• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır küpü oldum

goldberry

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
1.151
850
123
Merhaba kızlar. Daha önceki konularımda bahsetmiştim eltimden,kayınvalidede kalma meselesinden filan. Şimdi 1 haftadır kayınvalidedeyim. Dün eltimin çocuğu aýağını burkmuş alćısı değişcekti aynı hastanede de kayınvalide fizik tedavi görüyor,ikisine birden nasıl yetişecek dedim ben de gittim hastaneye neyse eltim olcak insan çocuklara ders yaptırcam dedi zıpladı gitti evine. Ondan sonra 2.5 saat sürekli ayakta durarak yemek yaptım malum 8 kişilik yemek yapılıyor. Neyse ben tam oturdum kayınbaba geldi elti de gelmişti(geldiginde yemek yapmaya devam ediyordum ama mutfağa bile uğramadı). Kayınbaba "goldberry bugün kaçta kalktın"dedi gülerek. 1de dedim. Bu kadar saat nasıl uyuyorsunuz anlamıyorum dedi. Elti olcak erken kalkıyo çocuģu okula gönderiyor sonra tekrar yatıyor. Ama bütün gün başka birşey yapmıyor. Bense yoruluyorum geç yatıyorum gece 3-4 gibi. Neyse sofradayız. Kayınbaba dediki gece sesinizi duydum filan. Kayınvalide de gülerek dedi ki "yine kavga mı ediyordunuz". Gece bunları eşime anlatıyorum bana dediği ise"sende bir anne var (annem hapiste) bende de bir abi var ki Allah bize vurmuş insanlar vursa ne olur? Bizim şımarıklık lüksümüz yok "dedi. Bense o uyuduktan sonra ağlamaya başladım. Ağlayıp durma dayanamıyorsan boşan kurtul dedi. Not : 5 aylık evliyim...ben ne yapıcam kaldım böyle neşem bile kalmadı

Yoktu işteydi. Evde olsa da verceği tepki tepkisizlik olurdu bence. Gece verdiği cevaptan bunu çıkardım.

Gece bunları eşime anlatıyorum bana dediği ise"sende bir anne var (annem hapiste) bende de bir abi var ki Allah bize vurmuş insanlar vursa ne olur? Bizim şımarıklık lüksümüz yok "dedi. Yani benim annem hapiste diye babamla tek yaşayamam diye ben ne verilse yapmalıyım demek bence bu...

Gece bunları eşime anlatıyorum bana dediği ise"sende bir anne var (annem hapiste) bende de bir abi var ki Allah bize vurmuş insanlar vursa ne olur? Bizim şımarıklık lüksümüz yok "dedi. Yani benim annem hapiste diye babamla tek yaşayamam diye ben ne verilse yapmalıyım demek bence bu...
Hadi ordan ben sizin köleniz değilim de sen ne diyosun bu durumda

Nasıl devam ederse baştan öyle de gider. Neyim olduğunu söylemiyim ama bi tanidigimin başından böyle birşey geçti kaç yaşına geldi hala kocasının akrabaları geldiğinde kendi koşturur hizmet eder bide azar işitir, bazen gelenler bile üstü kapalı laf söyler. O yüzden çocuk yoksa ve eşiniz sizi umursamiyorsa daha doğrusu sevmediğine eminseniz bırakın gitsin. Sonuçta bir ömür gecicek iyi düşünün.

Back
X