• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sabır diyorum

hamileliğin konu ile bağlantısını kuramadım. karnındaki çocuğu sizin kadar o da düşünüyodur merak etmeyin. çalışma konusunda bi probleminiz varsa kendisiyle veya amiriyle görüşebilirsiniz.

konu sahıbesi tatlım al bi kahve iç otur.sakınleş..bişey dıyeyım mı hamıle ıle ugrasan kım varsa basına bısey gelıyor..allahın hıkmetı mı dersın..murphy kanunu mu dersın ,bilemicem...ama cok şahıt oldum..bellı kı cok hırslı.emın ol o uyku krızlerı falan derken bırakır ışı.bellı olmaz belkı sen daha guzel ıs bulursun..bence herseyı oluruna bırak..kım bırının ekmegı ıle oynarsa aynısı basına gelır.cezasız kalmaz..rızkı veren allah..

konu sahıbesi tatlım al bi kahve iç otur.sakınleş..bişey dıyeyım mı hamıle ıle ugrasan kım varsa basına bısey gelıyor..allahın hıkmetı mı dersın..morphy kanunu mu dersın ,bilemicem...ama cok şahıt oldum..bellı kı cok hırslı.emın ol o uyku krızlerı falan derken bırakır ışı.bellı olmaz belkı sen daha guzel ıs bulursun..bence herseyı oluruna bırak..kım bırının ekmegı ıle oynarsa aynısı basına gelır.cezasız kalmaz..rızkı veren allah..
Yok yanlş anlamışsınız hamile yle biz uğraşmıyoruz o bizimle uğraşıyor
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar dedikleri bu olsa gerek onun yaptığı haksızlıklar burdakilere bir hiç gelmiş
Neyse mühim değil ama bir gün gelip izleseniz hak verirdiniz

hamileliğin konu ile bağlantısını kuramadım. karnındaki çocuğu sizin kadar o da düşünüyodur merak etmeyin. çalışma konusunda bi probleminiz varsa kendisiyle veya amiriyle görüşebilirsiniz.
Benxe düşünmüyor öyleki çocuk ta sıkıntı var gelip anlatıyor onun bize yaptıklarına kıyasla bize anlattığında biz üzülüyoruz ama o bize neler ediyor

değişsin demiyorum ama biraz adap öğrenebilir ben görüşürken atlıyor lafa olmazki böyle etik değil
Biliyorum
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar dedikleri bu olsa gerek onun yaptığı haksızlıklar burdakilere bir hiç gelmiş
Bazı hamileler gerçek anlamda tuaf oluyorlar azönceki konuda olduğu gibi:))))
sabır

bende özel de calısıyorum senı cok ıyı anlıyorum.ne kadar tiynetsiz ınsanlarla ugrasıyorum .evliya oldum ıcıme ata ata ..
ama ben gercekten buna cok sahıt oldum..o yuzden uyarayım dedım.sen dekı allahım sana havale ettım.rabbım bi guzel eft yapar mrk etme.bu işler cok sıstematık ışlıyor..baktın kı cıdden cok arsız ekmegınden edıyor.az kalmış ztn hamıle dıyosun..izindeyken dırekt sen one cıkmaya calıs goster kendını.ama her seyın zamanı var.bekle derim

bende özel de calısıyorum senı cok ıyı anlıyorum.ne kadar tiynetsiz ınsanlarla ugrasıyorum .evliya oldum ıcıme ata ata ..
ama ben gercekten buna cok sahıt oldum..o yuzden uyarayım dedım.sen dekı allahım sana havale ettım.rabbım bi guzel eft yapar mrk etme.bu işler cok sıstematık ışlıyor..baktın kı cıdden cok arsız ekmegınden edıyor.az kalmış ztn hamıle dıyosun..izindeyken dırekt sen one cıkmaya calıs goster kendını.ama her seyın zamanı var.bekle derim
Ay çok yaşayın güldürdünüz beni eft yapar cümleniz.benim kızdığım nokta ben görüşütken karışması büyün hevesim kaçıyor ne diyeceğimi ne anlatacağımı unutuyorum olmuyor yani ama burdakiler yanlıl anladı beni

hırstan gözü dönmüşse nereye kadar.
atlasada her zaman düz zemine düşmez.ayağı çukurada girer.
sonra bu demesin her işi ben yapıyorum yoruyorsunuz hamile hamile. bu dünyayı döndürüyorum bak ben dur desem dünya durur diye.(beklerim böyle tiplerden)tek sıkıntı sizin alanınıza atlama olursa kıskanç duruma düşersiniz. bir üst müdüre sizin gibi durumda olanlarla bu sazan hanfendi ile ilgili konuşma yapın.

bizim burdada var sürekli öne geçme çabası içinde olan ve çevresindekilere diğer arkadaşların hepsi gerizekalı beceriksiz algısı oluşturmayı seven tipler...umursamamak en güzel karşılık ..ne kendi kendini yiyip bitireceksin..

Ay çok yaşayın güldürdünüz beni eft yapar cümleniz.benim kızdığım nokta ben görüşütken karışması büyün hevesim kaçıyor ne diyeceğimi ne anlatacağımı unutuyorum olmuyor yani ama burdakiler yanlıl anladı beni

ayy ozman bi sus da ben konusayım sen işine bak dıyeceksın.insanlara haddını bıldırmeyıp burda derdını anlatırsan hıc bı cozum bulamazsın kı..

bı susarmısın arkadasım ben ılgılenıyorum...bu kadar...

cirkefse sen de cırkef olacaksın
aay ben yapamam yapımda yok falan dersen e ozman tepene ederler böyle

bı kaç kere laf soktun mu sesı kesılır zaten.bu hayatta senı ancak sen savunabılırsın...

Bir konu içinde hem arkadaşınızın zor hamile kaldığından bahsetmişsiniz hemde paragöz demişsiniz. sanırım bu kişiden pek haz etmiyorsunuz. bende ne zaman birinden soğusam hep antipatik özellikleri gözüme batar sittin sene ısınamam bir daha.
ama şunu anlayamadım hamile bir kadın çalışmamalı sizce? açıkcası bir sorun olmadıktan sonra doktoru izin verdiği sürece çalışabilir. sıkış tepiş otobüse binmek onun tercihidir. ama emin olun ne kadar zengin olursa olsun çalışmak kendi ayakları üzerinde durmak çok ayrı birşey. belki arkadaşınız kocasından para istemek istemiyordur. bende istemem çünkü. üniversiteyi bitirdiğimden beri çalışıyorum. henüz hamile değilim ama hamile kaldığımda bir sıkıntı olmadıkça çalışabildiğim kadar çalışırım. ve tabi ki doğumdan sonra bebeğim ve ben buna hazır olduğumuzda çalışma hayatına geri dönerim..

sizin sıkıntınıza gelirsek arkadaşınızın davranışları sizi rahatsız ediyorsa rahatsızlığınızı belirtin. gerekirse sizin müşterinize laf attığında ben kendi müşterimle kendim ilgilenirim müsade edermisin ,herkes kendi müşterisine baksın lütfen. deyin. yine anlamıyorsa üstlerinize durumu bildirin.

İyi de size ne? tedaviyle oldu diye niye gelmesin. Tedavi olduktan sonraki hamileliği zate normal bir hamilelik gibi fark yok yani. Çalışıyor olmasını nasıl paragöz olarak algılıyorsunuz anlamadım. Çocuğu olacak kadının daha iyi şartlar sağlamak isteyebilir sizi neden bu kadar bağlıyor bu. Ayrıca işini yapıyor demek ki işinde hırslı biri başkasının görüştüğü kişiye nenden karışsın ki demek ki işi o.

Kıskanacağınıza bence işinize odaklanın kimin işini naısl yaptığına yok karnı burununda nasıl geldiğine değil. Kadın çalışıp kazanıyor parasını kimseden dilenmiyor. Sizin hakkınızı mı yemiş oluyor o işte çıkarsa size daha çok maaş verecekler herhalde ki gözünüz kalmış. Sanki koca yerde iş kalmadı hepsini bu yapıyor sizde cevval olun o zaman ben takdir ettim kadını bu haliyle geliyor ve çalışıyor maşallah.

Merhaba, sanırım eğitim danışmanlığı yapıyorsunuz veli görüşmesi yaptığınıza göre.Esasında sinir olmakta haklısınız.Arkadaşınıza söylediğiniz halde aynı şeyleri yapıyorsa,müdürünüzle konuşun.Kimse kimsenin velisiyle görüşmesin.Herkese farklı okul listesi dağıtılsın ve üstüne zimmetli olsun.Böylece sizin davet ettiğiniz veli,başkasıyla görüşüp kayıt olsa bile,okul sizin üstünüzde gözüktüğü için kayıt ve primde sizin oluyor.Hakkınızı kimseye yedirmeyin,tavrınızı koyun.Bu arada konuyu, arkadaşınızın hamileliğine getirdiğiniz için,haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.

Veli ile siz gorusurken lafa atmasi hos degil bence araya girip lafa daldiginda suratina imali sekil de bakin ben konusuyorum deyin

Niye hakkınızı yesin ki kadın görevini yapıyor, işine sarılıyor ne güzel. Bence biraz gıcık olmuşsunuz kadına, laf sokmaya çalışıyorsunuz. Keşke herkes işine böyle sarılsa, sahiplense. Ama sizin lafınıza atlıyorsa da "Bir saniye, ben konuşuyorum" deyip susturun, o terbiyesizlik.

biraz daha sabredin doğum yakın galiba... birde gerekirse bizim velilerimizle biz ilgilenmeliyiz hamilesin yorma kendini gibi tatlı dille uyarın bence. ama gerçekten sinir bozucu bir durum.

Hamileyse ne olmuş,hırslı yapısı var.Çalışmayı seviyor ve doğurur doğurmaz da koşa koşa döner işine.
Benim eski müdür de öyleydi,kafası kırıldı,burnu dağıldı,çenesi çıktı,1 ay geçmeden işe döndü hırsından müdür olarak ben gelir miyim korkusundan.
bu tipler böyle.

Cok merak ettim bu yukarda saydiklarinizin hepsi tek seferde mi geldi müdürünbasina? Bi komplo olmasin müdüre yerinde gozu olanlar tarafından? :KK48:

İşyerinden fazla hırslı arkadaş sinir bozucu
Benim işyerimde de biri vardı. Girdiğimiz evrak adedine göre performansımız belirlenirdi. Bu arkadaş evrak yok der vermezdi. Çekmecesine saklar gizli gizli girerdi. Çok sinir olurdum. Farkettiğimi söyledim ana yüzsüzce devam ettirmeye çalıştı.

merhaba arkadaşlar
ya çıldırıcam dayan dayan artık son günler diyorum ama sabır kalmadı
bir arkadaş var işyerinde hep kendisini ön plana çıkarmak istiyor.eğitim sektörü özel sektör.kayıt işleri oluyor özel okullarda bütün velilerle o görüşmek istiyor.birimizin velisi gelince hemen atlıyor yerinden lafa girmeye çalışıyor.hamile şuan ve karnı burnund evide iş yerine 1 saat uzaklıkta üşenmeden geliyor bukadar paragöz durumlarıda çok iyi.allah daha iyi etsin.ama yaptıkları çileden çıkartıyor beni ve diğer arkadaşları.
zaten zor bebeği oldu tedavilerle oldu hala o yollarla otobüslerle tıkış tıkış geliyor e hakkımızı yemeye çalışıyor ama insan böyle haksızlık yaparmı ya karşısındakine yanlış yapıyor bbazen asla yanlışını kabul etmiyor kavga çıkartıyor.dayan diyorum efsagul kendime ama dayanılacak gbi değil defolup gitisn istiyorum artık.belki bana kızacaksınız ama brgün izleseniz uzaktan hak verirsiniz
ciddi ciddi konuşun. hatasını bir kere degil bin kere yüzüne vurun.

Back
X