Merhaba,Merhaba hanımlar ben 45 yaşında 1 çocuk annesi çalışan bir kadınım maalesef hareketsiz yaşamım, erken menopoz, tiroid gibi sıkıntılar dolayısıyle 58 kilodan 72 kiloya çıktım. Yaş ilerleyince öyle hemen hop diye gitmiyor kilolar geldiği hızla. Burafa günlük açmaya katar verdim sizlerle bilgi paylaşarak gün gün yediklerimi yazıp hem gün sonunda ne yemişim göreceğim hem de fikirlerinizden yararlanacağım. Beni bu süreöte yalnız bırakmayın ne olur..
Çok teşekkür ederimMerhaba,
Belli yaştan sonra kilo vermek eminim çok zordur ama "Zoru başarırım, imkansız zaman alır" diyerek size güveniyorum. Bu sürecin de inşallah buradan şahidi oluruz.Kolay gelsin.
Ahh bilemedim haklısınız yarın daha azaltayım ekmeği aslında gram olarak 90 gram ekmek tükettim 3,5 dilim kadar. Çayı kahveyi şekersiz içiyorum senelerdir. Çayı kahveyi çok tüketiyorum meslek yoğunluğu alışkanlığı.Başarılar diliyorumnacizane bir şey yazmak istedim gün içinde çok ekmek yemişsiniz bir de 9 bardak çay şekerli miydi? Ekmeğin ayrıca besleyici bir değeri yok bir öğünde yemeniz kâfi hem tam buğday ekmeği yerseniz daha çok tok tutuyor
Şekersiz içiyorsanız 9 bardak iyi o zaman 3.5 dilim de beyaz ekmek ise eyvah eyvahAhh bilemedim haklısınız yarın daha azaltayım ekmeği aslında gram olarak 90 gram ekmek tükettim 3,5 dilim kadar. Çayı kahveyi şekersiz içiyorum senelerdir. Çayı kahveyi çok tüketiyorum meslek yoğunluğu alışkanlığı.
Ekmeği azaltmalıyım 30 gram kahvaltıda kâfi midirŞekersiz içiyorsanız 9 bardak iyi o zaman 3.5 dilim de beyaz ekmek ise eyvah eyvahekmeği seviyorsanız da tam buğday yiyin hem tok tutar beyaz ekmek çabuk acıktırır.
Kahvaltıda en fazla 2 dilim ekmek yeseniz akşam da yemezseniz süper olur.Ekmeği azaltmalıyım 30 gram kahvaltıda kâfi midir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?