sabahları eşinizi nasıl işe yollarsınız ?

sabah 7 de kalkar kahvaltısını hazırlarım
sonra da öpüp işe gönderirim.9 yıldır böyle

OPE OPE YOLLARIM ISE

HATTA GECEN OPMEYI ABARTMISIM YAAA BIRAK ISE GEC KLDIM DIYE KIZDI AYYYYY KIYAMAM UYKULU UYKULU YVRUCUGUMU ISE GONDERIYORUM YAAA

ELINI KOLUNU BURNUNU YANAKLARINI OPMEDEN GITMEZ :nazar:

Bir gün benim de olur inşallah, sabah öpe koklaya yolladığım biri :9:
Darısı biz bekarlara :92:

bende çocuklu olduğum için kalkamıyorum hiçde öperek yollamamışımdır akşam geldiğinde isi anahtarla girer .hep şikayet eder kahvaltı hazırlamıyosun bi güler yüz yok diye valla napayım içimden gelmıyo yapım böyle.bana yalakalık gibi geliyo ne bileyim.sevgimi gösteremıyorum.

bende çocukda yok ama sabahları kalkamıyorum :27:
çocuk olsa halimi hiç düşenemiyorum :27:
eşim vardiyalı çalıştığı için haftada 2 defa sabah işe gidiyo akşamdan söyler kahvaltı hazırlarmısın diye anca o zmaan kalkarım yoksa kaldırmaz aşkitom beni ben uyurken o öper öyle gider :69:
ama işten gelirken balkona çıkar beklerim çoğu zaman çünkü iş dönüşlerini iple çekiyorum :98:

sabahları kalkar kahvaltı hazırlarım.
benden önce çıkar eşim.kızımızı bakıcısına bırakır.
önce kızımı öper,koklarım. :69:
SOnra eşimi.. :16:
Hayırlı işler,dileyerek gönderirim.
:80:

haftanın 7 günü evden sabahları çıkıyorum. hafta içi okul,hafta sonu okul kursunda çalışıyorum. sabahları hep bi koşturmaca içinde çıkarız. aman şunu unuttun ,bunu unuttum, kaçkez dönüp unuttuklarımı aldığımı bilirim. bu hengamede birbirimizi göremiyoruzdur bile maalesef. bir de sabah 7den bahsediyorum.he bu arada 4 yaşında kızımı unuttum. o da bizimle her sabah evden çıkıyor. onun uyanması, çişi, giyinmesi. ayakkabısı,kışsa beresi, kaşkolu derken iş daha da vahim ... offf yaa .. keşke bende sabahları şööyle geniş geniş kahvaltı yapıp , sallana sallana hazırlanıp evden çıkabilsem.......o zaman eşimle birbirimizi layıkıyla uğurlardık...

sabahları muhakkak sarılıp öper beni bnde onu öperim koklayarak çünkü ben kokusunu içime çekerek öpmeyi çok sevyrum çünkü onu tüm gün boyunca çok özlüyorum...akşamlarıda camda beklerim muhakkak kapıyı açarım yine aynı şekilde beni öper öyle içeri girer.zaten çok geç geliyo görüşemiyoruz bence giderkende geldiği zamanda güler yüzü hakediyo..........

genelde ben gec yatarim, bazen gec kalkarim bazen erken...okul durumuna gore degisir...
eger erken kalktiysam odevim, sinavim ya da acil hazirlamam gereken baska bir seyler vardir okulla ilgili, o yuzden kahvalti hazirlayamam.
kendim de kahvalti edemem oyle bir kahve yapar icerim ayilmak icin.
esim de kahvalti edemez yani, disardan yer.
ama bu aralar ona gece yatmadan once ekmek arasi peynir, domates, biber salatalik falan hazirlayip buzdolabina koyuyorum. esim de sabah hazir mamasini aliyor disardan da kahve falan aliyor yiyor iste...

yani sizin anlayacaginiz ben ayaktaysam kapidan ugurlarim(gerci kapida ayrilamayiz ve bu kisim uzun surer :23: ).
ikimizden biri uyuyorsa da digeri uyuyan kisiyi oper sonra da nereye gidecekse gider.
bazen gicikligina sabahin korunde birbirimizi uyandirdigimiz da oluyor ama bana yapilmasina cok sinir oluyorum cunku uykum kaciyor :22:

önceden kapıdan öpreke yolcu ederdim
kızım doğduktan sonra bazen uyanamıyorum yada yarı uykulu oluyorum
çıkmadan önce kızını öper sonra beni öper gider

Saat 06:30 da evden çıktığım için o yatağında mismis uyur. Öperim aşkım ben didiyom derim. Oda gözünü hafiften açarak dikkat et aşkım der ...Bende çok isterdim birlikte kahvaltı yapmak ama o benden çok sonra uyanıyor. Kıyamıyor hem bende zaten zor uyanıyorum...Bazen sorarım aşkım kahvaltı hazırlayım diye yok aşkım kıyamam sana der...Sabahları bende oda pastanaden bişiler alırız..
Keşke işyerim biraz daha yakın olsaydıda birlikte kahvaltı yapsaydık :(

Son düzenleme:
Bizde hergün 6:30'da kalkarız eşim kahvaltı yapmaz
eşim elini yüzünü yıkayana kadarben kıyafetlerini hazırlarım.
giderkende mutlaka öpüşürüz,birbirimize sımsıkı sarılırız
hayırlı işler maymunum derim,birbirimiziçok sevdiğimizi söyleriz.
sonra balkona çıkarım öpücük atarım,arabasına biner
gözümden kaybolana kadar bakarım dua okurum...
sonrada kendiişlerime bakarım,eşimi gönderdikten sonra
hasta değilsem asla uyumam.

Bu arada ben kocamı çok seviyorum
:54:

Back
X