- 20 Ağustos 2016
- 1.336
- 3.087
- 133
- 31
- Konu Sahibi Random Access
-
Sanirim herkes bu ruh hali icindeİnsan kendi ailesinden nasıl mı her Allah'ın günü kaçmak ister ? Şöyle ;
Çalışmayı sevmeyen ve aileyi zora sokan, şeker hastası olmasına rağmen hala alkol almaya devam eden , sürekli okudun bi b.k olamadın imalarında bulunan bir babam .
Sürekli surat asan , asla memnun edemediğim , bana üvey evlat muamelesi yapıp kardeşimi hep kayıran (maddi , manevi ) , bana kötü söz etmesini geçtim, arkadaşlarıma bile fik fik konuşan , sürekli babaya , teyzeye , halaya , dayıya beni şikayet eden , evdeki kedisi ,kuşu bile benden daha kıymetli olan annem .
Bu ikisinin her gün her gün kavgaları ,
"Ben gidicem bu evden , başımı alıp gidicem " diyen babam
"Hayır , sen gidemezsin ben asıl pılımı pırtımı toplayıp kızımın yanına gidicem , oraya yerleşip onunla yaşıycam siz ikiniz naparsanız da yapın" diyen annem
Artık ikisinden biri gitse de kurtulsam patırtıdan diyen ben .
Daralmış ben , yorulmuş ben .
Bir er kişisi vardı boylu poslusundan , onunla da bunların stresi yüzünden tartıştım ya da öyle sanıyorum.Bir de inat ettim ki hiç sormayın, yazmıyorum.O da gitti sanırım .
Öyle içimi dökmek istedim...
İkisinden biri yerine sizin gitme şansınız yok mu ?
Sanirim herkes bu ruh hali icinde
Bende bi kac saat öncesine kadar o ruh halindeydim sonra haberleri izleyince olum gercegi geldi aklima dertlendigim dusundugum herseyin ne kadar bos ve anlamsiz olduğunu
Allah can sagligi versin arkadasim dertlendigimiz herseyin sonu var hatta mutluluklarimizin bile
O yazmadığınız kısmı merak eden bir ben miyim acaba yaa
Allah yardımcınız olsun.
Güldürdünüz beni :)
Çalışmıyor musunuz? Yani maddi özgürlüğünüz yok mu ? Yaşınız kaç bilmiyorum ama belki ayrı eve çıkardınız diye ş'eyetttim
Boylu poslu er kişisiyle olan kısım. İnat ettim, yazmıyorum derken ? :)Hangi kısımmış o detayllandırayım hemen , zaten pek bi doluyum
Gerçekten çok ağır geliyorlar bana , taşıyamıyorum yani streslerini.
Sinirimden sigaraya falan başladım .
Cinnete geliyo gibi oluyorum bazne :)) Geçen gün sinirimden çarşafımın ucuyla oynarken yırttım düşünün :))
Of herkeste mi aynı dert...
Neyse ben evliyim ama annem bebeğime bakıyor, başkasına güvenemediğim için bırakamıyorum, mecburum.
Aşçıyım, hem okulluyum hem de artık 8 sene oldu alaylı da sayılırım, gerçekten yemekten iyi anlarım, annem hiç bir yemeğimi beğenmez.
Eşim çiçek alır, ne iyi damadım var kızımı mutlu etmeye çabalıyor demez, çiçeğin rengine kulp takar.
Çalışıyorum, rahatsız oluyor. Evde otur diyor. Kuzenime de evde oturuyor diye laf ediyor, gencecik insansın git çalış evde kös kös napıyorsun diyor.
En son 170 metrekare eve sığamadığını falan söylüyordu annem, tek amaç evime kulp takmak, çünkü ev kayınpederimin, karşı tarafa laf etmek olsun yeterki, adam bana saray da alsa annem beğenmeyecek. Dinlenmem lazım diye odama kaçtım.
Ya benim de içimi dökesim varmış kusura bakmayın konunuzu işgal ettim. Umarım çalışan bir insansınızdır, muhtac olmazsanız kolay kurtulursunuz.
Boylu poslu er kişisiyle olan kısım. İnat ettim, yazmıyorum derken ? :)
Sarılınca geçer mi bilmiyorum ama
İçimden sana sarılmak geldi
GEL
Boylu posluya da yaz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?