sabahtan beri ağlıyorum

eliflarsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
56
21
39
Merhaba herkese kendimi o kadar kötü hissediyorum ki konuşacak kimsem yok ailem yanımda değil çok kötüyüm iş arıyorum kimse dönmüyor kimse aramıyor, kpss ye girdim kötü geçti, annemlere çaktırmamaya çalışıyorum üzülmesinler diye ama yok yok yok işte iş yok, napmalıyım kafayı yemek üzereyim çok üzgünüm

Bunun için ağlamayın lütfen.ne derdi olan insanlar var.allah bi kapı kapatır başka bi kapı açar. Sabredin.sebepsiz yaprak düşmezmiş

Bazen oluyor boyle donemler. Sanarsin ki hersey ve herkes sana karsi. Ama bu zamanlar da gececek. Biraz sabir. Sabretmek derken oylece oturup beklemek degil, bunda da bir hayir vardir diyip o hayirin sana acilmasini beklemek. :)

ah bu işsizlik.. Allaha güven canım her şey geçer. bende çok mükemmel durumda değilim çok şükür ki inancım var da koyvermiyorum kafam rahatlıyor. elbet insan amacına ulaşıyor ama erken ama geç.. mesleğin nedir?

Çok mu ihtiyacınız var paraya ? Çok ihtiyacınız varsa ağlamaktansa beklentinizi daha düşük tutarak en azından daha iyi bir iş imkanı karşınıza çıkana dek kasiyerliğe falan başvursanız ? en kolay kasiyerlik yada bim gibi marketlere alıyorlar diye biliyorum. aklıma başka bir şey gelmedi. geceleri de kpssye çalışırsınız artık tekrardan. ama ağlamak size iş imkanı sunmaz kendinize kendiniz yardım edebilirsiniz.

çok teşekkür ederim cevaplarınız için moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum ama işte bu moral bozukluğu ders çalışmamada engel oluyor( boş durmamak için ders çalışmaya çalışıyorum ) inşallah bana da dönüş yaparlarr işsizlik çok zor:KK43:

X