• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır !!

Kendi evine sahip çık. Esin bu işin neresinde? Mudahale etmiyor mu? Benim kvde de der herkesin eviymis heryer filan. Oyle bir dunya yok. Ilk evlendigim siralar banada emrivakiler yapiliyordu. Hicte susmadim guzel guzel olmuyorsa bende yeri geldi cirkef oldum, saygisiz oldum. Kimse kusura bakmasin saygisizlik edip saygi beklemicek kimse. Öğrendiler sonunda.

Kesinlikle, kendi eliyle ailesine teslim eder esini.

Sahsen benim esim boyle birsey yapsaydi agzin dilin yok mu anahtari isteseydin neden boyle seylere kalkistin derdim.
aynen öyle çünkü insan kendi annesinin kötü yönünü göremez. Hepimiz öyle değil miyiz? Belki kadının kötü bir niyeti yok ama neresinden bakarsanız bakın iyi bir niyette olamaz. Oğlunun olduğu kadar sizinde eviniz. Tek çare eş. Yoksa sadece eve girmekle kalmaz bu iş. Yeri geliyo insanın canı evi toplamak istemiyo öyle dağınık bırakıp dışarı çıkıyo. Kv neden görsün ki sizin evinizin halini? Ağzına laf vermekten başka bi şey değil. Adamları da çok doldurmaya gelmiyo. Bu sefer ters tepiyo. Arayı bulmanız lazım.

Yok artik daha neler ben abimlerin evine habersiz bile gitmem kaldi ki anahtarla bunlarin ar damari catlamis valla

Eşiniz bu duruma ne diyor?
İstemiyor olsaydı şimdiye halletmişti meseleyi sanırım.

Kilidi değiştiremiyorsan sen de onların anahtarlarını iste. Zart zurt git eve. Kısasa kısas. Belki anlarlar takozlar.

Öirkef olacaksın başka türlü sonuç alamazsın. Ve anahtarı değiştireceksin.

Eşin kızarsa evdeki bütün iç çamaşırlarını ortalığa saçıp bırak gelip görünce utanırlar belki

Back
X