Sabahları saat çalıyor, saati kapatıyorum sonra yine uyuyakalıyorum diyenler !

yessillim

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2007
822
203
648
40
Sabahları saat çalıyor, saati kapatıyorum sonra yine uyuyakalıyorum diyenler !

Bu saat tam size göre, kesinlikle sizi uyandıracak !

Yap-Boz Alarmlı Masa Saati (Puzzle Alarm Clock)

Sabah sizi uyanadıran bu saati susturabilmek için öncelikle yap-boz çözecek seviyede iyice ayılmanız gerekiyor. Zira bu saat çalmaya başladığı an üzerindeki 4 yap-boz parçasını çevreye fırlatıyor ve hepsi de yerine oturtulmadan susmuyor ! Zaten o dört parçayı yerine takarken mecburen uyanacaksınız...

:1shok::Roflol: Vay bee tam benlik bu yaa, süper bir icat.
Satışa çıkarılmış mı acaba, nerde bulabilirim ki:uhm:

hakkaten güzel bişeymiş,demekki saati kapatıp yapmak baya kişinin sorunu ki
böyle bişey üretmişler, ama bulursam alırım valla neden olmasın,

tam benlikmişş valla ama dediginiz gibi arkadaşlar bu saate katlanmak içinn sabırr lazımm 2 gün gitmezz o yüzdenn boşaa masraff etmeyelimm demii

cok hos bir saate benziyor ama bana faydasi olur mu bilemem benimle ayni evi paylasan arkadaslarim diyorki; insanlar saat calinca iki sey yapar ya kalkarlar ya da kapatirlar sen ne kalkiyorsun ne de kapatiyorsun :) gercekten de oyle kafamda kalkacagim saati kesinlestirmeden yattiysam saatin pek de faydasi olmuyor :) ama kalkacagim saatte mecburen kalkmam lazimsa saatsiz ayaktayim :) tesekkurler..

Çok güzelmiş ya tam bana göre. hemen almak isterim. saatimi kuruyorum sabah uyanıyorum tekrar uyuyorum :) işede geç kalıyorum. bununla geç kalkmak imkansızzzzzzzzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…