Bilenleriniz vardır bir sevgilim vardı ayrıydık yeni barıştık barışalı 1 hafta olacak.. Ama yine sabrımı sınıyor.. Çok ilgisiz.. 7 ay ayrıydık yeni barıştık çok ilgili olması gerekmez mi daha çok üstüme düşmesi? Ama aksine eskisinden çok daha kötü.. Karışmıyor bana hiç eskiden çok karışırdı çok kıskanırdı şimdi bütün gün konuşmuyoruz bile ne yaptığım umrunda değil.. Mesajlaşmak istemiyor ona sözüm yok benide sıkıyor her an elimde ne o öyle.. Ama hiç ilgilenmiyor sorun orda :gitme: Bütün gün birbirimizden habersizsiz geceleri yarım saat falan konuşuyoruz boş boş konulardan sonra uykum geldi deyip yatıyor.. Beni sevmese kesinlikle dönmezdi bunu biliyorum seviyor ama yeterli değil.. Sigaradan nefret eden bi insandı hiç beklemezdim demin aradım ne yapıyorsun diye sigara içtiğini söyledi.. İçme yakışıyor mu sana şaşırttın beni dedim yakışır yakışır dedi ukala bi şekilde çok sinirlendim arkadaşlarının yanında bide.. Sonra neyse hadi ben kapatıyorum görüşürüz dedi sinirden hiçbişey söyleyemedim kapattım telefonu.. Allahım bi öyle oluyor bi böyle kendinden mi emin değil acaba diye düşünüyorum bazen üstünede gitmek istemiyorum ama eski günlerimizi istiyorum yine bi şans vermişken yeniden herşeyi başa sarmak istemiyorum bu sefer direniyorumki belki zamanla herşey düzelir yine eskisi gibi oluruz diye mafoldumben Öyle değişmiş ki tanıyamıyorum onu bu yine bir ayrılık istemiyorum.. Benim yapabileceğim birşeyler vardır belki düzelmesi için.. Çok seviyorum kızlar ne yapıcam kızlar akıl verin bana :2: