Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de annem öyledir gece yarısı halı yıkar badana yaparAllahım ya annemin bu temizlik hastalığından dolayı be çektik biz sabah bi uyandım boyacılar evi boyuyo bu yapılır mı anne yaaa
Ohh misss,valla şuan ağzım Sulandı ,hamıle olmasam deli temizlik yapasım var ..sende yardım et annene de çabuk bıtsınAllahım ya annemin bu temizlik hastalığından dolayı be çektik biz sabah bi uyandım boyacılar evi boyuyo bu yapılır mı anne yaaa
Ev boyanacaksa birgün önceden size söylemedi mi anneniz yarın ev boyanacak erken kalkın Boyacılar gelecek demedi mi? Eğer demişse annenize kızmayın o zaman çünkü tadilat işlerinde erkenden gelir ustalar.Allahım ya annemin bu temizlik hastalığından dolayı be çektik biz sabah bi uyandım boyacılar evi boyuyo bu yapılır mı anne yaaa
Allahım ya annemin bu temizlik hastalığından dolayı be çektik biz sabah bi uyandım boyacılar evi boyuyo bu yapılır mı anne yaaa
Sevgiliye atilan "Günaydın canim, ben tuvaletteyim şu an" mesajlari tadindaki başliklar.
Anneni boşa mi diyelim, tüh tüh vah vah mi diyelim, bence yanliş anlamişsin mi diyelim?