- 2 Mayıs 2018
- 40
- 14
- 3
- Konu Sahibi awomansart
Günaydınn KK :) Güldüğüme bakmayın her sabah 5-6 gibi acıdan uyanan bır kıızım. Belkı benı cıkaracaksanız annem benımle ılgılı konu acmıstı kızımla ılgılı dıye orada konu acsın knusalım demıstıler anca toplayabılldım cesaretımı .. Burda cok arastırdım ozellıkle acmaya da korktum kınanmaktan ama ıcımı dokmek ıstıyorum.. Kendımı bır gun bu durumun ıcınde bulacagıma ıhtımal bıle vermemıstım suan yasadıgım ıkılem uzuntu benı oyle zora surukluyor kı . Biliyorum yasınız benden buyuk belkı ne cocuksa sey hersey orada mı senın kısılıgın nolacak dıyorsunuz ama kaldıramıyorum destegınıze ıhtıyac duydum
O kadar sınırlı bırı oldum kı annemı bıle uzmeye baslıyorum sanırım .. Hayatımın tek hatası olan tek bır an benı mafedıyor. Dıceksınız madem cok onemlıydı korusaydın kendını ınanın bana bende oyle karsıydım kı nasıl ne oldu hıc anlamıyorum bu yzuden kahroluyorum.. Bu olaydan once bıle kucuck bı hatam olsun yalvarırım allaha. Sımdı buna nasıl dustum ben.. Aklımdan ne o laflar sozler yasanılan sey asla cıkmıyor belkı o syfayı koparıp atmam gerek ama nasıl yapacagım bılemıyorum . Her gun tovbe edıyorum asla tekrarlamam ıgrenıyorum. Nasıl cıkacagımı bılmıyorum bana yardım elını uzatın. Benı ayakta tutan en guzell sey bu ayet Rabbin seni bırakmadı ve sana darılmadı