• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır !

Abartı falan yok, ama eşinizde hata. Fırsat vermemeli. Mesaja karşılık yazsın, beni bu saatlerde bir daha rahatsız etme, evli barklı adamım diye.. Kandil diye herkese yollamış olabilir ama kandilse gündüzde gönderilir, akşamda. Kızın niyeti bozuk bencede.

Banada öyle geliyor canım ama eşim görümüyor malesef:(
Ne var ki diyor benimle birde kavga ediyor üstüne.
Kızı silsem mi acaba yada canım akşamalrı mesaj atmasan mı desem ama eşim duyarsa daha çok üstüme yürür :/

Ne var ki bunda diyor bana tedavi ol dedi yaa. Sanki ben haksızmışım gibi, kızda hiç suç yokmuş gibi.
Hayatta engellemez kızı, ben engelle dedim diye birbirimize girdik zaten :(

zor gercekten bende olsam kıskanır ve kızardım. eşinin tutumu yanlış senın ıcını rahatlatacağına fitilliyor resmen. nasıl bırı aranız ılışkınız nasıl_? ınat olsun dıye yapıyorsa_? hanı önemsediğinden değilde işi inada bindirdiyse

Eski kız arkadaşı sizin facebookunuzda ekli olacak kadar medeniyseniz mesajlara da ses çıkarmayın bence

Kendimi küçük düşürmekte istemiyorum :/
Yoksa kız benim facebook adresimde ekli :(

Bende çok sinir oldum eski sevgili adayı birde gelde çıldırma :(

Erkeeek işte , başka ne dicek. Patavatsız olmak zorundalar sanırım. Kandil mesajları genelde gece atılıyor bence sorun o olmamalı .. Sorun eşine istediği zaman mesaj atabilcek derecede olması,silsin numarasını facebookunu falan ne gerek var ?

💗💗💗
Küçük bir mucize , hissedileceği günü bekliyor

cem yılmazın da dediği gibi gece on ikiden sonra mesaj atan adam...
-uyudun mu
yahu kim attırıyor sana o mesajı :))))

espiri ile yaklaşayım dedim kızmayın ...ona gece on ikide mesaj attıran beyni değildir bacım haklısın...:41:

Eski kız arkadaşı sizin facebookunuzda ekli olacak kadar medeniyseniz mesajlara da ses çıkarmayın bence

Eşimle ortak faceimizdi o eklemiş, sonradan da silmedim.
Tam eski kız arkadaşı değil ama olacaklarmış sanırım :(

zor gercekten bende olsam kıskanır ve kızardım. eşinin tutumu yanlış senın ıcını rahatlatacağına fitilliyor resmen. nasıl bırı aranız ılışkınız nasıl_? ınat olsun dıye yapıyorsa_? hanı önemsediğinden değilde işi inada bindirdiyse

Kızla hiç tanışmadım ama normalde arar eşine selam söyle falan dermiş.
Kız üniversiteden arkadaşı hayliyle hiç tanışamadım.

cem yılmazın da dediği gibi gece on ikiden sonra mesaj atan adam...
-uyudun mu
yahu kim attırıyor sana o mesajı :))))

espiri ile yaklaşayım dedim kızmayın ...ona gece on ikide mesaj attıran beyni değildir bacım haklısın...:41:

Aynen canım bende öyle düşünüyorum :)
Kızmadım sana.
Ama kıza mesaj atsam facebooktan kendimi küçük düşürmüş olur muyum :(
Eşim kesinlikle silmez :(

Bence kizi arayip soyleyin. Aramasin. Sizin huzurunuz kacacagina onunki kacsin. Sinir oldum kiza. Dengesiz.

Ben kendi ailemi bile gece 9dan sonra aramiyorum.

Evet canım inan ki bende aramıyorum ailemi.
Kız bu kadar saf olabilir mi ya..
Kıza desem 'merhaba akşamalrı aramsan arayacaksan da gündüzleri arsan falan desem' kendimi küçük düşürmüş olmaz mıyım :(
Kız kavga ediyoruz diye daha çok sevinmez mi:(

Bazen de diyorum ya evlisin tapusu sende kıskançlıktan yapıyorlar diyorum ama kendi kendime :(

Banada öyle geliyor canım ama eşim görümüyor malesef:(
Ne var ki diyor benimle birde kavga ediyor üstüne.
Kızı silsem mi acaba yada canım akşamalrı mesaj atmasan mı desem ama eşim duyarsa daha çok üstüme yürür :/

Benimde eşim başlarda öyleydi, sonradan düzeldi. Hatta geçen saat 10 gibiydi iş telefonu çaldı, telefonu açıp hayırdır abi birşeymi oldu, kötü birşey falan yok değil mi dedi, karşıdaki ne dediyse artık, ne bileyim abi bu saatte aradığına göre acil birşey sandım dedi eşim, üstelik arayan erkekti. Kim olursa olsun geç saatte, aramamalı, biz öyle gördük, akşam belli bir saatten sonra kimsenin evi aranmaz derdi büyüklerimiz ( o zamanlarda cep telefonları yok tabi) :) Özellikle arayan yada mesaj atan bir bayansa kim olursa olsun bende sinirlenirim. Gündüzler torbaya mı giriyor? Tepkinizi sessizliğinizle çözebilirsiniz belki, konuşmayın eşinizle, tavrınızı koyun, noldu diye ısrarla sorarsa söylersiniz, ben rahatsız oluyorum dedikçe o saatte mesaj gelmesini haklı çıkaracak birşey buluyorsun dersiniz. O saatte bir erkek size mesaj atsa acaba eşinizin tepkisi ne olur çok merak ediyorum.

Benimde eşim başlarda öyleydi, sonradan düzeldi. Hatta geçen saat 10 gibiydi iş telefonu çaldı, telefonu açıp hayırdır abi birşeymi oldu, kötü birşey falan yok değil mi dedi, karşıdaki ne dediyse artık, ne bileyim abi bu saatte aradığına göre acil birşey sandım dedi eşim, üstelik arayan erkekti. Kim olursa olsun geç saatte, aramamalı, biz öyle gördük, akşam belli bir saatten sonra kimsenin evi aranmaz derdi büyüklerimiz ( o zamanlarda cep telefonları yok tabi) :) Özellikle arayan yada mesaj atan bir bayansa kim olursa olsun bende sinirlenirim. Gündüzler torbaya mı giriyor? Tepkinizi sessizliğinizle çözebilirsiniz belki, konuşmayın eşinizle, tavrınızı koyun, noldu diye ısrarla sorarsa söylersiniz, ben rahatsız oluyorum dedikçe o saatte mesaj gelmesini haklı çıkaracak birşey buluyorsun dersiniz. O saatte bir erkek size mesaj atsa acaba eşinizin tepkisi ne olur çok merak ediyorum.

Şu anda konuşmuyorum ve bana tedavi ol bu kafayla falan dedi bağırdı çağırdı.
Beni suçsuz buluyor hala.
Dellenirdi tabiki ben cevap vermdim kandilde napsaydım diyor.
Doğumgünüde açtı ama telefonu :(

ben bu duruma kesinlikle karşı çıkardım. ya silecek bir daha konuşmıcak ya da herşey biticek.. bu küçümsenilecek bi durum değil farkına var!

Ben küçümsemiyorum inan ki canım.
Ama eşime göre ben hakszıım.
Tedavi olması gereken falan benim.
Kendini haklı çıkartır her tartışmada dün gecede öyle oldu.
Midem ağrıyor beni sahura falan da kaldırma dedi. :(

Face'den falan da engelleyin gitsin ya o düşeceği kadar düşmüş yüzsüzlüğün bu kadarı ayıp be:50:arayıp konuşabilseniz keşke:25:

Back
X