• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah yıne komsunun cocugunun gurultusune uyandım

Ayni dert bendede var yatak odanin üstü çocuk odasi,, paşa pasa dinliyorum yapcak bişey yok :KK51:

Üzgünüm ama hiç bir şey yapamazsınız.
Benim de oğlum oyuncaklarını yere atar. Bir şekilde yapıyor o gürültüyü ve hepsine engel olamıyorum. 1 yaşındaki bebek laftan da anlamıyor. Biraz büyüse neyse.
Mutlaka ses gidiyor aşağıya. Yerde halı var ama çocuk için de halıflex kaplatamam ya.. Çocuk aktifse daha da zor. Mutfağa gitsem o arada bir şeyler şangur şungur ediyor.

Bekarken bizim üst komşunun çocuğu da koltuklardan güm diye atlayıp bağırıp çağırırdı. Annem söylerdi kadının azarlama sesi bile gelirdi ama engel olamazdı. Öyle böyle çocuk büyüdü artık yapmıyor. Anne de bir yere kadar engel oluyor.
Kimse sizi prenses uykunuzdan uyandırmak istemez ama herkes müstakil evde oturamıyor işte.. Keşke imkanımız olsa çocuklular olarak :KK14:
Kimse de prems ve premseslerin gürültüsünü çekmek zorunda değil ama hatırlatayım dedim. Siz annelerin hayatı çocuğu çevresinde geçiyor olabilir ama bizim geçmiyor. Sırf bu yüzden müstakil bir eve taşındım ben. Allah size de nasip etsin.

Halı aliverelimmi deyin .
Hoff balkon karşısındaki komsumda ust katına perde takmiyo perde alıvereyimmi demek geliyo icimden :KK12:

senin yine komşun benim kayınpederim hafta sonları kapımda bağıra bağıra şarkı söylüyor 6 7 gibi spora gidiyor kapıyı yerinden sökercesine vuruyor kapıyı ben açınca kocamı soruyor hafta içide çalışıyorum zaten 6 da ayaktayım şu kızın bi pazarı var belki geç yatmışlardır uyusunlar diye düşünen yok zaten çocuğum olsada keşke onun için uyumasam

benim çocuklarımda çok hareketli belirli vakitlerde o taraf bu taraf koşuyorlar ama öyle haldur huldur değiller tabi ki çocuk bu yapacak illaki gürültü ama kimseyi rahatsız etmek olmaz bende rahatsız olurum

Aynı dert bizde de var biz karı koca çalışıyoruz tüm gün evde yokuz bir çocuğu kreşe gidiyor küçük olan evde hani gündüz koştursun ne yaparsa yapsın akşam bari hakim olsunlar diyoruz yok iki çocuk birden dan dan koşturuyor oyuncaklar atılıyor kadında akşam vakti sürekli birşey çekiyor hayır koşturacaklarsa salonda oturmuyoruz onlar salonda bizim oturma odamız onların çocuk odası orada oynatmasınlar ama yok bir dinleneyim diyemiyorum inadına yapıyor sanki 1.5 sen kayınpederimde kaldım geldim kadının eşi eşime temelli mi geldiniz demiş sanki evimize gelemeyiz onlar en üst katta rahatlar tabi anlamıyorlar bende tv nin sesini açıyorum anlasınlar diye. Yarın birgün çocuğum olsa sesten fırlar bende daha güzel uyarın anlamıyorlar

Çocuktur yapar nedir ya ? Beni rahatsız ediyorsa yapamaz,ailenin görevi de bunu öğretmek zaten.
Bizim üst katımızda da 2 çocuk var hiç sesleri falan gelmiyor,apartmanda ses yalıtımı falan da iyi değil,o çocuklar ayrı bir gen falan mı taşıyorlar nedir yani ?

Kimse de prems ve premseslerin gürültüsünü çekmek zorunda değil ama hatırlatayım dedim. Siz annelerin hayatı çocuğu çevresinde geçiyor olabilir ama bizim geçmiyor. Sırf bu yüzden müstakil bir eve taşındım ben. Allah size de nasip etsin.

Amin inşallah..
Benim hayatım çocuğum, eşim, işim, evim çevresinde geçiyor. Madem yazdın bil istedim.. :KK66:
Ben asıl çocukları olunca göreceğim o prenses üyeleri.. :KK66:

Çocuk bu elbette gürültü yapacak bağlayıp bi kenarda orurtamazsınız ki... yapabileceğiniz en güzel şey yattığınız odanın yerini değiştirmek...

Çocuktur yapar nedir ya ? Beni rahatsız ediyorsa yapamaz,ailenin görevi de bunu öğretmek zaten.
Bizim üst katımızda da 2 çocuk var hiç sesleri falan gelmiyor,apartmanda ses yalıtımı falan da iyi değil,o çocuklar ayrı bir gen falan mı taşıyorlar nedir yani ?
Ay yokkkkk olur mu???? Mazallah anne baba laf ederse psikolojileri bozulur. Güvensiz falan olur çocuk. İyisi mi herrrr istediğini yapsın. Premssslere premseslereee bir şey denmez. Ailemin apartmanı var. Çocuklu olana kiraya falan vermiyoruz evi. Kimse kimseyi rahatsız etmesin.

Amin inşallah..
Benim hayatım çocuğum, eşim, işim, evim çevresinde geçiyor. Madem yazdın bil istedim.. :KK66:
Ben asıl çocukları olunca göreceğim o prenses üyeleri.. :KK66:
Ne güzel. Vallahi o prenses üyeler diğer premsss ve premsesler gibi yetiştirmezler çocuklarını inşallah. Ayrıca çocuğa anlayışlı olmak gibi bir zorunluluğu da yok kimsenin. Eşimde bende çalışıyorum ve çocuk gürültüsü çekmek zorunda değiliz. Anne baba çeker ama başka kimseden bu beklenmesin lütfen. Kimse şımarıklık çekmek zorunda değil. Bu arada herkes birilerinin prensesi bu hayatta. Yani kimse kimseden daha değerli değil.

Ne güzel. Vallahi o prenses üyeler diğer premsss ve premsesler gibi yetiştirmezler çocuklarını inşallah. Ayrıca çocuğa anlayışlı olmak gibi bir zorunluluğu da yok kimsenin. Eşimde bende çalışıyorum ve çocuk gürültüsü çekmek zorunda değiliz. Anne baba çeker ama başka kimseden bu beklenmesin lütfen. Kimse şımarıklık çekmek zorunda değil. Bu arada herkes birilerinin prensesi bu hayatta. Yani kimse kimseden daha değerli değil.

Siz önce bizim çocuğumuza müdahale etmediğimiz fikrini çıkarın aklınızdan sonra yazın. Ben zaten ilk yorumumda yazdım "hepsine engel olamıyorum" diye. Elinden alıyorum başka bir şey buluyor oynayıp atacak. Çünkü öğrenme karıştırma merak evresinde oğlum.
Milletin tepesinde tepinmiyoruz. O kadar sese de kimse kusura bakmasın hayalet değiliz. Allah'tan kimseye komşu falan değilsiniz :)

Çocuksuz hatta çocukları öcü gibi görenlere konuşmak çok kolay.. Anlamanızı beklemiyorum zaten. İyi günler.. :KK3:

Siz önce bizim çocuğumuza müdahale etmediğimiz fikrini çıkarın aklınızdan sonra yazın. Ben zaten ilk yorumumda yazdım "hepsine engel olamıyorum" diye. Elinden alıyorum başka bir şey buluyor oynayıp atacak. Çünkü öğrenme karıştırma merak evresinde oğlum.
Milletin tepesinde tepinmiyoruz. O kadar sese de kimse kusura bakmasın hayalet değiliz. Allah'tan kimseye komşu falan değilsiniz :)

Çocuksuz hatta çocukları öcü gibi görenlere konuşmak çok kolay.. Anlamanızı beklemiyorum zaten. İyi günler.. :KK3:
Oğlunuz merak evresinde olabilir ama bunu gidermenin başka yolları da var ama anne olarak onu siz bulabilirsiniz. Tabii ki milletin tepesinde tepinmiyorsunuzdur ama başkasının özgürlüğünün başladığı yerde sizinkisi biter. Bu her yerde böyledir. O kadar gürültüye de katlansınlar diye bir şey söz konusu olamaz. Çocuk sahibi olurken komşularınıza danışmadığınıza göre bu ceremeyi onların çekmesi haksızlık diye düşünüyorum. Çocuk sevmiyorum evet ama öcü gibi de görmüyorum sadece kendi hakkımı savunuyorum ve düşüncemi söylüyorum. Bundan sonra yazacaklarım genel direkt sizinle alakalı değil. Burada birçok insan yukarıdaki komşu ses yapsa ama çocuk uyuyorrrrrrr diyebilecek yapıda. Sizin çoçuğunuzun uykusuna nasıl saygı gösterilsin istiyorsanız sizde saygı duymak zorundasınız. Benim çocuğum istediğini yapsın ama diğerleri bir şey yapacak olursa çocuğu uyandırıyorlar. Böyle çifte standart olmaz olmamalı. Eve zaten herkes yorgun geliyor. Hasta olup çalışan da var, yaşlı olan da var. Bunlar düşünülmeli.

Ben daha evlenmeden anne evindeyken kaeai komsumuz vardi. Birgun uyudum aradan yarim saat gecmedi apartmanda oturuyorlar evler bir bna icerisinde tam karsilikli. Neyse dedim uyumaya calistim yok arabalar yok logolar hersey yerlerde. Cocugun bagirmasi bi yana aglamasi bir yana birde annenin sesleri hala kulagimda... kapiyi actim cocuga bakarak yarim saattir uyuyamadim len snn yuzunden dedim. Anneside bana uyu seni tutan mi var diye cikisinca ilk once al su cocuguna gir eve kapini kapat tam apartmanda oynanirmi demistim saat kac gormuyomusun demistim cocugada kizdim anasina da o gun bugundur giklarini cikartamiyorlar.

Çocuk sonuçta emekliyecek atlayacak zıplayacak anlayışlı olacaksın
Bir gün oğlum iki saat susmadan ağlamıştı elimden gelen herşeyi yaptım ama susturamadım...çocuk işte kadın sana nispet yapmıyor ya anlayışlı ol
Benim oğlum 2,5 sene gece gündüz ağladı, birlere komşumdan off dediğini duymadım. Hatta bir defa oğlum gece ağlamadı sabah 7 de komşum kapıya gelmişti oğlan ağlamadı hastamı bişeymi oldu diye.

Cocuk aglar, bagiriri, oynar goplar ziplar hepsini anlarim benim de cocugum var ama evde akulubaraba kullanmak nedir?
Aynini eltimin oglu da yapiyor akulu araba ve scooter kullaniyor evin icinde. Ben esn ust katta oldugum icin duymuyorum ama kv bildiginiz sarsiliyor bu seslerele. Tabi torunu oldugu icin bisey diyemiyor.

Siz de en azsindan evde araba kullandirtmamasini rica edebilirsiniz.

Benim oğlum 2,5 sene gece gündüz ağladı, birlere komşumdan off dediğini duymadım. Hatta bir defa oğlum gece ağlamadı sabah 7 de komşum kapıya gelmişti oğlan ağlamadı hastamı bişeymi oldu diye.
Ne kadar güzel bir davranış her işin başı sabır...Allah o güzel komşuyu cennetle mükafatlandırır inşallah ...Allah karşınıza her zaman iyiler çıkarsan

Yahu evin icinde akülü araba sürüyor çocuk, hemen de kutsal ana gömleğinizi giyip savunmaya geçiyorsunuz çocuk bu gürültü yapar tabi diyerekten. Yapar tabi ama kontrolü eline alacak bir annesi var çocuğun. (Gerçekten hiperaktif bir çocuk annesi olarak söylüyorum bunu. Anne misiniz, sizin çocuğunuz usluydu demek ki diye üzerime ekşimeyin.)

Back
X