sabahları eşinizi nasıl işe yollarsınız ?

ülen bi evleniyim de,onu öpücük manyağı yapacam,işe giderken de öperim geldikten sonra da.hatta yetmez telefonuna edepsiz mesajlar gönderirim.ah abduşum,evlen beimle nolur.ben olsam beni kaçırmazdımdelikafadulden

Biz de 8 aylık evliyiz. Her sabah kalkarım genelde, öperek gönderirim kocişimi. Bazen çok yorgunsam, o kalkma der, öper gider. Sabahları kahvaltı yapmıyor , valla ne yalan söyleyeyim benim de işime geliyor sanırım. Ama bizim şöyle bir durumumuz var, küçük bir şehirde olduğumuz için ,eşim öğle araları eve geliyor, ben de o saate kadar kahvaltı yapmıyorum, hergün gelince beraber yaparız. O yüzden sabahları kahvaltı hazırlamıyorum.

Allah herkesin mutluluğunu daim etsin.

Ewli olsam bende kesin öperek yollardım sabahları yada eşim öperdi sabahları kalkamıyorum uykucuyum biraz ama kalkarım eşim içinnn Şeniz

Bir zamanlar operek ,dualarimla yollardim ama hepsi gereksizmis..bundan sonra sadece beni hakedeni operim..:CüvCüv:

sabah işe çok erken gittiği için 6.45de haylıyle cok erken oldugu için kahvaltı yapamıyor.ama 6,5 yıllık evlılıgımızde ben uyanamadıgım gunlerde bıle o benı opmuştur gıderken.dıger gunler zaten ben onu kapıdan öperek gonderırım.sadece işe degıl her dışarı cıktıgında gece uyumadan öperım eşimi ve bırbırımızı ALLAHA emanet ederız

Hanımlar hepiniz harikasınız okudum yorumlarınızı
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin
Hepinize topluca maşallah diyorum
Rabbim nazarlardan korusun hep mutlu sağlıklı huzurlu eşinizle çocuklarınızla sewdiklerinizle hayırlı bir ömür diliyorum
Sewgilerimleopuyorumnanaktan

sabah 8de kalkarım kahvaltıyı hazırlar eşimi kaldırırım yer giyinir giderkende öper allaha emanet ederim sonra gümmmm yatağa :)))

yataktan ayagımı uzatır bay bay yaparım kaydirigubbakcemile3 :roflol:

oncelerden kalkar yollar oyle yatardım ama kalkma yat dedı her seferınde ben de artık kalkmıyorum.

o benı sevıyor ,öpüyor ,gidiyor..:asigim:

ama aksamlları cok guzel karsılarım ,bı 5 dk kapıda sarılır ,oynasırız ..:jeyyar:

mesela yarım saat sonra gelıcek ben de bırazdan kalkıp biraz süslenip ,parfümler,hafif makyaj fılan oyle acıcam kapıyı :1rolleyes:

ayni bizi gordummmkaydirigubbakcemile3
ben bazen kalkar kahvalti hazirlarimm yada aksamdan sorarim..sabah beni opmeye gelince ona kizip,soylenip yorganin altina giriyormusum.sempatiksalakcinnibirde ayak salliyormusumm bazensırnaşık şeyacaip hosuna gidiyor..gun icinde msn de yazisirken anlatiyor yaptiklarimiinaniknanik

off ya insanın canı evlilik cekiyor boyle gordukce :)) Allah daim etsn herkesın mutlulugunu her evede huzur nasıb etsın...
keske erkek arkadasım uyanık olsaydı özledim :gitme:

bizde de 21 yıllık evlıdır anne babam cok nadırdır annemın kahvaltısız gonderdıgı bızıde babmıda.. pencereden bakar dua eder. ckarken operler bırbırlerını-ama yanaktan dıgerıne hıc rastlamadım :P- babamın eve gelmesıne yakın annem temızlık yapmıs esofmanlıysa hemen degıstırır babam geldıgnde onu genelde kapıda karsılar yoke eger bız actıysakta babam once annenız nerde once onu gorcem der annemı oper once sonra bızı. bazen kıskanıyor gıbı davransamda ılk annemı optukce babamı taktır edıyorum :kedi:

resim2aa6.jpg

:roflol:

İnsanın evlenesi geliyo bea :) boshayallersmile

Allahım inş bizede yaşatır bu güzellikleri :asigim:

Kızlar hepınıze mŞlh
ben eŞımden Önce gıddıyorum ıŞe kahvaltısını kendı hazırlar ve eder
ama Öperım gıtmeden
akŞamda kuafÖr olduĞundan geÇ gelır ve mutlaka kapıda beklerım onu bazen saklanırım kapı ardına fln korkuturum onu.zatı kapıda 5-10 dk ÖpÜp koklaŞırız hep gÜler yÜzle karŞılarım onu yemeĞı herzaman hazırdır.
GÜndÜzlerıde mesajlarımla sevgı yollarım onaa
1,5 yıllık evlıyız Çok mutluyuz Çok ŞÜkÜr

kızlar ya harikasınız böyle evlilikleri görmek biz bekarlara cesaret oluyo..rabbim daim etsn mutluluğunuzu bizede nasip etsin böylelerni inşallah..ben sabah uykusuna çok tembelim ya netcem bilmiyorum... kaydirigubbakcemile4

Sabah 7ye ceyrek varken kaldırırıme esımı.Genelde pc karsısında 15 dk fılan zaman gecırır.Sonra tostunu yaparım,7bucukta kapıdan ugurlarım operım. Bır ay sonra kızımla gecırırcez babasını :D

eşimle işyerlerimiz yakın.sabah kahvaltımızı eder evden birlikte çıkarız.
beni iş yerine bırakır ve kocaman bi öpücük kondurur.
tabii bende ona.
akşamda eve giderken gelir alır beni eve birlikte gideriz.
mutfağa girer yemek hazırlar ve yeriz.
bizdeki durumda bu.

Back
X