Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar..
olayı kısaca anlatıcam.şuan o kadar kafam yorgun ki.
şimdi ben bi işe yerleştim kamuda. malum atamaların yapılması sırasında istenen evraklar var. sabıka kaydı vs.. rapor filan.neyse işte ben yarın saba h adliyeye gidip sabıka kaydı alıcam..durup dururken aklıma çok fena bşy takıldı.
ben başka biyere vermek için 2 ay önce filan ikametgah belgesi almıştım muhtarlıktan. onu da yolda düşürmüşüm. o zaman önemsememiştim. ikametgah belgesi ama üz<erinde tüm kimlik bilgilerim de yazıyodu. tc no ...vs herşey yani .ann ebaba adı herşey.
ben o zaman bşy yapmadım.şimdi opat diye aklıma geldi. yabirisi onu bulduysa sahte kimlik çıkardıysa benim adıma kötü işlerde kullandıysa diye...saatlerdir kıvranıyorum resmen. ya yarın adliyede bşy çıkarsa diye temiz kağıdında.
ufffffffff..zaten zar zor elde ettim bu işi. böyle pisi pisine bşy çıkarsa naparım ben
arkadaşlar..
olayı kısaca anlatıcam.şuan o kadar kafam yorgun ki.
şimdi ben bi işe yerleştim kamuda. malum atamaların yapılması sırasında istenen evraklar var. sabıka kaydı vs.. rapor filan.neyse işte ben yarın saba h adliyeye gidip sabıka kaydı alıcam..durup dururken aklıma çok fena bşy takıldı.
ben başka biyere vermek için 2 ay önce filan ikametgah belgesi almıştım muhtarlıktan. onu da yolda düşürmüşüm. o zaman önemsememiştim. ikametgah belgesi ama üz<erinde tüm kimlik bilgilerim de yazıyodu. tc no ...vs herşey yani .ann ebaba adı herşey.
ben o zaman bşy yapmadım.şimdi opat diye aklıma geldi. yabirisi onu bulduysa sahte kimlik çıkardıysa benim adıma kötü işlerde kullandıysa diye...saatlerdir kıvranıyorum resmen. ya yarın adliyede bşy çıkarsa diye temiz kağıdında.
ufffffffff..zaten zar zor elde ettim bu işi. böyle pisi pisine bşy çıkarsa naparım ben
evet canım Allah korusun, haklısın..sana birşey söyleyim mi? eğer öyle birşey olsaydı şimdiye kadar 10 kere polis gelirdi kapına....
sağolun kızlar..hakkaten paranoyaya doğru gidiyodum.
life_ city evt kpssyle grdm. daha başlayan olmadı ama. süreç biraz yavaş işliyo..
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
daha ataman yapılmadan başlayamazsın ki zaten
bu süreç normal işliyor yani
hayırlı olsun
bence de tasalanmanıza gerek yok...insanlar cüzdanlarını,kimliklerini kaybediyorlar da sorun çıkmıyor..kolay değil yani hemen kötüye kullanmaları...hayırlısı olsun işiniz...