Canım adetin gecikmiş zaten. Değer de silik çıkmış anlaşılan çok çok yeni kan ver mutlaka tebrik ederimMerhabalar. İdrar testinde sabah yapılanla beraber 4 kez silik çizgi cıktı arkadaşlar. Adetim 5 gün gecikti. Fotoğrafları ekliyorum. Bu arada 4 testin ikisi sonradan silik cıktı diğerleri ise hemen. Kaset test te yaptım oda silik cıktı.Markaları miratec, days comfort ve prodoctor testleriydi. Son yaptıgım test bu sabah yaptım ve yine silik çıktı. Yorumlarınızı bekliyorum.
Merhabalar. İdrar testinde sabah yapılanla beraber 4 kez silik çizgi cıktı arkadaşlar. Adetim 5 gün gecikti. Fotoğrafları ekliyorum. Bu arada 4 testin ikisi sonradan silik cıktı diğerleri ise hemen. Kaset test te yaptım oda silik cıktı.Markaları miratec, days comfort ve prodoctor testleriydi. Son yaptıgım test bu sabah yaptım ve yine silik çıktı. Yorumlarınızı bekliyorum.
Teşekkür ederm bende en kısa zamanda vericem kan fakat suan bazı sebeplerden dolayo gidemediğim için içim içimi yiyorGebelik hormonu önce kanda yükselip yeterli miktara ulaştığında sonra idrara geçer ve ordada yükselişe devam eder. Arka arkaya silik çıkan sonuçlar gebeliğin var olduğunu ama henüz çok yeni olduğunu gösterir oyuzden daha şak diye cikan belirgin cizgi beklemeyin. ben usttekinde silik çizgi gördüm. Artık idrar testinden ziyade kan verin kanda artışı takip edin
Sonradan silik çıkanlarda oldu aslında kafamı karıştıran durum hadi bir testte silik cıksın 4-5 tane de silik cıkmaz diye düşündüm. Aralarda akiam yaptıgım bir iki test negatif cıktı cok kafa karıstırıcıCanım adetin gecikmiş zaten. Değer de silik çıkmış anlaşılan çok çok yeni kan ver mutlaka tebrik ederim
Canım prodoktor yalancı pozitif verebiliyor onu biliyorum. Ayrıca silik çizgi çıkması şuan bebişin yeni oldugunu gösterir. Bende bu ay silik çizgi ile öğrendim şuan bayağı koyu. Negatif çıkanların markası ne canım yeni oldygu için akşam idrariyla çıkmamış olabilir. En iyisi kan ver için rahatlasinSonradan silik çıkanlarda oldu aslında kafamı karıştıran durum hadi bir testte silik cıksın 4-5 tane de silik cıkmaz diye düşündüm. Aralarda akiam yaptıgım bir iki test negatif cıktı cok kafa karıstırıcı
Negatif cıkanların markaları miratech ve ptodoctor. Ama aynı markalar silikte cıktı. Senin silik cızgı hemenmi cıktı benim 4 testin 2 si sonradan 2 si de hemen cıktı silikCanım prodoktor yalancı pozitif verebiliyor onu biliyorum. Ayrıca silik çizgi çıkması şuan bebişin yeni oldugunu gösterir. Bende bu ay silik çizgi ile öğrendim şuan bayağı koyu. Negatif çıkanların markası ne canım yeni oldygu için akşam idrariyla çıkmamış olabilir. En iyisi kan ver için rahatlasin
Canim damlatir damlatmaz 1 dakika geçmeden çıktı bütün çizgiler .Negatif cıkanların markaları miratech ve ptodoctor. Ama aynı markalar silikte cıktı. Senin silik cızgı hemenmi cıktı benim 4 testin 2 si sonradan 2 si de hemen cıktı silik
Çok kafa karıştırıyor bu testler sırf daha cok satmak için yaptıklarını düşünmeye başladım. Hayırlısı diyorum artık kan testinde belli olacak. Psikolojik olarak insan cok etkileniyor.Canim damlatir damlatmaz 1 dakika geçmeden çıktı bütün çizgiler .
Evet canım insan etkileniyor ama bence var senin bütün testlerde çıkmış çünküÇok kafa karıştırıyor bu testler sırf daha cok satmak için yaptıklarını düşünmeye başladım. Hayırlısı diyorum artık kan testinde belli olacak. Psikolojik olarak insan cok etkileniyor.
Mesela ben Roll marka kullanıyorum çok güvenilir bir test hiç yanıltmadı beni.Evet canım insan etkileniyor ama bence var senin bütün testlerde çıkmış çünkü
Sonradan çıkan silik çizgi birçok testte çıkan benim gibi yaşayan varmı yardımcı olabilcek? Bu sabah ta yaptıgım baska marka bi test sonradan silik ama anlaşılır çizgi çıktı.Mesela ben Roll marka kullanıyorum çok güvenilir bir test hiç yanıltmadı beni.
Bütün testler sonradan buharlaşma ile silik çizgi çıkarıyormu?Mesela ben Roll marka kullanıyorum çok güvenilir bir test hiç yanıltmadı beni.
O zaman var senin canım kan ver istersen için rahatlarSonradan çıkan silik çizgi birçok testte çıkan benim gibi yaşayan varmı yardımcı olabilcek? Bu sabah ta yaptıgım baska marka bi test sonradan silik ama anlaşılır çizgi çıktı.
Yok canım normalde çıkmaz bazı testlerde çıkıyor sonradanBütün testler sonradan buharlaşma ile silik çizgi çıkarıyormu?
Teşekkür ederim canım sonradan silik çıkıyor böyle birşey yaşadınmı senO zaman var senin canım kan ver istersen için rahatlartebrik ederim
Bu cevabı görmemişim kusurabakmaYok canım normalde çıkmaz bazı testlerde çıkıyor sonradan
Ben yaşamadım canım.ama senin her testte çıkıyor o yüzden bence var kan tahlili ver mutlakaTeşekkür ederim canım sonradan silik çıkıyor böyle birşey yaşadınmı sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?