• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabaha kadar uyuyamadımki hiç :(((

Valla benim ailemdede öyledir komsularımızda öyle istanbul da oturuyoruz.evlenmek zorunda değiller tabi ama siz görüşmeyebilirsiniz.ister görüşün ister görüşmeyin bu sizin sorununuz zaten burda polemik yaratmıyoruz asıl amacımız konu sahıbıne yardımcı olmak olay amacından şaştı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

değişik kafalar bunlar :27: peki bakalım, mutluluklar :9: :27::27::27::27::27::37::37::37::37: konu sahibine ben zaten diyeceğimi dedim onunla sorunumuz yok :31:

belki senin gidebileceğim bir ortam değildir hem arkadaşlarına eşim olmadan gelemem diyemez ya çok abartıyosun. birde sen eşinin ailesiyle neden görüşmüyosun

ya pardon ama konu sabının annesı babasının hakkı yokmu evlatlarıyla bır bayram gecırmeye.koskoca adam benı dusunmuyorsun dıye sebep sunup yollamak ıstemıyor.bu ne bencıllıktır nasıl bır duyarsızlıktır ya.ve bır cok arkadas ta konu sahıbıne sahura kaldırmadı dıye ara ve alttan al dıyor.esının bencıllıgı yuznden bunlar yasanmıs ve bence haketmıs.anne babalarımızla gecırecek kac bayramımız var bılmıyoruz ne var yanı 10 gun tek kalsa.evlenmeden once dadısımı bakıyordu ona.

neden bukadar birbirinizi boguyorsunuzz...ben evliligimde ozgur olmasam o evlilik biter benim icinnn bu kadar yasaklar koymayinn arkadasiylada gorussun ne varki bundaa ya ben anlayamadimmm cok abartmissiniz ikinizdee...yasaklarla evlilik olmazzz...:50:

Yorumların tamamını okumadım. Madem birbirinizin aileleriyle görüşmüyorsunuz, ya tek tek kendi ailenize gideceksiniz, ha ayrılmak istemiyorsanız hiç gitmeyeceksiniz. Mesela sizin aileniz nerde? Ailenizin olduğu şehirde ufak tatil ayarlayabilirsiniz, 1 gün orda geçirirsiniz, sonra otelinize gidersiniz. Ama başlarda erkek doktorla nöbet tutuyorsunuz diye kıskanan eş, pek sağlıklı gelmedi. Tamam sosyal yaşamda arkadaşınıza dikkat edin ama bu biraz abartı geldi. Ayrıca sözününü çiğneyip arkdaşlarıyla nasıl iftara gitmiş? Boğazından lokmalar nasıl geçmiş?

Evlilikte yanlış davranışlarınız var ilk olarak onları düzeltmeye başlayın derim.. Ailesi ile görüşmemek bilmiyorum sorun ne ama eğer sen onun ailesi ile görüşmezsen oda senin ailenin yanına bayramda gitmek istemez.ailesi ile aran iyi olsaydı bak nasıl seninle gidip Bayram yapıyordu.. Herşey karşılıklı evlilikte..ben böyle görüyorum burdaki konulardan..ha ama seni de ailenin yanına göndermemesi de haklı bişey değil yani ama sen önce bu konuyu hallet derim canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yorum yapmayim dedim ama dayanamadım doğrusu...normalde hep erkekleri elestiririm ben yapi olarak da feminenim ama inanın haksizsiniz...

Yani evet eşiniz yanlış tutum sergilemis ama bu kadar kopuk bi hayat şekli olmamalı bence.

1-Arkadaş ortamı neden ayrı gayrilik gerektirsin anlamıyorum her yere beraber gidilir...
2-Aile konusunda neden ısrarcı olduğunuzu anlamadım açıkçası biz bayram gelse de bi yerlere kacsak diye ölüyoruz...
3-Ne güzel başbaşa kalalim demiş daha ne istiyosunuz.? Olmaz benim ailemle birlikte olcaz görüşmek zorundasın dese bosardiniz heralde...
4- Sahura kaldirmadim sabah da işe gitti diyosunuz bunu yapmak yerine konuşmayı denemeniz gerekiyordu yani ben yalnız başına eşimi bırakıp ailemle bayram gecircem aynı seyi o size yapsa senin ailen ben miyim onlar mi diye ortalığı ayağa kaldirirdiniz...
5-Sen de gel diyorum gelmiyo demişsiniz bir de adam niye gelsin ki siz onun ailesiyle gorusmezseniz o da sizin ailenizle görüşmez sizinki aile de onunki değil mi her ne yaşanmış olursa olsun madem görüşmek istemiyorsunuz eşiniz gayet mantıklı davranmis başbaşa zaman geçirin ne var bunda buyutcek...

Fazla naz yapıyorsunuz gibi geldi yanlış anlamayin sakin da...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

olumlu olumsuz herkese teşekkür ederim beni yorumlarınızla yalnız bırakmadığınız için..
eşimle konuştuk tamam gidebilirsin dedi bende sende gel dedi şimdi izin alamam haftaya cumada ben gelirim arkandan dedi :))
velhasıl tatlıya bağlandı olay çoookk şükürr :16:
herkese tekrar tekrar teşekkür ederim alıntı aldıklarımdanda alamadıklarımdanda saolun kızlar :34:

olumlu olumsuz herkese teşekkür ederim beni yorumlarınızla yalnız bırakmadığınız için..
eşimle konuştuk tamam gidebilirsin dedi bende sende gel dedi şimdi izin alamam haftaya cumada ben gelirim arkandan dedi :))
velhasıl tatlıya bağlandı olay çoookk şükürr :16:
herkese tekrar tekrar teşekkür ederim alıntı aldıklarımdanda alamadıklarımdanda saolun kızlar :34:

çok sevindim canım, Allah bozmasın :16:

eşim görüşüyo ailesiyle ama çok onları dinlemez ama yinede belli olmaz bu erkekler evlensede göbek bağları kesilmiyor anneleriyle

erkekler evlenince neden göbek bağlarını kesmesini beklersiniz.ne kadar ayıp.bu erkek senle evlenmeden önce onun temizliğini yemeğini sevincini üzüntüsünü herşeyini ailesiyle yaşıyordu.ne yani siz hayatınıza girdiniz diye göbek bağını nasıl kesecek koca adamlar.siz onun eşisiniz ama aynı kanı paylaşmıyorsunuz canım.genetiğiniz bile faklı.ama allah korusun adamın başına kötü hastalık gelse sen ikinci planda kalıyorsun.önce anne baba abla kardeş geliyor genetiğinden dolayı.kusura bakma ama çok sıkıcı bir evlilik yapmışsınız.o seni sen onu kısıtlamışsın.her şeyi kuralla yaşayamazsınız canım.bak ne kadar üzülmüşsün bu duruma.neden kendinizi üzmek için uğraşıyorsunuz.evlilik rahatlık ister.evlilikte kural demek ne demek.senin ailen bayramda seni bekliyorda onun ailesiyle görüşmesi neden seni üzüyor.siz görüşmesenizde ailelerinizle birbirinizin görüşmesini engellemeyin lütfen.eşlerden boşanabiliyorsun ama ailenle boşanamazsın asla.hayatınıza saygı duyun.kendiniz için bunu yapın

erkekler evlenince neden göbek bağlarını kesmesini beklersiniz.ne kadar ayıp.bu erkek senle evlenmeden önce onun temizliğini yemeğini sevincini üzüntüsünü herşeyini ailesiyle yaşıyordu.ne yani siz hayatınıza girdiniz diye göbek bağını nasıl kesecek koca adamlar.siz onun eşisiniz ama aynı kanı paylaşmıyorsunuz canım.genetiğiniz bile faklı.ama allah korusun adamın başına kötü hastalık gelse sen ikinci planda kalıyorsun.önce anne baba abla kardeş geliyor genetiğinden dolayı.kusura bakma ama çok sıkıcı bir evlilik yapmışsınız.o seni sen onu kısıtlamışsın.her şeyi kuralla yaşayamazsınız canım.bak ne kadar üzülmüşsün bu duruma.neden kendinizi üzmek için uğraşıyorsunuz.evlilik rahatlık ister.evlilikte kural demek ne demek.senin ailen bayramda seni bekliyorda onun ailesiyle görüşmesi neden seni üzüyor.siz görüşmesenizde ailelerinizle birbirinizin görüşmesini engellemeyin lütfen.eşlerden boşanabiliyorsun ama ailenle boşanamazsın asla.hayatınıza saygı duyun.kendiniz için bunu yapın

imrenilecek bir evliliğimiz var ki çok nazara geliriz atıp tutmuşsun havadan sen kısıtlama koyma eşine öyle yaşayın bizde böyle yaşıyoruz yargılayamazsın herkesin her dediğini yapacaksam benim beynm ne işe yarıyo ben farklı sebepten konu açtım evliliğimin sıkıcılığına gelmiş olay ne alaka yani ne alaka yorum yapma konuma ne alıntımla ne alıntısız

imrenilecek bir evliliğimiz var ki çok nazara geliriz atıp tutmuşsun havadan sen kısıtlama koyma eşine öyle yaşayın bizde böyle yaşıyoruz yargılayamazsın herkesin her dediğini yapacaksam benim beynm ne işe yarıyo ben farklı sebepten konu açtım evliliğimin sıkıcılığına gelmiş olay ne alaka yani ne alaka yorum yapma konuma ne alıntımla ne alıntısız

o kadar imrenilecek bir evliliğin varki baksana herkes sana nasıl imrenmiş.siz nazara gelmemişsin canım kimle görüşüyorsunuzda kim sizi nazar edecek.şahsen sizinle ailecek görüşsem size nazarım geçmez.bak herkez aynı şeyi evliliğinizdeki sıkıcılığı söylemiş.oturun bir düşünün neden herkes aynı şeyi düşünmüş.yorum yapmam seni neden gerdi.sen konunu açınca şu düşüncedekiler yorum yapmasın diye belirtmemişsinki.ama sen neye kızdın ben bildim.havadan atmadım sen attmışsın ben yakalamışım.neyse seninle zaten uğraşmayacağım.ne halin varsa gör.

Back
X