Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede kesinlikle diş taşları iğrenç kokuyor zaten kokuyuda onlar yapıyor temizlenmek en iyisi hem gülüşün değişir hem ağız kokun gider..ama dişçiye gitmen en iyisi bazılarınında mideden kaynaklanan sebeplerle ağız kokusu oluyor doktora gitmen daha iyi olucaktıraynı sorun bende de var.çok kötü bişey.hemen dişçiye gidip diş taşlarını temizletyosun.ertesi gün koku kalmıyor gargarayı bundan sonra kullanıyosun.dişçiye gtmeden olmaz
Geçenlerde eczanede bir ürün gördüm gece onunla fırçalıyorsunuz sabah nane kokusuyla uyanıyorsunuz eczacı kız kullandığını ve çok memnun olduğunu söyledi. bence her insanın sabah kokar ağzı gece boyunca kapalı kalıyor ve açlık oluşuyor. ben almayı düşünüyorum fiyatı 12 tl idi. alınca ayrıntılı yorumlarımı paylaşırım.
geceleri insan acıkıyor ve haliyle ağızdan değil mideden falan geliyor koku. filmlerde sabah kalkar kalkmaz öpüşüp şeyetmelerini hiç anlayamadım zaten :)
Geçenlerde eczanede bir ürün gördüm gece onunla fırçalıyorsunuz sabah nane kokusuyla uyanıyorsunuz eczacı kız kullandığını ve çok memnun olduğunu söyledi. bence her insanın sabah kokar ağzı gece boyunca kapalı kalıyor ve açlık oluşuyor. ben almayı düşünüyorum fiyatı 12 tl idi. alınca ayrıntılı yorumlarımı paylaşırım.