gibi hissediyorum nedenseAhahakınayı kendilerine yaksinlar ya korkarım ben
![]()
AhahaBirazdan bize yakacak birileri kınayı uzun bir süre de geçmeyecek gibi hissediyorum nedensekonuyu iyice geyik'e sardik
![]()
Ayaklarima surdugum bir ilaci surdukten sonra degdigim her şeyi yaninda verdikleri alkollu mendille temizlemem gerekiyor o yuzden:)Alkollü mendillerin elinizi temiz tutacağına inanırsanız yanılırsınız. Sebebini bulduk işte.. alkollü mendil ellerinizi dezenfekte etmez bunun sonucunda da elleriniz bu şekilde olur.
ben kucukken 2 elimde kalktıgımda kınalıydı bunlar hurafe degil yani
Resim ekleyebilir mısın merak ettim.Demir hapından hiç duymadım genelde ilk olarak gaita rengi değişir ama dr una sorduktan sonra yazar mısın?konu açılalı baya olmuş ama
hayatımda ilk kez oldu
dün demir hapına başladım acaba onunla bir ilgisi var mı bugün doktoruma soracağım.
özel mesaj attım canımResim ekleyebilir mısın merak ettim.Demir hapından hiç duymadım genelde ilk olarak gaita rengi değişir ama dr una sorduktan sonra yazar mısın?