• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabah yıne komsunun cocugunun gurultusune uyandım

kutsal ana gömleği :)
hahahah iyi güldüm :)
anayım ben anaaa :))
bu konuda "ana olunca anlarsıncılar" sizin de tepenizde akülü araba kullansınlar emi :KK66:

Daha beteri tepemde 5-6 çocuklu göçmen bir aile var zaten.:KK43: Bende o ana olunca anlarsıncılara böyle komşular dileyeyim o zaman 15 günde çocuktan tiksinirler :27:

Daha beteri tepemde 5-6 çocuklu göçmen bir aile var zaten.:KK43: Bende o ana olunca anlarsıncılara böyle komşular dileyeyim o zaman 15 günde çocuktan tiksinirler :KK53:
hahah ah ah bende bi zmnlar cok yasadim tepemde hepsi cumbur cemaat gelmis yerlesmis 4 5 cocuk sesi cahil cuheyla insanlardi cok sukur tasindilar kurtuldum
anaysan sen cekeceksin cocugunun sesini biz cekmek zorunda degiliz...
burada komsuyu savunan anneler saniyo ki her tık sesinde biz rahatsiz oluyoruz yok oyle bisey
bi zahmet cocuklariniz tepinmesin arkadas saliyosun cocugunu oh mis ssana ama biz cekiyoruz.bi zahmet aen o cocukla biraz vakit gecirsen oyunlar oynasan cocuk da evde tepinmicek belki ;)

Bizim yazlığımızın merdivenleri gıcırdadığı için annem gece belli bir vakitten sonra inip çıkmama kızardı. Mantıklı mı? Saçmalık. Ben de sinir olurdum. Toplu yaşamanın kuralları var ama çocuklara, bebeklere karşı da anlayışlı olunmalı. Çocuk oyunla öğrenir. Sizin aşırı tatlı meleğiniz sessiz sessiz yap boz yapıyor, diğer canavar çığlıklar atıyor olabilir. Apartmanda yaşıyorsanız katlanacaksınız. Polis de belli bir desibelin altına bir şey yapmıyor. O desibellik sesin de polis geldiğinde çıkması lazım. Dolayısıyla çocuk gürültü yapıyor diye polise şikayet etmek biraz komik :deli:
Onların annesi ve babası da bize karşı anlayışlı olsun bir zahmet. Elalem doğuruyor ceremesini niye biz çekiyoruz. Biz sessiz sakin otururken neden apartmandan çıkacak biz olalım? ( bu arada müstakil evde oturuyorum) Çocuk olabilir ama bir de onu denetleyecek anne babası var değil mi?

Yani bence inanilmaz büyük bi terbiyesizlik. O cocugu yatagina baglamali, hatta agzini da bantlamali ki, cocugu olmayan insanlar kesinlikle rahatsiz olmasinlar. Cünkü o anne cok zevk aliyo cocugunun sabahin köründe uyanmasindan, ha bide ahlaksiz cocuk ses yapiyor, oyun oynuyor. Cok yanlis. Nefes alip versin ona kimsenin bisey dedigi yok, ama oyun oynamak erken saatte kalkmak nedir yaniiiiiiiii:deli:

Hanımefendi burada yazılanları abartıp başka yönlere çekmeyin tabii ki çocuk koşacak oynayacak ama tüm günde olmaz herhalde değil mi. Özellikle karı koca çalışan akşamdan akşama evinde olan dinlenmek isteyen insanlara da saygılı olunmalı belli bir saatten sonra çocuklar oturtularak da eğlenilebilir yap boz yapılır boyama oyun hamuru vs değil mi ama sen çocuğuna otur demiyorsan sürekli her akşam istinasız tepiniyorlarsa onların özel mülkü değil orası apartmanda yaşanıyorsa iki tarafta fedakarlık yapacak. Ben evimi tadilat yaptırdım gündüz vakti olmasına rağmen ses oluyormuş diye yukarıdaki hanımefendi küfürlerin alasını yaptı ki onlarda taşınırken tadilat yaptırdı ağzımızı açmadık yaz günü saat daha 7 tadilat bitmedi diye kocasını yolladı aşağıya ben tv sesi açınca da inadına da birşeyler vuruyor o da vurması o zaman bizim ki de can yani

Şu konulara inatla yazıyorum:)

Evinizde yalıtım yoksa kafaya takmamayı öğreneceksiniz, bunun başka yolu yok. Yoksa sinir stresten kafayı yersiniz.

Evimin yalıtımı çok iyi, evde halı yok. 2 çocuk, sabah 6 da kalkarlar. Henüz kapıma şikayete gelen olmadı. Ben de kimseyi duymuyorum apartman içinde. Ama pencerelerden acayip ses geliyor. Bazen komşunun tv sesi, bazen araba sesi, kime kızabilirim.

Şu konulara inatla yazıyorum:)

Evinizde yalıtım yoksa kafaya takmamayı öğreneceksiniz, bunun başka yolu yok. Yoksa sinir stresten kafayı yersiniz.

Evimin yalıtımı çok iyi, evde halı yok. 2 çocuk, sabah 6 da kalkarlar. Henüz kapıma şikayete gelen olmadı. Ben de kimseyi duymuyorum apartman içinde. Ama pencerelerden acayip ses geliyor. Bazen komşunun tv sesi, bazen araba sesi, kime kızabilirim.
Ses yalıtımıni siz mi yaptırdınız?

Saat akşam 6 dan beri, şuan saat 10 â geliyor hala araliksiz hoplayıp, koşuyorlar. Gündüzü saymıyorum artık. Bu tepinerek koşmalar hiç bitmiyor zaten. Ama akşam olunca tahammülün zerresi kalmiyor. Birdi çocuk bir de misafir eklendi. Ev başımıza yıkılacak gibi. Ben miyim bir tek misafirlikte çocuğumu çayıra salmış gibi yapmayan anlamıyorum. Nedir bu rahatlık? Babası seslendi durun diye annesi de bırak oynasınlar diye seslendi. (Hayır evim sesi çok fazla geçirmiyor. Bagirdiklari için duydum. Farklı farklı insanlar oturduğu için aralarındaki farkı da anlayabiyorum. )

Çocukları uyutmaya çalışıyorum. Uykuya dalamıyor birisi. Allahtan reva mi? İşte buraya da yazıyorum. Hesap günü hepsini soracağım. Hakkımın zerresini helal etmiyorum sizin gibi düşüncesiz, saygısız, insanlıktan nasibini almamışlara...:sinirli:

Sabah erken kalktiysa belli bir saate kadar oyalacak etkinlikler yapmali. Sonra yatak odanizin üstünde belli saat araliklarinda dikkat etmeli.

Benim cocuklar uyaninca hemen oturma odasina aliyorum onlari, yatak odasi ve cocuk odasinin da kapilarini kapatiyorum icerilere ses gitmesin diye.
evde motor akulu araba scotter vs bindirmiyorum, lego vs oynamalarina 10 dan sonra musade ediyorum cunku kizim parcalari yere firlatmayi seviyor.
Aksam en gec 9 da el ayak cekilir bizim evde.
Gun icinde illa ses gider, ne diyim Allah affetsin
Ust komsumun cocugu yok arada misafirleri geliyor ve kadin oyle gurultulu is yapip topuklu terliklerle yuruyor ki, cinnet getiresim geliyor.
Bu saat olmus pat kut biseyler deviriyor, gece yarisi son ses film izler.
Yani illa cocuklular gurultulu olmuyor.
Sadece bir kere tavana vurdum cunku gece yarisi uykumdan uyandiracak kadar gurultulu is yapiyordu yine.. vurmamla sesin kesilmesi bir oldu zaten

Kızlar valla hixç kinamayin bole çocukları ben annemden biliyorum kimin çocuğunu kinasa o huy bizde çıktı apartman yapicak bişey yok

Kızlar ust komsum var aramız ıyı kızla ama cok umursamaz bugun sabah 8 de oglu yerlere oyuncaklarını alıp atıyor, onları suruyor nasıl gurultu oluyor (binada ses yalıtımı yok komsu halıda sermemıs cocugu fayans a atıyor) yarım saat bekledım gecmedı sonra mesaj attım canm bıraz dikkat edermısım dıye tmm diyor ama bana mesaj gonderırken cocugu akulu arabaya biniyor onun gurultusu geliyor kendı biseyler yapıyor onun sesı gelıyor. Artık cok nadir kendimiz kalkıyoruz benımde oglum var ama erken gec saatlerde dikkat ederız. Rahatsızlık vermemek için sız olsanız ne yapardınıx
offf aynı bennn. çok çekiyoruz ailecek.

Kardesim gurultucu bir cocuk degil. Yine de uyandiginda cok erken bir saatse ne evdekileri ne de komsulari rahatsiz etmemesi adina odasinda sessiz oynayacagi oyunlara yönlendiriyoruz biz. Ama herkesten bunu bekleyemezsiniz cunku her cocuk buna uymaz. Bazen annelerin caresiz kaldigini goz onunde bulundurup anlayis gostermek en iyisi.

Apartmanda yaşamak böyle bir şey.

Kime , nasıl bir aileye denk geleceğiniz belli olmuyor.

Dilerim düzelir :( oda çocuklu, her çok aynı olmuyor. Biraz ılımlı kalın yine de...

Ah canim benim su yazini okuyunca gecmis gunlerim aklima geldi eski oturdugum evde ust komsumun tami tamina alti cocugu vardi her biri dunya tatlisiydi fakat inan ne sabahi vardi ne aksami vardi onlar uyurdu uyurdum onlar kalkardi kalkardim... hayatim bir kabusa donusmustu hayatim mutsuz gunlerden ibaretti yuzlerini gorsem severdim hic kiyamazdim ama bana istemeden cok zarar verdiler :( evimden cikmak zorunda kaldim umarim siz probleminizi cozersiniz tek cocugu oyalamak cok daha kolaydir yeter ki anne istesin.

Ah canim benim su yazini okuyunca gecmis gunlerim aklima geldi eski oturdugum evde ust komsumun tami tamina alti cocugu vardi her biri dunya tatlisiydi fakat inan ne sabahi vardi ne aksami vardi onlar uyurdu uyurdum onlar kalkardi kalkardim... hayatim bir kabusa donusmustu hayatim mutsuz gunlerden ibaretti yuzlerini gorsem severdim hic kiyamazdim ama bana istemeden cok zarar verdiler :KK43: evimden cikmak zorunda kaldim umarim siz probleminizi cozersiniz tek cocugu oyalamak cok daha kolaydir yeter ki anne istesin.
Canm aslına cocuguna yapma dese yapmaz cunku cocugu uslu, kendı dikkat eder gece yatıyorlar mi evmı tasıyor bellı degıl her gece sankı esyalar in yerinı degıstırır

Bi zamanlar biz de ne cekmistik ya hem de en üst katta oturmamıza rağmen üst değil alt komşudan.. Çünkü kağıttan ince duvarları olan evde otururduk altta öksürseler ses bizim.evdeydi ve 4 tane yaramaz mı yaramaz çocuk vardı Ben kpss hazırlandığım sene en sonunda kavga ettik onlar da hemen başka ev bulup taşındı arkasından da biz de taşındık zaten ama kabus gibi günlerdi

Canm aslına cocuguna yapma dese yapmaz cunku cocugu uslu, kendı dikkat eder gece yatıyorlar mi evmı tasıyor bellı degıl her gece sankı esyalar in yerinı degıstırır

Elbette canim yeter ki anne istesin evde yalitimda yok galiba isigi acsa duyarsiniz kulakta verdiyseniz o daha kafaya takilir Allah yardimcniz olsun

Cocuk bu olur boyle seyler diyenler olmus. Versin eline boyayi boyama yaptirsin alsin kucagina cizgi film seyretsin. Bizim de karsi apartmanda var. En son tum site ayaga kalkti yeter diye. Her yerde mi var bunlardan anlamiyorum ki. Ses oldugu an cik yukari canim asagida yatiyoriz esim sinirlendi biraz sessiz olur musun de

Back
X