Sabahtan gece yatıncaya kadar süren BULANTILAR !!!

sihirtozu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
58
0
26
Arkadaşlar bu konu beni gerçekten çok yordu .
Hamileliğin keyfini bile çıkaramaz oldum son 2 haftadır
başgösteren bulantlar bebeğimin sevincini bile yaşamamı engelliyor.
7 haftalık hamileyim ilk bebğimi kaybettim ve buna çok dikkat ediyorum.
sabahları çubuk krakerle bulantıları kesmeye çalışıyorum ama nafile:(
lütfen yardımcı olun ...
Sizler neler yapıyorsunuz?

Son düzenleme:
benim 6. aya kadar sürmüştü üstelik ilaç da kullanmadım. zencefilin gebelik bulantılarına iyi geldiğini biliyorum hatta hapları da var. bunun dışında ben özellikle geceleri salatalık yiyordum bir kaç gün iyi geldi ama çok da değil onun dışında uzanarak ya da su içerek bulantıya engel olmaya çalışıyordum

bende 6.hafta da basladı cok şiddetli kusuyorum sabah yataktan kalkar kalkmaz gece yatana kadar hatta bazan uykudan uyanndırıyo naneli şeker biraz bastırıyo benmkini tavsiye ederim:30:

Ayyy teşekkür ederm arkadaşlar bende dediğim gibi sabahları çubuk krakerle idare ediyorum. ama naneli şeker ve salatalık olayını deniycem. inşallah çok sürmez benim yeğenimde hamile ama şu anda bulantıları kesildi inşallah benimde 3 ay sürer :(

cnmm kanal d deki doktorum programinda doktorun onerisi bulanti icin ZENCEFIL CAYI cinnn di
umarimmm faydasi olur
birde ayran - kasar peyniri dene istersennnn
bebisini saglikla kucagina alman dilegiii ileee.. darisi basimizaaa :))) muckssss

cnmm kanal d deki doktorum programinda doktorun onerisi bulanti icin ZENCEFIL CAYI cinnn di
umarimmm faydasi olur
birde ayran - kasar peyniri dene istersennnn
bebisini saglikla kucagina alman dilegiii ileee.. darisi basimizaaa :))) muckssss

Hmmm tamam canım zencefil çayı bunuda hemen uygulamalıyım :) teşekkür ederim.

Back
X