• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır... Bi bakıverin kızlar :(

derinimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2010
292
1
96
Antalya
Bilenleriniz vardır bir sevgilim vardı ayrıydık yeni barıştık barışalı 1 hafta olacak.. Ama yine sabrımı sınıyor.. Çok ilgisiz.. 7 ay ayrıydık yeni barıştık çok ilgili olması gerekmez mi daha çok üstüme düşmesi? Ama aksine eskisinden çok daha kötü.. Karışmıyor bana hiç eskiden çok karışırdı çok kıskanırdı şimdi bütün gün konuşmuyoruz bile ne yaptığım umrunda değil.. Mesajlaşmak istemiyor ona sözüm yok benide sıkıyor her an elimde ne o öyle.. Ama hiç ilgilenmiyor sorun orda :gitme: Bütün gün birbirimizden habersizsiz geceleri yarım saat falan konuşuyoruz boş boş konulardan sonra uykum geldi deyip yatıyor.. Beni sevmese kesinlikle dönmezdi bunu biliyorum seviyor ama yeterli değil.. Sigaradan nefret eden bi insandı hiç beklemezdim demin aradım ne yapıyorsun diye sigara içtiğini söyledi.. İçme yakışıyor mu sana şaşırttın beni dedim yakışır yakışır dedi ukala bi şekilde çok sinirlendim arkadaşlarının yanında bide.. Sonra neyse hadi ben kapatıyorum görüşürüz dedi sinirden hiçbişey söyleyemedim kapattım telefonu.. Allahım bi öyle oluyor bi böyle kendinden mi emin değil acaba diye düşünüyorum bazen üstünede gitmek istemiyorum ama eski günlerimizi istiyorum yine bi şans vermişken yeniden herşeyi başa sarmak istemiyorum bu sefer direniyorumki belki zamanla herşey düzelir yine eskisi gibi oluruz diye mafoldumben Öyle değişmiş ki tanıyamıyorum onu bu yine bir ayrılık istemiyorum.. Benim yapabileceğim birşeyler vardır belki düzelmesi için.. Çok seviyorum kızlar ne yapıcam kızlar akıl verin bana :2:

canım siz ayrılmadan önce ilişkiden sen ona çektirmişmiydin? nebileyim üzmüşmüydün?

cok sevdiğine eminim demişsin ama madem seviyordu neden ayrıldınız yani sen mi o mu ama anlattıgın kadarıyla sıkılmıs bunalmıs bir erkek gördüm

daha çok o çektirdi bana ama bende bi zamnlar ona çok soğuktum üzmüştüm onu.. ama sonra herşey düzelmişti aramız iyiyken o bozdu birden herşeyi ve ayrıldık.. o zamanlar soğuduğu için ayrılmıştık ama şimdi yeniden başlamak istedi sevdiğini söylüyor yoksa neden başlasın tekrar.. yeniden sıkılması için çok erken değil mi?

seni özlemiş sanırım ama sevmiyor gibi geldi bana özlemiş geri dönmüş belkide boşluktan geri dönmüş

ya daha dün gece çok sevdiğini çok özlediğini söylüyordu bi öyle bi böyle.. sevmese böyle olmaz biliyorum ama sevincede böyle olmuyordu işte.. of ne biliyim moralim çok bozuk kafam allak bullak oldu böyle devam ederse biter zaten yine..

ya zaten ayrılıp barısınca bi ayara girmiyor otur konus bakalım ayrılmak mı istiyorsun diye uzulme cnm

canım sen mi ayrılmıştın erkek arkadaşından yoksa o mu?
kim barışmak istedi?
bence zamana bırak birden düzelmez ki.

canım ayrılmadan önce sen soğuk durduğunu sölemişsin.belki hadi bende sana yapıyım da gör nasıl bişeymiş soğuk durmak diye düşünmüştür.kısasa kısas yani.ya da seni kendi üzerine çekmek için yapıyo olabilr belki bilmiyorum benim aklıma gelenler bunlar oldu okuyunca.

bence senden ilgi beklıyo sen güzel msjlar atıp yada konustugunuzda ona guzel şeyler söylersen görüceksın öyle oludugunu sigarayada senın yuzunden başlamııştır kesın :) ilgi beklıyo bence bi dene sen..

Boşluktaymış geri dönmüş..
Tipik erkek işte
O 7 ay içerisinde başkasını bulsaydı zaten sana geri dönmezdi
O sadece kendini oyalıyor sizinle..

yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.. dün gece aradı ben buraya bunları yazdıktan sonra.. şu an iyi aramız gitgide eskisi gibi oluyoruz.. :1rolleyes: buraya sadece sorunları yazdım ama ilişkimiz sadece bunlardan ibaret değil tabiki bunlar sadece kusurları günden güne düzeliyor işte.. dilekk aynen senin dediğini yapıyorum:) ben ilgi gösterdikçe hoşuna giden şeyler söyledikçe üstüme daha çok düşüyor.. gece aradığında kapatamadı telefonu hep beni sevdiğini söyledi :) dengesiz işte ama seviyorum napıyımbilmiyorumkismile:asigim: ayrıca hiçte oyalanmıyor benimle.. sevdiğini biliyorum sadece eskisi gibi değil bazı davranışları bunları düzeltmek istiyorum.. hepiniz sağolun kızlar.. :1hug:

aranızın düzelmesine sevindim canım..
biraz daha zamana bırak inşallah tamamen eskisi gibi olursunuz..
benim anlamadığım sen mi ayrılmıştın o mu ayrılmıştı?

sağol canım:) aslına bakarsan biraz karışık orası.. ben ayrılmıştım önce bi takım şeyler yüzünden soğudum ve bunu ona belli ediyordum.. küçük çaplı bi ayrılık yaşadık sonra barıştık dayanamadım.. oda işte o ayrılıktan sonra böyle oldu.. barıştık ama o soğuktu bu sefer.. baktık yürümüyor ayrıldık.. ben onsuzluğa fazla dayanamıyordum yinede.. çok alışmıştım çünkü ama o artık dönmek istemedi ben istesemde.. hiç aramadı sormadı.. sonra bir anda böyle oldu işte.. tam 7 ay sonra döndü:) bende anlamadım inan ki:) şu an iyi aramız allaha şükür düzeldi :)

o mesaj attı ilk öyle konuşmaya başladık :) ben başka birinden bahsetmeye başladım medeniyiz güya.. kaldıramadı sanırım bir anda 180 derece döndü :) bende dayanamadım tabi:) şu an burda değil.. barıştığımızın ertesi gün sabah sürpriz yaptı ben geldim diye buluştuk bütün gün beraberdik rüya gibiydi:) 1 hafta oluyor işte:)

Anladım canım..
İnşallah herşey çok güzel olur ikiniz içinde..
Nasıl anladın eski haline geri döndüğünü ne yaptın yani canım?

inşallah.. sürekli arıyor eskisi gibi konuşuyoruz aramızda hiç mesafe yok.. eski günlerimize döndük olmaz diye bişey yokmuş:) özel bişey yapmadım kendiliğinden oluverdi.. cuma günü yine gelecek yanıma:) ayy çok mutluyum :kedi:

Back
X