- 10 Temmuz 2011
- 5.911
- 2.555
- 373
- Konu Sahibi Deniz M Gunes
-
SanmıyorumUmarım sadece yürüyüş olarak kalır.
Şuanda enson ihtiyacımız olan şey halkın birbirine düşmesi.
Bende korkuyorum çıkacak olaylardan.Sanmıyorum
Bence bu sadece başlangıç sabır taşı değil ki bu halk.
Amaç asla bu olmamalı ancak Ülkü Ocakları iyi bile sabretti.Hatırlayın gezi olaylarında liderleri tarafından adeta bastırıldı öfkeleri ama artık yeter dedikleri nokta bu sanırım.Tepki göstermeleri,yürüyüş yapmaları taraftarıyım ancak umarim karısıklik olmaz. istenilen kürt-türk savaşı oyununa gelmemeli halkimiz.
Bunları düşünemediler tabiiki...kayseri de doğu plakalı araçları taşlamışlar dün akşam. ve ne yazık ki o otobüslerde yolculuk edenlerin çoğu doğu da görev yapan memurlar
Bu cok kotuuu...kayseri de doğu plakalı araçları taşlamışlar dün akşam. ve ne yazık ki o otobüslerde yolculuk edenlerin çoğu doğu da görev yapan memurlar
çinli sanıp japon döven bi milletiz biz. gece hangi saatte olursa olsun kendimi o otobüslerin taşlandığı yerde indiğimiz zaman güvende hissederdim. yazık çok yazık insanların sabrı kalmadı haklı olarak hergün şehit haberleri duymak ve bunları duyup balkona bi bayrak asamamak içler acısı.Bunları düşünemediler tabiiki...
Olasılık dahili-harici hesaplar yerine çıkar hesapları yolunu şaştı.
Yani evdeki hesap çarşıya uymadı.
maalesefBu cok kotuuu...
Umarım hatta inşallahSadece yürüş yapsalar,ortalık karışmasa bari..
Herkes patlamaya hazır bomba gibi çünkü..
Bu cok kotuuu...
Anlaşılmayacak bir şey yok ki ..ulku ocaklari, allah askina, ben sizin ne yapmaya calistiginizi anlamiyorum :/
onlardaki zeka işte bu kadarkayseri de doğu plakalı araçları taşlamışlar dün akşam. ve ne yazık ki o otobüslerde yolculuk edenlerin çoğu doğu da görev yapan memurlar
Umarım hatta inşallah
Galeyana gelmese kimse bari ortalık savaş alanına döner yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?