• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır... Bi bakıverin kızlar :(

çok sevındım canım hep mutlu olursun umarım.. uzak kaldınız ya bırbırınızın değerini daha iyi anladınızz umarım ayrılmassınz bı dahaaaa :)

yorumlarınız için hepinize teşekkür ederim.. dün gece aradı ben buraya bunları yazdıktan sonra.. şu an iyi aramız gitgide eskisi gibi oluyoruz.. :1rolleyes: buraya sadece sorunları yazdım ama ilişkimiz sadece bunlardan ibaret değil tabiki bunlar sadece kusurları günden güne düzeliyor işte.. dilekk aynen senin dediğini yapıyorum:) ben ilgi gösterdikçe hoşuna giden şeyler söyledikçe üstüme daha çok düşüyor.. gece aradığında kapatamadı telefonu hep beni sevdiğini söyledi :) dengesiz işte ama seviyorum napıyımbilmiyorumkismile:asigim: ayrıca hiçte oyalanmıyor benimle.. sevdiğini biliyorum sadece eskisi gibi değil bazı davranışları bunları düzeltmek istiyorum.. hepiniz sağolun kızlar.. :1hug:

aY şekerim senin sevgilinin burcu ne ya çok merak ettim bu kadar dengesizlik ya :))

Bence tek sorun ne biliyomusun senin sevginden adı kadar emin.Ne şımarıklık yapsa ne etse gitse bile dönebileceğini çok iyi biliyor.Adam rahat :) Mutlu olursun inş.canım benim.

şimdi şu önemli sen bu adamı mı istiyorsun yoksa seni mutlu edecek birinimi? eğer cevabın mutlu edecek biriyse vaktini boş yere harcama derim ben.

Canım Allah bozmasın benimde 2-5 yıllık ilşkim var bizde 1.5 aylık bir ayrılık yaşadık daha sonra barıştık baya oluo 6 ay oldu Allaha şukur çookk ççooookk daha iyiyiz eskisi rüyaydı bu masal :$ demekki ayrılık bazan işe yarıo:nazar::nazar::nazar::nazar::asigim:

Back
X