Cildim hafif yağlı. Clinique 3 numara jel sivi sabun ile yikiyorum sabahlari. Sonra clinique mild clarifying lotion. Sonra clinique Pore minimizer thermal active gözenek kucultucu. su an havalar ısındigi ve gunes de çıktığı icin la roche posay anthelios ac 30 faktör gunes koruyucu aldım onu kullanıyorum cok memnunum. Normalde clinique nemlendirici kullanıyorum, jel olan, 3 numara.
Akşamları da aslında makyaj yapmam yüzüme ama gun icinde bir iki kere alnim burnum falan parlarsa diye clinique Mattifying powder sürüyorum, her aksam dus alinca zaten cogu gidiyor ama dusta yüzümü zeytinyağlı sabunla yıkıyorum (tamamen doğal izmirden geiiyor) sonra cikip kurulayinca clinique no 3 clarifying lotion (mild clarifying daha yumuşak kıvamli bu daha yakıyor tamamen temizliyor ferahlatiyor kalmışsa makyaj kalıntılarını da çıkarıyor) sonra da nemlendiricimi sürüyorum 3 numara clinique super moisturizer.
Cildim probleme meyilli bir cilt ama clinique bu konuda cok başarılı. O yüzden yüzümde hiç sivilce falan çıkmadı ergenlik zamanında bile