Sabaha sabah bu yapılır mı

Arhezdemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
331
149
33
Allahım ya annemin bu temizlik hastalığından dolayı be çektik biz :KK43: sabah bi uyandım boyacılar evi boyuyo bu yapılır mı anne yaaa

Allahım ya annemin bu temizlik hastalığından dolayı be çektik biz :KK43: sabah bi uyandım boyacılar evi boyuyo bu yapılır mı anne yaaa
benim de annem öyledir gece yarısı halı yıkar badana yapar

sabahın körü perde yıkar cam siler zor

yıllardır annem 6 da kalkar balkonlar baslar kahvaltıya kadar tum evı bitirir...
:)
evliyim haftasonu haftaiçi sabahın kötünde kalkıyorum eşimide uyutmuyorum illallah etti adam.
alışkanlık kalmış annemden.

Benim annemde böyleydi ama Allah'tan çalışıyordu. 2 ay gibi bir süre işten çıktı bizim evin halıları hiç yer yüzü görmedi :) Sabah kaldırıp temizliğe başlıyordu akşam seriyordu ertesi gün tekrar.

Ohh misss,valla şuan ağzım Sulandı ,hamıle olmasam deli temizlik yapasım var ..sende yardım et annene de çabuk bıtsın :KK66:

rabbim başka dert vermesin canım. benim annemde hasta bu söylediklerinin hiç birisini yapamıyor. keşke benim annemde sabahın köründe temizliğe başlasa.

Ev boyanacaksa birgün önceden size söylemedi mi anneniz yarın ev boyanacak erken kalkın Boyacılar gelecek demedi mi? Eğer demişse annenize kızmayın o zaman çünkü tadilat işlerinde erkenden gelir ustalar.

Sevgiliye atilan "Günaydın canim, ben tuvaletteyim şu an" mesajlari tadindaki başliklar.

Anneni boşa mi diyelim, tüh tüh vah vah mi diyelim, bence yanliş anlamişsin mi diyelim?

X