• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah yıne komsunun cocugunun gurultusune uyandım

Tabi ki bağlamasın onunla vakit geçirsin,eğitsin inanın ki 3 yaşındaki yeğenim çokta güzel söz dinliyor.Arada tabi olur ama sabahın köründen akşama kadar aynı şey oluyorsa muhakkak ki çocuğa karşı bir ihmalkarlik vardır.
Aynen konu sahibi çocuğu bağlasın dememiş çözüm üretebilir halı serebilir ki halı gerçekten sesleri engelliyor ve akülü arabayı kaldırabilir akülü arabadan çok ses çıkıyor.

Allah yardımcın olsun canm cok sınır bozucu bısey
14 aylik kizim hicbisey atmasa biberondan su icip atiyor ...apartmanda butun yatak odalari ayni bolumde hemen salona geciyorum uyaninca kimse rahatsiz olmasin diye...ayrica komsularima denk geldikce ozur diliyorum rahatsiz oluyormusunuz erken kalkiyor diyorum...olur o kadar daha kucuk anlamaz annesi uzulme diyorlar cok dikkat etmeye calisirim ev ayakkabilarinin alti ses yapiyor diye panduf alirim...tamam bebektir aglar susmaz ona lafim yok ama sabahin korunde akulu araba asla affi yok saygisizlik

Ayni durum bizde de var
Bizimkiler cocuk değil koca iki yetişkin insan ve öğretmen
Her sabah 6 yı 20 gece uyanırlar
Onların sesine uyanırız
Yazın da 3 ay tatiller
Gindüz gezip gece 12 de eve gelip temizliğe kalkısırlar
Biz cozüm bulamadık biz ses yapmıyoruz siz takıntılısınuz diyorlar
İşimiz zor:KK43:

Gece temizlikte haklısınız da sabah ne yapılabilir ki

Alt komşunun saati çalıyor 6.35 te ben de uyanıyorum

Ne yapsın kadın ben ondan bir saat geç gideceğim diye saat kurmasın mı ya da çocuk mızırdanıyor uyanamadığı için ağzını mı tıkasın

Bizim ev sessiz olduğu için sesleri net olarak bizde eğer biz uyanıksak duymuyoruz bile

zor bi durum ya bi yandan çocuk bu napıcan diyosun da, sese duyarlı olanlar için çok kötü ben de en ufak sese çıldırıyorum. bizim gibi insanlar için en güzeli en üst kat. ya bi de uyarmasanız neyse de uyarmışsınız bi de. hiç değilse insan salonda vs oynatır yatak odası tarafına almaz geç erken saatlerde.

Aynen konu sahibi çocuğu bağlasın dememiş çözüm üretebilir halı serebilir ki halı gerçekten sesleri engelliyor ve akülü arabayı kaldırabilir akülü arabadan çok ses çıkıyor.
Allah aşkına akülü araba evde mi kullanılırmış ya bu da ayrı görgüsüzlük.
Böyle insanlar müstakil evde yaşamalı ya da düz giriş katta .

Bizim evdeki ust komsunun cocuklarida gurultucu. Ustelik ebeveynler nasil bir yuruyorsa bizim avizeler sallaniyor resmen gumburtuden. Sesimi çıkarıyorum 3 ay sonra gorur gununu.

Kızlar ben komsuma kac defa soyledım kadın umursamıyor dikkat etmiyor tabiki her kucuk yaramazlık yapar ama biz ebeveyn lerı olarak onlara dogruyu yanlısı ogretmemız lazım gurultu yapıyorsa yapmasın dıye dikkatinı baska yere cekmemız lazım, benım sorunum zaten kadının rahatlığı sacma sapanla elını mı baglasın gıbı cumle ler yazmayınnn

Bendeki gece on iki bire kadar gümbür gümbür zıplıyor, koşuyor, oyuncak atıyor. Beş altı ay bekledik. Artık sabır felan kalmadı. Bende de var sekiz ve dört yaşında ama zıplayınca alta rahatsızlık verdiklerini biliyorlar. Çünkü anlatıyorum. Bakın diyorum insanlar yorgun olabilir, hasta olabilir. Zaten en geç onda yatıyorlar. Sabah erken ve akşam saatlerinde hareketli oyun yok. Ona göre ayarlıyorum. Zor değil. Üstteki ni uyardım velhasıl aldığım cevap çok hareketli ve daha beş yaşında. :KK53: Temizlik yaparken ki evi komple suruklemesini, pencerelerden sürekli birşeyler silkelemesini saymıyorum bile. Ev sürekli bir gümbürtü halinde. Ne diyeyim Allaha havale ediyorum.

Bendeki gece on iki bire kadar gümbür gümbür zıplıyor, koşuyor, oyuncak atıyor. Beş altı ay bekledik. Artık sabır felan kalmadı. Bende de var sekiz ve dört yaşında ama zıplayınca alta rahatsızlık verdiklerini biliyorlar. Çünkü anlatıyorum. Bakın diyorum insanlar yorgun olabilir, hasta olabilir. Zaten en geç onda yatıyorlar. Sabah erken ve akşam saatlerinde hareketli oyun yok. Ona göre ayarlıyorum. Zor değil. Üstteki ni uyardım velhasıl aldığım cevap çok hareketli ve daha beş yaşında. :KK53: Temizlik yaparken ki evi komple suruklemesini, pencerelerden sürekli birşeyler silkelemesini saymıyorum bile. Ev sürekli bir gümbürtü halinde. Ne diyeyim Allaha havale ediyorum.
Komsuluk hakkinın onemını bilmiyorlar allah onlarada yasatsın bakalim ıns

Gece temizlikte haklısınız da sabah ne yapılabilir ki

Alt komşunun saati çalıyor 6.35 te ben de uyanıyorum

Ne yapsın kadın ben ondan bir saat geç gideceğim diye saat kurmasın mı ya da çocuk mızırdanıyor uyanamadığı için ağzını mı tıkasın

Bizim ev sessiz olduğu için sesleri net olarak bizde eğer biz uyanıksak duymuyoruz bile
Saati duymuyorum ben
Ayaklarına altı tahta gbi terlik giyiyorlar
Sanırım haliları da yok
Ben mesela evime aldıgum terliğe dahi dikkat ederim
Alta ses gtmesin diye altı yumusak olanları secerim
Ve sürekli kapılaı carparak kapatıyorlar
Uykumdan resmen sıcrıyorum

cocugun kac yasinda oldugu onemli mesela benim kizim 1.5 yasinda sakin bi cocuk ama arada oyuncaklari firlattigi oluyo ne kadar dur desem de anlamiyo yapiyor.sizinkinin yasi kucukse yapacak bisey yok ama buyukse annesinin engel olmasi gerekir

Saat 8 çok erken bir saat değil. Rahatsız oluyorsanız kulak tikacları var. Onlardan kullanabilirsiniz. Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Üst kattakinin dolabın kapağını açma kapama sesini duyuyorum o derece. Bir de üstümdeki tam bir manyak. gece yarısı bilinçli ses yapar, yere duvarlara vurur bağırır küfreder vs. Kaç kere korkuyla yataktan zıplayarak uyandım. Ben kulak tıkaçı ile çözüm buldum. ev sizin ise en güzeli yalıtım yaptırmanız. Onun dışında oyun oynayan bir çocuk bilinçli bir hareket değil siz biraz daha anlayışlı olabilirsiniz

Madem iyi laftan anlamıyor sende daha etkili uyaracaksın. Ne güzel ya eve halı serme, evde akülü araba kullandır ne alaa. Saygısızlık.
Bu çocuktur ne olacak kafadısınada bayılıyorum!! Eneveynler tamda bunun için var. Çocuklara duyarlı, saygılı olmayı öğretmek için. Herşeyin bir normali var.
Allah kokaylık versin ne diyeyim.

Oğlum 6.30 ta uyanıyor saat 8 e kadar oyalaya oyalaya engel oluyorum ama 8 8.30 arası artık tutamıyorum müzikli ses yapan tüm oyuncakları kaldırıyorum sabah icin yatmadan birde yatak odalarının olduğu odaya sokmuyorum hatta salonda oyalamaya çalısıyorum. Yani yapılacak seyler var. 17 aylık bu arada oğlum çokta sözden anlamaz .
Bravo size
Çocuk bu begenmeyen müstakil evr tasınsın diyen bilincsiz ailelerden değilsiniz
Takdir ediyorum

Eski oturduğum binada çok çektim gürültüden, üst katım sakindi, beş çocuk olmasına rağmen taşındığımda bir kez söyledim 3 yıl boyunca da bir daha seslerini duymadım ama alt katımda suriyeliler oturuyordu, laftan sözden , kavgadan anlamadılar bir türlü, gerekçe çocuk bunlar. İyi çocukta bu dünya sadece çocuklardan mı ibaret ? Sinir oluyorum çocuk bunlar lafına, mesela bebekleri vardı gece ağlıyor yavrucak ona bir şey denmez, elde olan bir durum değil ama on tane çocuk gece 2 de oyun oynuyorsa derim arkadaş. Hafta sonu uyuyacağız çocuklar 7 de ortalığı yıkıyor, kimse çekmek zorunda değil. Şu an taşındığım ev giriş kat, üzerimde üç çocuklu bir aile var, 6 aydır çıt duymadım ne gece, ne gündüz ne de hafta sonu. Geçenlerde tanıştım üst kat komşumla, taşınırken gördüm çalışıyorsun biliyorum o yüzden uyku saatlerinde dikkat ediyorum yine de bir ses duyarsan elimde olmadan olmuştur hakkını helal et dedi, öyle komşuya can kurban, demek ki istenirse yapılabiliyor. Yaz dönemi tüm sitelerde çocuklar bahçede top oynuyor, bir kez akşam 9 da ikaz ettim yeter artık kafamız şişti diye bir daha duymadım, medeni insan güzel şey, kimse çocuklar oynamasın demiyor ama belli saatleri olsun, biraz dikkat edilsin ki herkes huzurlu olsun.

Back
X