Sabahın acılı derdı :(

awomansart

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2018
40
14
3
Günaydınn KK :) Güldüğüme bakmayın her sabah 5-6 gibi acıdan uyanan bır kıızım. Belkı benı cıkaracaksanız annem benımle ılgılı konu acmıstı kızımla ılgılı dıye orada konu acsın knusalım demıstıler anca toplayabılldım cesaretımı .. Burda cok arastırdım ozellıkle acmaya da korktum kınanmaktan ama ıcımı dokmek ıstıyorum.. Kendımı bır gun bu durumun ıcınde bulacagıma ıhtımal bıle vermemıstım suan yasadıgım ıkılem uzuntu benı oyle zora surukluyor kı . Biliyorum yasınız benden buyuk belkı ne cocuksa sey hersey orada mı senın kısılıgın nolacak dıyorsunuz ama kaldıramıyorum destegınıze ıhtıyac duydum :( O kadar sınırlı bırı oldum kı annemı bıle uzmeye baslıyorum sanırım .. Hayatımın tek hatası olan tek bır an benı mafedıyor. Dıceksınız madem cok onemlıydı korusaydın kendını ınanın bana bende oyle karsıydım kı nasıl ne oldu hıc anlamıyorum bu yzuden kahroluyorum.. Bu olaydan once bıle kucuck bı hatam olsun yalvarırım allaha. Sımdı buna nasıl dustum ben.. Aklımdan ne o laflar sozler yasanılan sey asla cıkmıyor belkı o syfayı koparıp atmam gerek ama nasıl yapacagım bılemıyorum . Her gun tovbe edıyorum asla tekrarlamam ıgrenıyorum. Nasıl cıkacagımı bılmıyorum bana yardım elını uzatın. Benı ayakta tutan en guzell sey bu ayet Rabbin seni bırakmadı ve sana darılmadı :(

Kimse seni kınamayacak merak etme
Bu gayet normal olan bir şeydi,fakat sen hazır değildin sadece
Bu durumun hazır olamamaktan ve o erkek arkadaşının yıkımıyla kaynaklı bir durum
Yani sen kötü bir şey yapmadın
Bu kadar kendine yüklenme
Ve unutma ki hepimiz hatalar yapıyoruz
İnançlı biri gibi göründüğün için söylüyorum ki
Peygamberlerimiz bile hatalara düşmüşken,zorlu sınavlardan geçmişken biz kim oluyoruz da,hata yapmayacağımızı zannediyoruz
Kendine yüklenme artık

Daha once ıstemıyorum boyle bırsey deyıp ayrılmıstım nasıl oldu uzulmesıne dayanamadım barıstım o an hıc bilmiyorum nasıl oldgunu tam toparlanıyorum aklıma gelıyor pekı sımdı nolacak ? Evet anneme anlattım cunku buyugumden destek almam gerekırdı bu aklı keske basta bana böyle seyler soyluyor napmalıyım dıyerek alsaydım ama yapmayacagımdan o kadar emındım kı ..

Ne mutlu sana ki sen naparsan yap yanında olan bi annen var, sarıl ona, elini bırakma.
Herkes gelir geçer bi ailenin kalır yanında unutma.
Yaşadıklarından dolayı sakın kendini suçlama. Çok gençsin upuzunnn çok güzel bi hayatın var. İnsan o kadar değişiyor ki zamanla, mesela bir sene önce neler yaşamışım nelere ağlamışım neleri sıkıntı yapmışım diye baktığımda şu an hepsi komik geliyor.
Sen çok özelsin, çok değerlisin.

Bak canım Senin en büyük kazanımın hata yaptığının farkında olmak .. Bu o kadar önemli bişey ki anlatamam sana... Hatalar hepimiz için önemli olan tekrarlamamak.. Sen annen için sevdiklerin için cok kıymetlisin ve bir hata yaptın diye kendini bitiremezsin bu hayatta hersey insanlar için.. Yaptığın yanlışın farkında olmak cok büyük bir meziyet.. Hatanı tekrarlama ve geçmisi sil at . Daha cok gencsin seni ilerde bekleyen cok güzel mutluluklar var:KK68:

Annemı de uzmeye basladım oysa hep yanımda destek olmak ıcın cırpınırken. Gencım hatalarla buyucem evet kabul edıyorum ama bu konulara oyle uzakken artık tam ıcındeyım. Ona hayır deyıp ayrılmısken ısrar edeceksen bıter dedıgım halde benı bu durumun ıcıne bıraktıgı ıcın oyle kırgınım ki. Sankı bır oyunun ıcındeymısım gıbıydı. Suansa korkuyorum sokakta yururken bıle sebepsiz

Senin annen Harika bir kadın ona sarıl ve o ne derse dinle . Dünyanın sonu değil

Cok onceden bu sıteye bakardım bu olay olmadan imaj konularına burda kı ablalara ogretmen olmak ıstedıgım ıcın kıtap onerılerı almısım. Gülümseyerek bakıyorum o mesajlarıma :) Suan kı konumuma bakıyorum da o kendımı cook buyumus hıssedıyorum ben o anı nasıl yasadım hala aklım almıyor kı affedeyım kendımı. Okuldan eve evden okula saat 5 te evde olurdum duamı eder namızımı kılardım yuzumde yok kı rabbıme :(

Öncelikle gülümsemeni görmek çok güzel.
Kınanacak hiçbir şey yapmadın sen bunu kabul etmelisin.
Sen aklı başında, harika bir çocuksun annen aynı senin gibi.
Yaşadığın üzücü bir tecrübe kabul ediyorum ama sen ondan dersini çıkarmayı bilmişsin.
Şimdi ne olacak diye düşunme. Hiçbir şey değişmedi ki sen yine annenin prensesisin. Ileride bugunleri hatırlayınca bu kadar kendini yıprattığın için şaşıracaksın bile.

Hatalar insanlar içindir lütfen artık anneni de kendini de üzme... Daha çok gençsin ve ileride bugünlere emin ol gülüp geçeceksin... Bu arada lütfen operasyon filan düşünme , olma.... Sen çok değerlisin , kendini sev , değer ver ....

Ben bu operasyonu rahatlamak ıcın ıstıyorum bu nebze belkı su dusuncelerden kurtulurum ama gel gelelım evlılık hayalı kuramıyorum ıstemıyorum da bırını sevebılırım ama evlenemem :KK42:

Günaydınn KK :) Güldüğüme bakmayın her sabah 5-6 gibi acıdan uyanan bır kıızım. Belkı benı cıkaracaksanız annem benımle ılgılı konu acmıstı kızımla ılgılı dıye orada konu acsın knusalım demıstıler anca toplayabılldım cesaretımı .. Burda cok arastırdım ozellıkle acmaya da korktum kınanmaktan ama ıcımı dokmek ıstıyorum.. Kendımı bır gun bu durumun ıcınde bulacagıma ıhtımal bıle vermemıstım suan yasadıgım ıkılem uzuntu benı oyle zora surukluyor kı . Biliyorum yasınız benden buyuk belkı ne cocuksa sey hersey orada mı senın kısılıgın nolacak dıyorsunuz ama kaldıramıyorum destegınıze ıhtıyac duydum :KK43: O kadar sınırlı bırı oldum kı annemı bıle uzmeye baslıyorum sanırım .. Hayatımın tek hatası olan tek bır an benı mafedıyor. Dıceksınız madem cok onemlıydı korusaydın kendını ınanın bana bende oyle karsıydım kı nasıl ne oldu hıc anlamıyorum bu yzuden kahroluyorum.. Bu olaydan once bıle kucuck bı hatam olsun yalvarırım allaha. Sımdı buna nasıl dustum ben.. Aklımdan ne o laflar sozler yasanılan sey asla cıkmıyor belkı o syfayı koparıp atmam gerek ama nasıl yapacagım bılemıyorum . Her gun tovbe edıyorum asla tekrarlamam ıgrenıyorum. Nasıl cıkacagımı bılmıyorum bana yardım elını uzatın. Benı ayakta tutan en guzell sey bu ayet Rabbin seni bırakmadı ve sana darılmadı :KK43:
canım benim, anneni ve konuyu hatırlıyorum, çok iyi bir şey yapmışsın burada konunu açarak...
yazdıkça, içindeki sıkıntıları daha kolay atarsın....

yaşadıklarının seni ne kadar incitip üzdüğünü annenden okuduk, inan senin üzülmen bizleri de çok üzdü. Çok şanslısın, annen çok tatlı ve özel bir kadın. Annenle paylaşarak da en doğru olanı yaptın. ben senden yaş olarak oldukça büyüğüm, bir abla olarak sana tek söyleyeceğim şey: geçecek. inan bana hepsi geçip gidecek... kendini suçlama ve hayatını kendine zehir etme. hepimiz bir çok şey yaşayarak öğrendik hayatı. hatalarımızdan her an ders alıyoruz. hayat da bu işte.

bazen içinden çıkamadığım durumlarda youtubedan falan özgüven telkini gibi videoları dinleyip oradaki uygulamaları yaparak kendimi rahatlatıyorum... bir göz atmanı tavsiye ederim. çok bunalırsan da bir psikolog ile sohbet etmekten de çekinme sakın.
her şey çok güzel olacak, hayat çok kısa ve hiç bir şey kendi kendine hayatını zehretmeye değmez ablacım. sevgiler...

Hata yapanların en hayırlısı tövbe edenlerdir canim benim. Gençsin, hepimiz genç olduk hepimiz hata yaptik. Önemli olan geç olmadan hatadan donmektir, ders çıkarmaktır. Sen dersini almışsın bundan sonra ne yapacağın önemli. Kendinle gurur duyacagin bir insan olarak kendini gelistir. Okulunu bitir, meslek sahibi ol, insanlara ve hayvanlara yardım et, kendine hobiler edin. Adam mı öldürdün kul hakkı mi yedin neden kınayalım ki seni?

Cok onceden bu sıteye bakardım bu olay olmadan imaj konularına burda kı ablalara ogretmen olmak ıstedıgım ıcın kıtap onerılerı almısım. Gülümseyerek bakıyorum o mesajlarıma :) Suan kı konumuma bakıyorum da o kendımı cook buyumus hıssedıyorum ben o anı nasıl yasadım hala aklım almıyor kı affedeyım kendımı. Okuldan eve evden okula saat 5 te evde olurdum duamı eder namızımı kılardım yuzumde yok kı rabbıme :KK43:
Canım tam anlamadım ama ne olursa olsun yüzümde yok Rabbime diye düşünme. Dini yorum yazmak yasak o yüzden pek yazamayacagim ama unutma insana en çok zarar veren şey umutsuzluğa düşmek.

Hata da yapmış olabilirsin yanilabilirsin de ama önemli olan hatandan pişman olman, kendini toparlaman. Ağlayıp üzülüp kendini perişan etme.

Ben bu operasyonu rahatlamak ıcın ıstıyorum bu nebze belkı su dusuncelerden kurtulurum ama gel gelelım evlılık hayalı kuramıyorum ıstemıyorum da bırını sevebılırım ama evlenemem :KK42:
Canım benim bunun seni gerçekten rahatlatacağını düşünüyorsan eğer bırak biraz zaman geçsin , duyguların düşüncelerin iyice yerli yerine otursun hala istiyorsan olursun inan bana annen senin için her şeyi yapabilecek harika bir kadın... Yaz tatili de geliyor biraz kafanı dağıt , dertleşmek istediğinde buraya gel dinleriz her zaman , sen çok güzel bir çocuksun çocuk diyorum kusura bakma zamanında çocuğum olsaydı senin kadar çocuğum olurdu , beni de bir anne abla kabul et olur mu , sen hala tertemizsin bunu unutma , kirli olan sen değilsin.:KK200:

Neden kınanayım cunku burda bazı kızların konularını okudum baktım. Zorlamı oldu sımdı cek cezanı gıbı bırsuru yorumlar vardı oyuzden korktum. Ben bununla ovunmedım. Tamam naptın sankı de ovunmedım dıyorsun bu kadar mı anormal durum dıyenler olacak. Yasıma gore evet. Kaldıramayacagım bellıydı. Ama nasıl oldu bılemıyorum kı yanı sorsanız anlatamam :KK42:

Önemli olan gerçekten pişman olabilmek bence. Ben yakın bir arkadaşım çok üzülmüş perişan etmişti kendini ama ilk fırsatta yine yaptı karşı koyamadı. Ya arkasında durmalı yada gerçekten pişman olup yoluna bakmalı. Hırpalanmaya gerek yok samimiyetini Allah görür. Üzülme.

Back
X