Sabaha kadar çıldırmazsam iyidir!

Bilmediğim bir şeyler mi var yok ikametgahla dolandırıcılık yapılıyorsa elimin altından binlerce ikametgah geçti nasıl akıl edememişim:mymeka: güzel kardeşim ikametgahta sadece kimliğin ön yüzündeki bilgiler bulunur dolayısıyla kimlik yerine geçmez.

öncelikle tebrik ediyorum,işinizden dolayı...
bugün alacağınız temiz kağıdında bir problem çıkmaz,kafanızı takmayın ama,
resmi evraklarınızı da dikkatle taşıyın ki
sonradan başınız ağrımasın...
sevgiler...

arkadaşlar ben geldim..
bu sabah adliyeye gittim ve sabıka kaydımı aldım. bir sorun çıkmadı..bugün tam 3 ay olmuştu o belgeyi kaybedeli.
ALLAH' a ÇOK ŞÜKÜR diyorum.:Saruboceq: bu tarz şeyler yaşayan herkesin Allah yardımcısı olsun .:Saruboceq:
cevap yazan, ilgilenen herkese çok teşekkür ediyorum.güzel dilekleriniz için de teşekkürler.a.s.

evet canım sağolasın:1hug:
sana son bşy daha sorsam, çok başını ağrıttım ama.
kaybedeli 3 ay olmuştu ikametgah belgesini. 3 ay sonra ilan vermek sorun olurmu?hiçbişey yapmasam mı?CADIARZU

yola düşmüş çamura bulaşmış yırtılıp gitmiştir bence
takma kafana...boşuna kendine stres arama

arkadaşlar..
olayı kısaca anlatıcam.şuan o kadar kafam yorgun ki.
şimdi ben bi işe yerleştim kamuda. malum atamaların yapılması sırasında istenen evraklar var. sabıka kaydı vs.. rapor filan.neyse işte ben yarın saba h adliyeye gidip sabıka kaydı alıcam..durup dururken aklıma çok fena bşy takıldı.
ben başka biyere vermek için 2 ay önce filan ikametgah belgesi almıştım muhtarlıktan. onu da yolda düşürmüşüm. o zaman önemsememiştim. ikametgah belgesi ama üz<erinde tüm kimlik bilgilerim de yazıyodu. tc no ...vs herşey yani .ann ebaba adı herşey.
ben o zaman bşy yapmadım.şimdi opat diye aklıma geldi. yabirisi onu bulduysa sahte kimlik çıkardıysa benim adıma kötü işlerde kullandıysa diye...saatlerdir kıvranıyorum resmen. ya yarın adliyede bşy çıkarsa diye temiz kağıdında.
ufffffffff..zaten zar zor elde ettim bu işi. böyle pisi pisine bşy çıkarsa naparım ben

ya kardes kafaya taktigin seye de bak..Allahin izniyle bisey olmaz.hem olsa simdiye kadar karsina cikardi o bekledigin kotu haber.

Hayirli olsun bu arada.ne guzel.darisi kardesimin basina.ama dert etme bole seyleri.millette ne dertler var,sendeki derdi nimet sayanlar var..:Saruboceq:

ya ben otursam anlatsam su basimdaki derdi..:delphin:

isinin keyfini cikar..
ahayirli olsun tekrar..

sağolun kızlar..hakkaten paranoyaya doğru gidiyodum.
life_ city evt kpssyle grdm. daha başlayan olmadı ama. süreç biraz yavaş işliyo..
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar..
olayı kısaca anlatıcam.şuan o kadar kafam yorgun ki.
şimdi ben bi işe yerleştim kamuda. malum atamaların yapılması sırasında istenen evraklar var. sabıka kaydı vs.. rapor filan.neyse işte ben yarın saba h adliyeye gidip sabıka kaydı alıcam..durup dururken aklıma çok fena bşy takıldı.
ben başka biyere vermek için 2 ay önce filan ikametgah belgesi almıştım muhtarlıktan. onu da yolda düşürmüşüm. o zaman önemsememiştim. ikametgah belgesi ama üz<erinde tüm kimlik bilgilerim de yazıyodu. tc no ...vs herşey yani .ann ebaba adı herşey.
ben o zaman bşy yapmadım.şimdi opat diye aklıma geldi. yabirisi onu bulduysa sahte kimlik çıkardıysa benim adıma kötü işlerde kullandıysa diye...saatlerdir kıvranıyorum resmen. ya yarın adliyede bşy çıkarsa diye temiz kağıdında.
ufffffffff..zaten zar zor elde ettim bu işi. böyle pisi pisine bşy çıkarsa naparım ben

sana birşey söyleyim mi? eğer öyle birşey olsaydı şimdiye kadar 10 kere polis gelirdi kapına....

bence de tasalanmanıza gerek yok...insanlar cüzdanlarını,kimliklerini kaybediyorlar da sorun çıkmıyor..kolay değil yani hemen kötüye kullanmaları...hayırlısı olsun işiniz...

sağolun kızlar..hakkaten paranoyaya doğru gidiyodum.
life_ city evt kpssyle grdm. daha başlayan olmadı ama. süreç biraz yavaş işliyo..
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

daha ataman yapılmadan başlayamazsın ki zaten
bu süreç normal işliyor yani:kahve:
hayırlı olsun

Back
X