Şaban Çelebi burun estetiği

Murvetdnsmz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2017
1
0
1
25
Kızlar öncelikle merhaba ameliyat oldum bugün 20. Günüm. Ameliyatım çok rahattı şaban beyi biraz zorladı ama mükemmel bir sonuç oldu 5 saat sürer mi bu nasıl burundur diye düşünmeye başladım. Aslında herşey doktorda bitiyor ozellikle ilgisi o kadar güven veriyor ki insana herşey bekledigimden daha guzel geçti ameliyattan çıktım agrim sizim hiç bir sıkıntım olmadi morarma olmadi sadece şişti tamponlardan cok korkuyordum hocamın ellerinin hafifliginden olsa gerek çekerken çok hoşuma gitti bir daha yapılma imkanı varmi diye düşündüm kendi kendime bu kadar mükemmel adam görmedim sürekli muayene çağırıyor ilgilisi o kadar güzel ki saban bey ameliyattayken onu aramıştım duymadi normal olarak cikar çıkmaz hemen geri döndü bantlarimdan rahatsız oluyorum diye sürekli değiştirdi hala kontrollerim devam ediyor gerçekten iyi bir doktor arıyorsanız iletişime gecmelisiniz instagramdan bakabilirsiniz @drsabancelebi.

3. Ayım bende çok memnunum dr bey doğal burun yapmaktan yana her zaman ki buna rağmen ben kalkık küçük havalı burun istedim kendısı bana estetik ölçülerde istediğm burnu yaptı en önemlis artık çok rahat nefrs alıyorum ilgisi alakası kesinlikle tavsiye ederim ven bulgaristandan gidip ameliyat oldum kendısıne

Merhaba bugun Şaban Bey'e olan burun estetiği ameliyatımın 4. Ayı ve çok memnunum. Büyük, eğri, kemerli ve nefes almamı zorlaştıran bir burnum vardı. Şaban Bey bana çok güven verdi, çok ilgili biri. Ameliyattan sonra morluğum hiç olmadi. Tamponlar saniyeler içerisinde çok kolay alındı. Canı çok tatlı ve çok nazlı biri olarak ameliyat sürecini Şaban Bey sayesinde çok kolay geçirdim. Burnum gün geçtikçe daha da doğallaşıyor ve güzelleşiyor. Çok çok mutluyum, doktorumu öneririm :) İnstagram: drsabancelebi

merhaba ben şaban çelebiye ameliyat oldum ama memnun kalmadm yeniden başka doktora revizyon olacagım dogal burunlar yapmıyo ayrıca ameliyat sonrası fotoları değil aylar sonrası hasta burunlarını incleyın.

merhaba ben şaban çelebiye ameliyat oldum ama memnun kalmadm yeniden başka doktora revizyon olacagım dogal burunlar yapmıyo ayrıca ameliyat sonrası fotoları değil aylar sonrası hasta burunlarını incleyın.
Sönceliklenuzgunm bende saban beyi dusunuodm asistanindan fiyat bilgisi bekliom halen siz neden memnun olmadiniz

Merhaba şöyle söyliyim size kendisi çok başarılı bir doktor memnun kalmadiysaniz kendisi ile yüz yüze görüşe bilirsiniz. Bir cok arkadaşım Dr. Şaban Çelebi de ameliyat oldu. Bence en doğrusu kendisiyle görüşmeniz. Iyi günler

Demek ki instagramda ki resimler gerçek değil. Rica etsem bana özelden resminizi atabilirmisiniz? Çok mu küçük yaptı,merak ettim. Benim zaten korktuğum bu,küçük kalkık burun beğenmiyorum.

Merhaba şöyle söyliyim size kendisi çok başarılı bir doktor memnun kalmadiysaniz kendisi ile yüz yüze görüşe bilirsiniz. Bir cok arkadaşım Dr. Şaban Çelebi de ameliyat oldu. Bence en doğrusu kendisiyle görüşmeniz. Iyi günler
Zaten en doğrusunu yaptı,bizimle paylaştı,iyiyi ki de paylaştı.

Merhabalar. Ben de Doç. Dr. Şaban Çelebi’ye ameliyat oldum. Üzerinden iki ay geçti. Çok memnunum. Hatta benden önce yakın arkadaşım da kendisine ameliyat olmuştu. Arkadaşımın burnunu gördükten sonra kendisiyle görüştüm. Ameliyatın risklerinden bahsetti. Bazı korkularım vardı. Konuştuktan sonra bunlarla ilgili bir soru kalmadı aklımda. Herhangi bi sıkıntıda kendisine gidip bu sıkıntımı dile getirebileceğimi ve bu sıkıntının giderilmesi için elinden geleni yapacağını söyledi. Bu da bende daha büyük bi güven oluşturdu. Sağ olsun kendisi sözlerinin arkasında durdu. Eğer aklınıza takılan bi soru veya sıkıntı varsa öncelikle kendisiyle görüşün ondan sonra ameliyata karar verin derim. İyi akşamlar.

Ben 1.5 yıl önce şaban beye ameliyat oldum nefes problemim vardı ve kemer nefes alma problemim düzeldi ben küçük kalkık bir burun istedim kendisi estetik sınırlar ölçüsünde yapabileceğini söyledi ve yaptı herhangi bir sıkıntım yok mutlaka memnun olanlarda olucal olmayanlarda

Fiyat nedir arkadaşlar? Ciddi ciddi ben de reklam olduğunu düşünüyorum. Kendisini zaten takip ediyordum ama buradaki reklamları çok itici, eğer burayı takip ediyorsa bu harekete gerek yok kendisini zaten başarılı bulan bir sürü hastası var.

Fiyat nedir arkadaşlar? Ciddi ciddi ben de reklam olduğunu düşünüyorum. Kendisini zaten takip ediyordum ama buradaki reklamları çok itici, eğer burayı takip ediyorsa bu harekete gerek yok kendisini zaten başarılı bulan bir sürü hastası var.
Ben 1.5 yıl önce 6.500 tl ye oldum

Çok enteresan. Hocayı övenler hepsi yeni üye,sadece bir kaç yorum yapmışlar ve hepsinde Şaban beyi övüyorlar,bu da demek ki hepsi sahte hastalar,reklam peşindeler.
Hesap isminiz sahteye benziyor, deyip sizin hesabınız sahte desem bu yorumuma ne kadar katılırsınız? Şaban Bey hakkında yorum yapanları takip ettiğiniz ve hatta kaç tane yorum yaptığına kadar! Bu da sizin Şaban Bey’i karalamaya yönelik yaptığınızı gösterir. Böyle yalan yanlış şeyler yazarak insanların ismini karalamayın.

Hesap isminiz sahteye benziyor, deyip sizin hesabınız sahte desem bu yorumuma ne kadar katılırsınız? Şaban Bey hakkında yorum yapanları takip ettiğiniz ve hatta kaç tane yorum yaptığına kadar! Bu da sizin Şaban Bey’i karalamaya yönelik yaptığınızı gösterir. Böyle yalan yanlış şeyler yazarak insanların ismini karalamayın.
Öncelikle,hesap ismi sahteye benziyor yazmadım ben. Dikkatlı okuyun yorumumu. Sadece bir kaç yorum yapılmış ve hepsinde doktoru övüyorlar yazdım. Tabiki de inceleyeceğim yorumlarınızı,sonuçta ben burda kendime doktor arıyorum ve her detayı incelerim,çünkü burda çok fazla sahte hesaplar var ve hepsi reklam peşinde. Ben iki senedir bu platformda oturuyorum,bir sürü doktor buldum forum sayesinde,hiç bir zaman kimseyi övmedim,sadece başkaların yorumlarından faydalanıyor,benim karalama ve ya övmeye ihtiyacım yok. Fakat yanlış bir şey görünce mutlaka yazarım,başka naif insanlar yanmasın diye,çok fazla sahtekar insan var burda çünkü.

Öncelikle,hesap ismi sahteye benziyor yazmadım ben. Dikkatlı okuyun yorumumu. Sadece bir kaç yorum yapılmış ve hepsinde doktoru övüyorlar yazdım. Tabiki de inceleyeceğim yorumlarınızı,sonuçta ben burda kendime doktor arıyorum ve her detayı incelerim,çünkü burda çok fazla sahte hesaplar var ve hepsi reklam peşinde. Ben iki senedir bu platformda oturuyorum,bir sürü doktor buldum forum sayesinde,hiç bir zaman kimseyi övmedim,sadece başkaların yorumlarından faydalanıyor,benim karalama ve ya övmeye ihtiyacım yok. Fakat yanlış bir şey görünce mutlaka yazarım,başka naif insanlar yanmasın diye,çok fazla sahtekar insan var burda çünkü.
Yazdınız mı demişim? Desem dedim, örnek verdim. Beğendiysek övmek bizim hakkımız, buna kimse karışamaz. Yorumları incelemek ayrı, o kişinin kaç tane yorum yaptığını araştırmak ayrı hanımefendi. Dediğiniz gibi çok fazla sahte hesap var. Ayrıca bunu anlamak için eski bir üye olmaya gerek yok.

Back
X