Sabır taşı çatladı...

Şu cümleyi sık sık kuran bir adam ile devam etmenin anlamı yok.
benim eski es de hep ailemi özlüyorum deyip onlara götürüyordu beni orda da boş boş oturuyor bisey yapsa anlayacağım da ama nedense evimizi ve beni bir benimseyemedi insan aile olmayi bilmeyen adama cidden katlanamyor.
Madem büyümemişsin aileden bağımsız değilsin neden tam tersi biri ile evlenip insanin hayatini mahvedersiniz anlamam.
Git kendin gibi birini bul, ya da büyümeyi bekle bu adamlar yüzünden evlilik de çocuk oyuncağı oldu.

Ömcelikle herkese iyi geceler...
Ben calisan bir bayanim...
Daha öncede bosanicam diye buraya yazmistim bikac kez... Ama bugun resmen film koptu.. Kisaca anlatiyorum dugun gecesi esimin ailesi bi dunya cirkeflik yapti ve onlarin taktiklarini onlara birakip donmek zorunda kaldim... Digerleri de zaten onceki konumda yaziyor calindi malesef...

Esimim evlenmeden once bildigim tek bir kredi borcu vardi ama evlenince anladimki borc doluymus ve bastan beri ( 6aydir evliyiz) benden saklayarak katlamis... Esim annesindeki bilezikleri alip odemeyi teklif etti bende tamam dedim ama 1 tanesini ayirmak istedigimi dugunden hatira kalmasini istedigimi soyledim kabul etti... Bugun bilezikler ortaya cikiyor ve 5 tanesi yok ben sok oldum tabi ailesi satip yemis... Birbirimize girdik esimle ve sinirden cildirdim... Resmen salak yerine koyuyorlar bide yok ben sana dedim dicektim unutmusum diye...

Ben bosanma karari aldim suanda da esimi sevgili ailesine biraktim otobuse atladim yoldayim... Bu kadar arsizliktan sonra anlasmali bosanmayacagim... Sizlerin önerileri var mi???

Ayrıca mevzu sadece bilezik degil esim en ufak biseyde aglayarak ailesini arar bosanmak istiyorum mutsuzum der iki gun sonra vazgecer sabrim tasti yani..

merak etmeyin zamanla geçiyor herşey siz öfke ile mi karar verdiniz yoksa mantıkla mi buna karar verdiniz buna bakın.
Ben de aynı şeyleri yaşadım ister istemez insan üzülüyor ama bir ömür enayi yerine koyulup onun ve ailesi için yaşayacağıma yalniz ben keyfim ve kahyasi olarak yaşarım çok daha iyi. İnanın hala beraber kurduğumuz hatta daha çok benim emeğimle kurulan evdeyim o yokken daha mutluyum. 6 ay geçti nerdeyse şimdiden iyi ki yok diyorum.
İnş siz de kendiniz için en doğru kararı verirsiniz. Hayatın acı tarafı bitince illa tatlı tarafı da gelir biliyorum bekliyorum.
Güzel günler sizinle olsun.

merak etmeyin zamanla geçiyor herşey siz öfke ile mi karar verdiniz yoksa mantıkla mi buna karar verdiniz buna bakın.
Ben de aynı şeyleri yaşadım ister istemez insan üzülüyor ama bir ömür enayi yerine koyulup onun ve ailesi için yaşayacağıma yalniz ben keyfim ve kahyasi olarak yaşarım çok daha iyi. İnanın hala beraber kurduğumuz hatta daha çok benim emeğimle kurulan evdeyim o yokken daha mutluyum. 6 ay geçti nerdeyse şimdiden iyi ki yok diyorum.
İnş siz de kendiniz için en doğru kararı verirsiniz. Hayatın acı tarafı bitince illa tatlı tarafı da gelir biliyorum bekliyorum.
Güzel günler sizinle olsun.

Hem öfke hem mantikla karar verdim esimin beni sevmedigini dusunuyorum beni bu karara iten sebepte bu zaten ne istedi benden neden evlendi bi turlu cozemedim...
Evlendigimizden beri herseye bi yorumu var annemde annem diye basimin etini yedi... Calistigim ise kadar herseyi elestirdi..Devlet memuruyum saati belli elestirilcek bi tarafida yok yani isimin...
Inanin cok sevdim 7 yil bekledim 30 yasina kadar onu bekledim bu 7 yilda cok ayrildik bidaha bi araya gelmeyiz diye dusundum ona ragmen bekledim 1bucuk yil yuzunu gormeden sesini duymadan bekledim.. Ama olmadi sevemedi beni... Annesi nedese onun icin emir gibi bunu goremedim cunku ilk tanistigimiz zamanlar dogru duzgun annesini aramaz sormazdi haftada bir anca konusuyorlardi kardesleri zaten umursamazdi... Ne zaman evlendik bana inat yapar gibi durmadan aramaya basladi... ama benim ailem gozune batti surekli...

Ne enteresan tipler var yarabbim yani adamı hiç mi tanımadın diyenler varsa değişiyorlar kardeşim kesinlikle deee seninki çok erken olmuş anacım var bunda bir gariplik ama bence de boşa geçirme zamanını

Hem öfke hem mantikla karar verdim esimin beni sevmedigini dusunuyorum beni bu karara iten sebepte bu zaten ne istedi benden neden evlendi bi turlu cozemedim...
Evlendigimizden beri herseye bi yorumu var annemde annem diye basimin etini yedi... Calistigim ise kadar herseyi elestirdi..Devlet memuruyum saati belli elestirilcek bi tarafida yok yani isimin...
Inanin cok sevdim 7 yil bekledim 30 yasina kadar onu bekledim bu 7 yilda cok ayrildik bidaha bi araya gelmeyiz diye dusundum ona ragmen bekledim 1bucuk yil yuzunu gormeden sesini duymadan bekledim.. Ama olmadi sevemedi beni... Annesi nedese onun icin emir gibi bunu goremedim cunku ilk tanistigimiz zamanlar dogru duzgun annesini aramaz sormazdi haftada bir anca konusuyorlardi kardesleri zaten umursamazdi... Ne zaman evlendik bana inat yapar gibi durmadan aramaya basladi... ama benim ailem gozune batti surekli...
sorunuzun içinde cevabı var siz çok sevmişsiniz o bunu hissetmiş ve gidemeyeceginizi düşünüyor bazı adamlar kesinlikle evlenince gerçek yüzünü gösteriyor ve bizler sevgimizden gördüğümüz şeyleri görmezlikten geliyor ve sevgi herşeyi halleder sanıyoruz. Ama sonra söylenenler ve yapılanlar bazı şeyleri suratımıza tokat gibi çarpiyor.
Siz öfkenizin geçmesini bekleyin onun olayla ilgili tepkisini bekleyin ama kafanızda ve sevgi olarak bitirdiyseniz yapacak bişey yok.

Ne enteresan tipler var yarabbim yani adamı hiç mi tanımadın diyenler varsa değişiyorlar kardeşim kesinlikle deee seninki çok erken olmuş anacım var bunda bir gariplik ama bence de boşa geçirme zamanını

Soruyu en basta anlamadim :) ama genelde bayanlar annem annem diye tutturur bizde tam tersi oldu malesef

sorunuzun içinde cevabı var siz çok sevmişsiniz o bunu hissetmiş ve gidemeyeceginizi düşünüyor bazı adamlar kesinlikle evlenince gerçek yüzünü gösteriyor ve bizler sevgimizden gördüğümüz şeyleri görmezlikten geliyor ve sevgi herşeyi halleder sanıyoruz. Ama sonra söylenenler ve yapılanlar bazı şeyleri suratımıza tokat gibi çarpiyor.
Siz öfkenizin geçmesini bekleyin onun olayla ilgili tepkisini bekleyin ama kafanızda ve sevgi olarak bitirdiyseniz yapacak bişey yok.

Sevgi dediginiz malesef kolayca bitmiyor esimle olan sıkıntilar hep ailesi kaynakli beklesek bile duzelmez evlendigimizden beri ailesi yuzunden surekli bosanma asamasina geliyoruz zaten ve bu durum beni cok yordu yani asıl sorun sevmemek degil yorulmak naparsam yapim yaranamadim annasi gozumuzun icine bakarak yalan atti sirf annesini tutmak icin beni sucladi

Sevgi dediginiz malesef kolayca bitmiyor esimle olan sıkıntilar hep ailesi kaynakli beklesek bile duzelmez evlendigimizden beri ailesi yuzunden surekli bosanma asamasina geliyoruz zaten ve bu durum beni cok yordu yani asıl sorun sevmemek degil yorulmak naparsam yapim yaranamadim annasi gozumuzun icine bakarak yalan atti sirf annesini tutmak icin beni sucladi
sevgi kolay bitmiyor doğrudur ama benim eski eş boşanma davası sürecinde öyle şeyler yaptı ki anasının gazı ile olan sevgi de öylece bitti benim için.
Anası da kıymetli tabi sonuçta sevdiğinizi o doğurmuş ama önemli olan adaletli olmak haklı haksızı ayırt edip gerektiğinde sizinle gerektiğinde annesi ile konuşup denge kurması gereken kişi o.
Avukata gittiğimde bir erkek ben de öyleydim zamanla anladım demişti annemin gerçek yüzünü bekleyin inş dilediğiniz gibi olur herşey sizin için.

Bu Türk erkeklerinin çoğunda var bu saçmalık bence,aileyi sevmek başka ,aileye bağımlı olmak başka !
Bizim erkekler evlenince artık kendi aileleri olduğunun farkında değiller,sürekli anneye babaya gitmek bana çok saçma geliyor,tabi ki gidersin,yoklarsın,konuşursun,buluşursun ama kız tarafı insan değil mi???
Bakıyorum hep erkek tarafının anasına gidiliyor,büyümediysen ne evleniyorsun kardeşim,sinir oluyorum ya .
Bence en doğrusunu yapmışsınız,çocuk gibi sürekli anneye gitmeler,"ühühüh ben boşanmak istiyorum anne" deyip ağlamalar,annesi emzik de veriyor mu ???
Neyse inşallah boşanırsınız ,sevgiler

• Beğen
Reactions: Den
Bu Türk erkeklerinin çoğunda var bu saçmalık bence,aileyi sevmek başka ,aileye bağımlı olmak başka !
Bizim erkekler evlenince artık kendi aileleri olduğunun farkında değiller,sürekli anneye babaya gitmek bana çok saçma geliyor,tabi ki gidersin,yoklarsın,konuşursun,buluşursun ama kız tarafı insan değil mi???
Bakıyorum hep erkek tarafının anasına gidiliyor,büyümediysen ne evleniyorsun kardeşim,sinir oluyorum ya .
Bence en doğrusunu yapmışsınız,çocuk gibi sürekli anneye gitmeler,"ühühüh ben boşanmak istiyorum anne" deyip ağlamalar,annesi emzik de veriyor mu ???
Neyse inşallah boşanırsınız ,sevgiler

Bosanicam baska yolu yok zaten ailem esim en son sorun cikardiginda babam birdaha tek sorunda kizimi alirim demisti yarin yanima gelicekler ayni ildeyiz onlar sadece 2 saat uzakta ben kafa dinlicek diye suan gelmediler yanima ailem arkamda sevgi biter kurtuldum diye sevinirain diyor ailem esimin kumar aliskanligi var o myo ben doktora mezunuyum ben yurtdisinda okudum baba parasiyla ailemin durumu var ona ragmen seviyoruk diye ses etmedi ailem karsi tarafin babasi alkolik kumarbaz bi adam ama esim gormek istemiyor malesef suan isin icine kardesimde dahil oldu sıkintilar katlandi artik nolursa olsun bosanicaz

sevgi kolay bitmiyor doğrudur ama benim eski eş boşanma davası sürecinde öyle şeyler yaptı ki anasının gazı ile olan sevgi de öylece bitti benim için.
Anası da kıymetli tabi sonuçta sevdiğinizi o doğurmuş ama önemli olan adaletli olmak haklı haksızı ayırt edip gerektiğinde sizinle gerektiğinde annesi ile konuşup denge kurması gereken kişi o.
Avukata gittiğimde bir erkek ben de öyleydim zamanla anladım demişti annemin gerçek yüzünü bekleyin inş dilediğiniz gibi olur herşey sizin için.

O surecte yipranicak olan esim olucak 18 yasindan kucuk kizla benden once yasadigi iliski ve benim elimde bulunan foto ve mesajlar ayrica ben suanki hukumetin destekledigi sendikadayim diye yemedigim kufur kalmadi hepsini hakime sunucam calistigi kuruma da haber edicem kumar aliskanligini o da memur daha baska seyler var ama buraya yazmak istemiyorum suan.. Annesi kiymetli olsun isterdim ama surkli yalan atiyor esim bana ailesiyle tanismadan once cok yalan atti evimiz soyle boyle diye inanin umrumda degil ama evlerini gorunce yuzune vurmadim ama hepsi yalanmis simariklik icin yazmiyorum ama cidden ailemin durumu iyi ogretmenler gununde suan degeri 40000tl olan arabayi alacak kadar iyi ben bunlara takmadim esimin borcunu babam odemek istedi huzurunuz olsun diye kabul etmedim zaten istesem ben oderdm ama sorun kumar ve esimin ailesiyle ortak kullanip tek odedigi bir kart var ortada benim babamda enayi degil yani

Back
X