- 11 Aralık 2015
- 46
- 22
- 3
- Konu Sahibi gulendam_fosforlu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan testi yaptrdim 2.oo cikti degerim onun artmasi yonunde tum umitlerim regl gunume de suan 6 gun varBende bebek istiyorum cnm ins en kisa zamanda bizede nasip olur
28 yasindayim 2 yildir evliyim ve butun testler temiz bi sorun görünmüyor ama olmadi kasimda aşilama bile tutmadigulendam_fosfopost: 44038710 .!.:Amin canm insaallah yas kac ne zamandir dusunuyosunuz
Doktor ne dedi 5 ve uzeri hamile sayiliyo ya senin degerler artabilirmii ins artar cnmKan testi yaptrdim 2.oo cikti degerim onun artmasi yonunde tum umitlerim regl gunume de suan 6 gun var
Umitsizlige kapilma kafana da hic takma derimm benim daha ilk oldugu icin cok aceleci davrandim sabrsizlikla ama yanlis yapiyorum once sabri ogrenmek lazim canm28 yasindayim 2 yildir evliyim ve butun testler temiz bi sorun görünmüyor ama olmadi kasimda aşilama bile tutmadi![]()
Doktora gosteremedim ki canm 2.oo dusuk bi deger ama nedense umudum var cunku daha dedgm gibi regle 8 gun kala onceden yaptrdimDoktor ne dedi 5 ve uzeri hamile sayiliyo ya senin degerler artabilirmii ins artar cnm
Ayy cnm ins yukselir degerlerin 2 gunde 2 katina cikarsa gebesindir bende 2.45 i görmüştüm ozaman doktor oyle demisti 2gunde 2 katina cikarak degerin artmasi gerekiyomusDoktora gemedim ki canm 2.oo dusuk bi deger ama nedense umudum var cunku daha dedgm gibi regle 8 gun kala onceden yaptrdim
Evet tatlim aynen oyle ama simdi adetimin gecikmesini bekliyim cok duzenli adetim eger 1 gun dahi gecikirse kesin var bisey ki reglime 4 gun var adet olacakmisim gibi karin agrisi cektim sancilandim ara ara hic olmayan bisey normalde. Ee peki senin sonuc noldu simdi canmAyy cnm ins yukselir degerlerin 2 gunde 2 katina cikarsa gebesindir bende 2.45 i görmüştüm ozaman doktor oyle demisti 2gunde 2 katina cikarak degerin artmasi gerekiyomus
Ben gecen ay 6 kasimda asilama yaptirdim tutmadi adet oldum simdi adetime 9 gun kaldi dun karnim cok agridi adetliymisim gibi artik hamilelik dusunmuycem cok yoruldum 2 yildir olmuyo bekliycem artikEvet tatlim aynen oyle ama simdi adetimin gecikmesini bekliyim cok duzenli adetim eger 1 gun dahi kesin var bisey ki reglime 4 gun var adet olacakmisim gibi karin agrisi cektim sancilandim ara ara hic olmayan bisey normalde. Ee peki senin sonuc noldu simdi canm
Hayirli ugurlu olsun cnm bizede du et :)kızlar hamileyim çok şükür yeni doktora gittim değerlerime tahlil sonuçlarıma göre ne kadarlık olduğunu kese oluşup oluşmadğını söylicek :) rabbim sizlere de nasip etsin inşaallah
Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin bizede dua et2 yıl sonun da hamileyim 21 haftalık / cümlemize amin bacılar