- 11 Nisan 2017
- 5.857
- 7.961
- 118
- Konu Sahibi sonbaharask
Yorgab sersinler bence deo zaman dikkat edecek. sabah işe gidiyo millet. halı seremiyosa mat serecek. onu da yapamıyosa yorgan serecek. millet çocuğu çekmek zorunda değil

Çok güldüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yorgab sersinler bence deo zaman dikkat edecek. sabah işe gidiyo millet. halı seremiyosa mat serecek. onu da yapamıyosa yorgan serecek. millet çocuğu çekmek zorunda değil
Benim alt kat da yapıyor üst kattaBenim bir tanıdığımda hep gece açar çamaşır makinesini-bulaşık makinesini alt katına yada üst katına ses çok gider diyorum yalıtımda olsa özellikle kurutmaya geçtimi çamaşır makinesi uçak geçer gibi ama kadın yine gece açıyor ses gitmezmiş tasarruf olurmuş ama tasarrufla alakası bile yok yine yüksek geliyor faturası değişen birşey yok sanırım alışkanlık oldu.
ay sinir oldum ya olaya :)) bende komşudan şikayetciyim bu konuda. evde çocukları durmuyomus. aparman arasinda futbol maçı yaptiriyolardi gecen haftaYorgab sersinler bence de
Çok güldüm
Bizim apartmanda tek gürültü yapan aile bunlar
O da bize denk geldi
Kendileri en üst kattalar
Evi alalı bir sene oldu yoksa ben de tasınırdım ama ev bizim
Ben bir gece adama yazdım
Sevgili komsumuz kacta uyursunuz , sabahşe gideceğiz de sizin uyuyup sesinizi kesmenizi beklıyoruz asagıda dedim
Adam biz ses yapmıyoruz dedi:)
Yazın iş güç yok tatiller öğretmen
Kadın gece 1 de mutfak robotu calıstırıyor
Gece 1-2 de çamasır atıyor makınaya
Evin içinden helikopter gecıyor gbi makına sıkma sesi geliyor
Gece yerleri siliyor
Kovayı iterek yapıyor sanırım
Ben yukarıda ne iş yapılıyor herseyi biliyorm
Yapsin ama gec saatte yapmasın
Kendi evimde rahat edemeyecek miyim diyor eğitimli öğretmenimiz:)
Adamin bakısı bu
Otoparkta da ikimizin arabasi hep yanyana
Sabah ben işe giderken arabayı tekmeleyesım geliyor:)
Su vanasını kapat ve kafasını çıkar, üzerine bir not yaz, sabah vananızı takacağım, suyunuz olmazsa belki gece temizlikten vazgeçersiniz diye
Bahçe gibi bir yeriniz varsa bir kavanoz börtü böcek topla kapılarının altından sal
Şalterlerini indir ve kaldırma kolunu kır gece elektriksiz kalsınlar
Aşağı sallanan çamaşırları varsa mürekkep sık su tabancasıyla
Arabalarının lastiklerini indir
Aydınlığa bakan pencereniz varsa oraya denk gelen camın altına yumurta at, erişemesin kokuşsun
Yatak odasının altında darbuka çal, ne de olsa kendi evin istediğin gibi müzik yaparsın :)
Kapı önünde ayakkabı falan varsa teklerini al at çöpe
Canından bezdir yani başka yol yok
Sallanan çamaşıra mürekkep tuttum bunu.Su vanasını kapat ve kafasını çıkar, üzerine bir not yaz, sabah vananızı takacağım, suyunuz olmazsa belki gece temizlikten vazgeçersiniz diye
Bahçe gibi bir yeriniz varsa bir kavanoz börtü böcek topla kapılarının altından sal
Şalterlerini indir ve kaldırma kolunu kır gece elektriksiz kalsınlar
Aşağı sallanan çamaşırları varsa mürekkep sık su tabancasıyla
Arabalarının lastiklerini indir
Aydınlığa bakan pencereniz varsa oraya denk gelen camın altına yumurta at, erişemesin kokuşsun
Yatak odasının altında darbuka çal, ne de olsa kendi evin istediğin gibi müzik yaparsın :)
Kapı önünde ayakkabı falan varsa teklerini al at çöpe
Canından bezdir yani başka yol yok
Canm soyle dıyım ust komsunun cocugu benım cocuguma gore cok sakın ama her sabah ben yerlere biseyler calma atma gurultusu yle uyanmama ne hakkı var kı kadın cok umursamaz cocuguna bısey demiyor aldırış etmiyor benım oglum tam tersi asırı hareketlı geveze bır cocuk ama gec sattlerde asla sureklı gurultu yaptırmam sonucta apartmanda oturuyoruz dagda bayırda degıl ha git mustakıle otur yapamıyorsanAlt katim dukkan,ust katim da bos. Oglum 2 yasinda bazen acayip bir sinir harbi yasiyoruz,ne yapsam durduramiyorum gurultusunu. Araliksiz agladigini da bilirim,oyuncaklari yere attigini da,scooterla evin icinde dolastigini da. Elimden geleni yapiyorum, ses olmasin diye. Laftan anlamiyor. Buyuk olsa 4-5 yasinda susar belki bilemiyorum. İnsan anne olarak da caresiz kaliyor ben de memnun degilim ama cocuktan sikayetci olurken bunu da dusunun arkadaslar diyorum. Her cocuk bir degil,durmayan susmayan da oluyor. Bu cocugun terbiyesiz,benim de gerizekali bir anne oldugumu gostermez yani. Yasayinca anlarsiniz
Cocuga yazık :)Sen bi çocuğuna duru çüşü öğret
Elinden geleni yap, gürültü olmasın önlemlerini al da
Sonra yine gürültü olursa dersin
"Çocuktur yapar" diye
bacım diyesim geliyor..
Bende de bi çeşit mevcut bu gürültü yapangillerden..
Çocukların çıtı çıkmaz anaları babaları tvnin, filmin, müziğin dibine vurur.
5 yaşında çocuğun olduğu evde dışardan geçenlerin penceresine bakacağı kadar bangır bangır 3 saat müzik çalmak nedir ya
Anlayan bi anlatsın
Sonra da yüzyüze gelince "Masraf'cım masraf'cım.. Hakkını helal et, çocuklar çok yaramaz. Hiç durmuyorlar."
"Ablam ne çocuğu, sizin evde çocuk var mı yok mu belli değil. Siz bi dursanız yetecek" diyorum da kime diyorum..
Kardeş Türkçe konuşabiliyor fakat anlayamıyor 6 yılın sonunda ben bi bunu öğrendim![]()
Akülü arabaya neden takıldınız bukadar? Mesajlarımdan birinde akülü araba için komşunun uyarılması gerektiğini söyledim zaten. Kimse buna bişey demiyor. Demek istediğim başka bişey ama boşver.Bence sizin dar
Cocuk ağlar ona birsey diyemeyiz
Ama kusura bakmayın evin içinde akülü araba kullanamaz
Dağ bası değil orası apartman
İnsan hasta olur , keyifsiz olur, vs vs
Kimse kimsenin paşa/prenses veledinin sesini çekmek zorunda değil.
Oyle tabii de aglayan cocugu da susturamadigimiz zamanlar oluyor. Gecenin 2sinde sirf sussun diye arabaya bindirip disari ciktigimi bilirim. Aman kimseye ses gitmesin diye neler yapiyorum. İlla ki duyuluyordur. Her cocuk bir degil ki. Onemli olan ailelerin cabalamasi. Aldirmaz anne babaya elbet sinir olur insan o konuda haklisinizCanm soyle dıyım ust komsunun cocugu benım cocuguma gore cok sakın ama her sabah ben yerlere biseyler calma atma gurultusu yle uyanmama ne hakkı var kı kadın cok umursamaz cocuguna bısey demiyor aldırış etmiyor benım oglum tam tersi asırı hareketlı geveze bır cocuk ama gec sattlerde asla sureklı gurultu yaptırmam sonucta apartmanda oturuyoruz dagda bayırda degıl ha git mustakıle otur yapamıyorsan
O lafın altına sıgınıyorlar ısteÇocuktur yapar da,neyi nerede ne zaman yapacağının ayarını da anne baba yapar.Küçük yaşta "ammaannn oyalansın kendi kendine" diye sabahın körü gecenin yarısında salıvermemek lazım çocuğu.Toplu yaşam alanlarında ikamet etmenin de bir adabı var kimse kusura bakmasın.
Bizzat yaşadım.Bu çocuklar o verilmeyen eğitim,öğretilmeyen kurallar yüzünden,yaptıkları şeylerde evrim geçiriyor yaşları ilerledikçe.İki sene boyunca,balkonumdan üst komşunun çocuklarının fırlattığı çikolata poşetleri,reçelli ekmek,oyuncak parçaları ve bilimum pislikleri topladım.Çocuktur yapar kafasındaki anneleri de taradığı saçlarını,sigara izmaritlerini atardı.Temizlik yapardım arkamı bir dönerdim çöp konteynırına dönmüş balkon.Gürültüyü patırtıyı hiç saymıyorum bile.Çığlıklarını duş alırken banyoda,yemek yaparken mutfakta,uyurken yatak odasında dinlemek mümkündü.Yahu yeminle cacık döktü bu çocuklar balkondan aşağıya.O derece diyorum.Bir fren,bir uyarı allahaşkına ya.El insaf.Taşındım kurtuldum oh mis en üst kat.
Biz de çocuk büyütüyoruz.Vallahi ikaz lambası gibiyim.Her dakika uyarırım.Kimseden tek şikayet duymadım.Çok şükür yarabbim.
böyle okudum. Su tabancası ile mürekkep sıkmak aklınıza nereden geldi :)) korkulur valla:))
Bizdekilerde oyle. Birde biz buraya tasinali 2 3 hafta falan oluyor. O yuzden ses cikarmiyorum. 3 ay sonra dogumum var sonrasini onlar dusunsunAy benimkide oyle yere oyle bır basar kı sankı deve yuruyor
Ne sacmalıyorsunuz ya ıyi okuyun oyle cevap yazın yazacaksınızÇocuk da dogurmayalim artık yada onlar için bir toplama kampı yapalım ,belirli saatlerde komşular rahatsız olmasın diye bütün çocukları oraya kapatalım ...
Madem aran iyi çağır bir kahve içmeye , laf arasında kibarca konudan bahset ..
Size tek hak verdiğim yer akülü araba yani annesi bunu yasaklayabilir erken saatlerde ve evde akülü araba kullanmalari hiç hoş değil onun harici çocuk bu yapma desende yapiyo benim oğlumda oyuncaklarini fırlatıyor yere atıyor halı sersede kar etmez gider çıplak biyer bulur gene atar çocuk bu laf anlatamazsin o konuda anlayışlı olmanız gerekiyor sizin çocuğunuz yapmaz ama her çocuk aynı değil kiyaslamak çok sacmaKızlar ust komsum var aramız ıyı kızla ama cok umursamaz bugun sabah 8 de oglu yerlere oyuncaklarını alıp atıyor, onları suruyor nasıl gurultu oluyor (binada ses yalıtımı yok komsu halıda sermemıs cocugu fayans a atıyor) yarım saat bekledım gecmedı sonra mesaj attım canm bıraz dikkat edermısım dıye tmm diyor ama bana mesaj gonderırken cocugu akulu arabaya biniyor onun gurultusu geliyor kendı biseyler yapıyor onun sesı gelıyor. Artık cok nadir kendimiz kalkıyoruz benımde oglum var ama erken gec saatlerde dikkat ederız. Rahatsızlık vermemek için sız olsanız ne yapardınıx