sabahlari ne yapsam

Madensuyuu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
64
19
36
Slm kizlar.kendime sinir oldugum bi durumu cozmek istiyorum ve sizinde degerli fikirlerinize ihtiyacim var.sabahlari kendimi cok yorgun ve halsiz hissediyorum.uyandiktan bi saat sonra kendime gelebiliyorum.ne yapiyim ne yeyimde kendimi dinc hissedeyim bilemedim.bana yardimci olursaniz sevinirim:KK68:

Slm kizlar.kendime sinir oldugum bi durumu cozmek istiyorum ve sizinde degerli fikirlerinize ihtiyacim var.sabahlari kendimi cok yorgun ve halsiz hissediyorum.uyandiktan bi saat sonra kendime gelebiliyorum.ne yapiyim ne yeyimde kendimi dinc hissedeyim bilemedim.bana yardimci olursaniz sevinirim:KK68:
Uyanır uyanmaz bir bardak yeşil çay.
Ben bir de kahvaltıda smoothie içiyorum, bütün gün enerji tavan yapıyor.

Kalk buz gibi suyla yüzünü yıka sonra kendine bir kahve yap müziğini aç pencerenin kenarına geç ohh miiss gibi... :p

Bircok farkli sebebi olabilir. Aksam yemegini gec mi yiyorsunuz? Aksam yemegini fazla kacirip ustelik bir de gec yiyorsaniz ne kadar uyursaniz uyuyun vucut dinlenemez...

Uyanır uyanmaz bir bardak yeşil çay.
Ben bir de kahvaltıda smoothie içiyorum, bütün gün enerji tavan yapıyor.
Bende smoothie hastasıyım , ben ahududu böğürtlen muz ve organik yoğurttan yapıyorum kışları müthiş oluyor .. Yazın ise yoğurt yerine vanilyalı dondurmalı offff ben mutfağa gidiyorummmmm :KK55: konu sahibii şiddetle tavsite ederim atom karınca gibi oluyorsun

Bende snoothie hastasıyım , ben ahududu böğürtlen muz ve organik yoğurttan yapıyorum kışları müthiş oluyor .. Yazın ise yoğurt yerine vanilyalı dondurmalı offff ben mutfağa gidiyorummmmm :KK55: konu sahibii şiddetle tavsite ederim atom karınca gibi oluyorsun
Ben de şimdi içiyorum. Bugün kahvaltı biraz geç kaldı :KK66:
Bugünkünde kivi, muz, böğürtlen, ıspanak ve probiyotik yoğurt var.

Doktora gidip kan tahlili yaptırın önce,kansızlık.vitamin eksikliği,tiroit gibi değerlere baktırın eğer bu değerlerde problem var ise yorgun ve halsiz olmanıza bunlar neden olabilir.

Eğer çalışmıyorsan ya da okul filan yoksa tabii ki spor yap, yarım saatlik yürüyüş bile seni kendine getirir. Ben de bazen ölü gibi kalkıyorum, daha yataktan kalkarken açıyorum bir hareketli müzik, komik danslar eşliğinde hazırlanırken bir de bakmışım ayılmışım. :KK76:

Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim kizlar.evliyim ve iki tane cocugum var.en kucuk 11 aylik bu ara uykusu cok duzensiz ondan kaynaklaniyor diye dusunuyorum ama gittikce halsizlesiyorum o yuzden bi cozum aradim.zaten evin tek geliniyim.altli ustlu oturuyoruz hem orasi hem kendi evim yoruluyorum.bazende stresim tavan yapiyor

Aaaa birde keçiboynuzu özü tavsiye ederim .. Halsizlere, güçsüzlere , çocuk yapmak isteyenlere, hamilelere , okul çağındki çocuklara sabah aç karnına 1 yada 2 tahta kaşık (normal kaşık ebadında olanlardan) tavsiye ediyorlar .. Ama pekmezi yada tozu değil.. Ben 4 aydır kullanıyorum .. google da keçiboynuzu özü yazarsan faydalarını inceleme şansın olur.. Aktarlarda ve eczanelerde satılıyor.. Mutlaka dene derim :KK54:

calısıyorsan ıs yogunlugu hava sartları vs gıt gel yoruluyor ınsan bende bu sıralar yorgun uyanıyorum yataktan cıkmak ıstemıyorum

nasıl yapıyosunuz bi anlatın bana da :)
Blendra atıyorsun meyveleri sebzeleri, önce onları bir püre haline getiriyorsun. Sonra üstüne süt ve yoğurt koyuyorsun bir daha çeviriyorsun içiyorsun.
Ama avuç avuç koyma meyveleri falan. Yarım muz, yarım kivi, 2-3 yaprak ıspanak, 4-5 böğürtlen falan gibi koy.

Simdi bende deniyorum.cok lezzetli biseye benziyor.cookk tesekkurlerrrr:kk77:
Çocuklar da bayılıyor, meyve yemiyorlarsa yeterince onlara da verebilirsin. Kilo sorunun yoksa içine bal pekmez de koyabilirsin. Tamamen yaratıcılık işi. Aklına ne eserse, elinin altında ne varsa mantığıyla hazırlıyorum ben.

Çocuklar da bayılıyor, meyve yemiyorlarsa yeterince onlara da verebilirsin. Kilo sorunun yoksa içine bal pekmez de koyabilirsin. Tamamen yaratıcılık işi. Aklına ne eserse, elinin altında ne varsa mantığıyla hazırlıyorum ben.
Sütle yoğurdu ne kadar koyuyorsun peki?
Ben de deneyeyim :)

X