Sabahları kulak tıkanıklığı yaşayan var mı?

varr benm de 4 gündür sabah kalktıgımda kulaklarım tıkalı oluyo geceler uyuyamıyorum aynı zamanda basınçtan patlıyo sendede aynı sorun varmı

varr benm de 4 gündür sabah kalktıgımda kulaklarım tıkalı oluyo geceler uyuyamıyorum aynı zamanda basınçtan patlıyo sendede aynı sorun varmı
bende geceleri sorun yok..sabahları oluyor zaman zaman..ama bir kaç gündür olmadı..eşim gliserin aldı..iki sabah 3 er damla damlatıp 5 dk bi tarafıma yattım..sonra da dönüp aksın diye diğer tarafıma..o iyi gelmiş olabilir..zannedersem banyoda su kaçıyor kulağıma..dikkat etmek gerek..

3 gün önce sabah aç karnına yürüyüşe çıktım sonrada dışarda biraz hareket yaptım, belediyelerin spor alanları varya parklarda.
eve geldim kulağımın biri resmen kapandı yarım saat sonra flan kendiliğinden geçti
fakat 3 gündür sabahları aynı şey oluyor, yarın fırsat bulursam doktora gidicem, kulak kiri filan diyorlar çevreden ama
en iyisi bir uzmanın görüşü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…