• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabahın acılı derdı :(

Numaramı degıstırmedıgım zamanlar ara ara atıyordu neymıs benı koruması gerekmıs vs sana ıhtıyacım yok dıyordum . Benı asıl kendınden korusun o kotuluyor benı aldattıgı halde bıde sonra boyle

7 ay malesef bu yuzden uzuluyorum bu kadar kısa surede ben neye dayanarak buna boyle yapabıldım:KK42:
Onu unutmadığından eminmisin peki ??
Seni yaralayan şey belkide bu olayı yaşamış olman değilde,Kendince kıymet verdiğin şeyi,onunla paylaşmış olman olabilir mi?
Ve bu senin için değerli olan şeyin,onun gözünde normal oluşu seni bukadar yıkmış olabilir mi ?
Kendi içinde,aslında ona şuanda çok kızgın olabilir misin ??
Bunu haksızlık olduğunu düşünüyormusun??

Onu tamamen sıldım suan yalvarsa dahı asla ıstemem. En onemlı seyı ( kendı gozumde ) paylasmıs olmam bı anlık tepkısızlıgım yuzunden en en kotusu boyle pıs bır ınsana. Onun gozunde onemsız olması acıkca umrum da degıl . Cunku ben boyle uzulurken gerı donusum artık yokken onda onemlı olsa dahı bana bır faydası olmaz. He ısterdım bunu bırılerıne anlatmamasını. Boyle kendını ovunerek benı kotulemesını asla ıstemezdım.

Yanı uzandıgım da aklımda canlanan tek sey ona o anda hayır dıyebılmek durmadan sarıyorum ve duzeltıyorum zıhnımde. Cunku dıyorum ya ayrılmsıtım bu sebepten. Sonrasında hayır dıyebılmıstım mesela. Kabullenememek olabılır . Sıfırdan baslamak ıstıyorum o anı sılıp yenıden yazmak ıstıyorum

Yanı uzandıgım da aklımda canlanan tek sey ona o anda hayır dıyebılmek durmadan sarıyorum ve duzeltıyorum zıhnımde. Cunku dıyorum ya ayrılmsıtım bu sebepten. Sonrasında hayır dıyebılmıstım mesela. Kabullenememek olabılır . Sıfırdan baslamak ıstıyorum o anı sılıp yenıden yazmak ıstıyorum
Artık kendini üzme
Oldu işte,o an yapmak istedin,merak ettin belkide,belkide o an ki heyecan ile aklın karıştı
Yok diyemedin
Ve bu kadar önemli bir şey değil bu
Kendini paralıyorsun,önemli olan bundan sonrası
Bundan sonra dikkatli olacaksın
Sen istediğinde olacak,hazır olduğunda olacak.
Cinsellik gayet normal bir şey
Anormal olarak gördüğünde,kendini değersiz çok büyük bir günah işlemiş adam öldürmüş gibi,vicdan azabında buluyorsun
Önemli olan bundan sonrası senin için
Cinsellik normal sen hazır değildin sadece

Hırsızlık yapmadın.
Başkasına zarar vermedin.
Kalp kırmadın.
Yalan söylemedin.
Başkasının hakkının üstüne konmadın.

Neyin acısı? Sevip sevişmişssin. Neden bu kadar hırpalıyorsun kendini?

Üstte saydıklarımı yapanlar yüzü kızarmadan aramızda yaşayıp gidiyor.

Şayet yaptığından pişman olduydan da sen yaptın ve pişmanlığını sen çekiyorsun. Acı çekiyorsan da yine kendine ediyorsun.

Evet o yuzden operasyon olmak ıstıyorum zaten boyle sankı balkona cıkıp kollarımı acıp kurtuldummmmmm dıye bagıracak gıbı hıssedıyorum. Sıze okadar sacma gelecek kı bu sımdı bana guluyor bıle olabılırsınız ama boyle hıssedıyorum. Ama sorarsınız evlenmek ıster mısın dıye hayır okulumu okuyacagım meslegımı alacagım elıme. Evlenmek bılmıyorum ısterım gercekten ama yapamam evlılık oncesı erkekte telas olur ya okumustum bı yerde oyle olup kacarım herhalde

Evet ne yaparsam kendıme yapıyorum acı ceksem degısen bır sey yok bılıyorum degısecek mı degısmeyecek bunun ıcın destek ıstedım kafamı tamamen toparlayıp bazı seylerı oturtmam gerek. Ya da boyle yasayan ve atlatan arkadaslar var mı cok merak edıyorum

Evet ne yaparsam kendıme yapıyorum acı ceksem degısen bır sey yok bılıyorum degısecek mı degısmeyecek bunun ıcın destek ıstedım kafamı tamamen toparlayıp bazı seylerı oturtmam gerek. Ya da boyle yasayan ve atlatan arkadaslar var mı cok merak edıyorum
Çoğu kişi yaşadı bir çok kişi yaşayıp,tek başına atlamak zorunda kaldı
Sen şanslı olanlardansın,annen gibi bir melek var yanında
Kanatlarının altındasın o yüzden çabucak atlatacaksın

Niye bu kadar takiyorsun ki. Bekaret dedigin bir zar. Aynisindan soganda da var. Ileride biri lafini ederse alirsin 1 kilo sogan eline verirsin al sana zar dersin.

Hayat bekaretten ibaret degil.ve sende dunyanin en buyuk sucunu islemis degilsin. Alti ustu sevismissin. Bana sorsan hala saf ve tertemizsin.

Ve bu durumu hata olarak gorenlerin aksine ben yasamin bir akisi olarak goruyum cinselligi. Suan 3 aylik bir kizim var. Dusundum buyuse senin yerinde o olsa ne yapardim diye. Cok samimi soyluyorum sadece uzulmesine uzulurdum. Pisman olmasina uzulurdum. Gerisi umrum olmazdi.

Annemde boyle sadece uzulmeme uzuluyor hepsi bu. Ama ınsan boyle pısman olunca napıcagını bılmıyor ıste yada ben boyleyım. Nasıl mutlu olcaksan oyle yap o olsun yapalım gıbı sankı bır sey benı zorla hayır uzuleceksın der gıbı zorluyor

Back
X