- Konu Sahibi EU1
gün içinde yemek yemezsem eğer, hani bazı günler olur sabah kalkarsın banyonu yapar dişlerini fırçalar giyinir saçlarını yapar koşa koşa apare topar çıkarsın ve akşam eve gelene kadar da ağzına lokma koymazsın, işte bunu bi hafta kadar tekrarladığım zamanlarda (hemen bir kere yapınca değil de), diş etlerim iltihaplandığı zaman (bağdemciklerimin şiştiği ve beyazlaşıp kızardığı o dönemlerde), burnum tıkalı olduğu zamanlar mecburen gece ağzımdan nefes aldığımda, yatak odasının kalorifer peteği açık olduğunda, benim de ağzımda kekremsilik oluyor, bana koku gelmiyor ama eminim dışardan kokuyordur.
ben her sabah uyandığımda hiç bir şey yemeden içmeden su bile içmeden hatta yutkunmadan önce gider hemmen dişlerimi fırçalarım, yukarıdaki anlattığım kekremsilik hissi olduğunda ise ek olarak dilimi de temizliyorum ve yogada aslan duruşu simhasana (dilini olabildiğince dışarı çıkarıp içindeki nefesi sonuna kadar ağzından dilinin üstünden dışarı vererek) uyguluyorum, ağız kokusunu önleyen bir duruştur, ek olarak da cesaret duygusunu uyandırır.
ben her sabah uyandığımda hiç bir şey yemeden içmeden su bile içmeden hatta yutkunmadan önce gider hemmen dişlerimi fırçalarım, yukarıdaki anlattığım kekremsilik hissi olduğunda ise ek olarak dilimi de temizliyorum ve yogada aslan duruşu simhasana (dilini olabildiğince dışarı çıkarıp içindeki nefesi sonuna kadar ağzından dilinin üstünden dışarı vererek) uyguluyorum, ağız kokusunu önleyen bir duruştur, ek olarak da cesaret duygusunu uyandırır.