• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır !

kadınlara gösterilmeyen tahammül erkeklere de gösterilemez.. sizin fakülteden erkek arkadaşınız aynı mesajı, aynı saatte attığın da eşiniz aynı duyarlılığı (!) gösterecekse elbette sorun yok.. ama göstermiyorsa siz de göstermeyin.. ben sizin yerinizde olsam kız arkadaşıma mesaj attırırdım o saatte, bakalım tepkisi ne olacak..

bence de haklısınız,
belirli bir saatten sonra insanlar başkalarını aramamalı, mesaj atmamalı..

çok gerekmedikçe ben bunu savunurum..

kadir gecesi gündüzden de kutlanabilirdi..
adı gece diye ne yapalım yani, herkesi 12 den sonra mı aramaya başlayacaktık...:20:

bence de haklısınız,
belirli bir saatten sonra insanlar başkalarını aramamalı, mesaj atmamalı..

çok gerekmedikçe ben bunu savunurum..

kadir gecesi gündüzden de kutlanabilirdi..
adı gece diye ne yapalım yani, herkesi 12 den sonra mı aramaya başlayacaktık...:20:

Evet aynen bende eşime bunu demeye çalıştım ama o beni tedavi ol falan diyerek azarladı.
Kızın niyeti amacı ne anlaamdım ikisinin arasında 10 gün bile yok ve ben dellenmiş durumdayım.
Hala eşim ise trip derdinde yaa..

kadınlara gösterilmeyen tahammül erkeklere de gösterilemez.. sizin fakülteden erkek arkadaşınız aynı mesajı, aynı saatte attığın da eşiniz aynı duyarlılığı (!) gösterecekse elbette sorun yok.. ama göstermiyorsa siz de göstermeyin.. ben sizin yerinizde olsam kız arkadaşıma mesaj attırırdım o saatte, bakalım tepkisi ne olacak..

Haklıısın. Ama ben yapsam deli olur yani.. Geçen iş için arandım saat 8 gibi falan ayar oldu ama dün onuda başıma kalktı sen elin erkekleriyle görüşüyorsun bilmem ne halbuki alakası yok suçlu psikolojisi resmen.

Evet aynen bende eşime bunu demeye çalıştım ama o beni tedavi ol falan diyerek azarladı.
Kızın niyeti amacı ne anlaamdım ikisinin arasında 10 gün bile yok ve ben dellenmiş durumdayım.

Eşinizin bu savunma çabaları baya şüphe çekiyor.
Ne var yani, tamam hayatım söyleyeyim rahatsız olduğumu dese.
Sizin huzurunuzdan önemli mi elin kızı.
Peki cevap veriyor mu eşiniz mesajlara?

Eşinizin bu savunma çabaları baya şüphe çekiyor.
Ne var yani, tamam hayatım söyleyeyim rahatsız olduğumu dese.
Sizin huzurunuzdan önemli mi elin kızı.
Peki cevap veriyor mu eşiniz mesajlara?

Doğumgününde 11 de aradığında evet cevap vermişti.
Ama mesaja vermemiş.
Elin o.pusu için beni kırıyoursun değer mi dedim daha beter bagırdı yemegi burnumdan getirdin falan dedi..

aslında şu açıdan da bakmak gerek, eşiniz mesaj atmadı, mesaj karşıdan geldi.
bu karşı tarafın saygısızlığı..

bu durumda eşinizin fazlaca başını ağrıtmak da yersiz olabilir..
aynı şekilde gece size de mesaj gelebilirdi.. ve bunun sorumlusu siz olamazdınız.
eşinize de ben ne yaptım diye savunmaya kalkardınız kendinizi..

dolayısıyla evet sinir bozucu, bende olsam deli olurum ..
ama çok da eşime yüklenmezdim herhalde..

kendisine illa o kadın için kızmadığınızı, genel olarak belli bir saatten sonra evli çiftlere mesaj atılmaması gerektiğini
anlatırsanız, istediğinizin bu olduğunu söylerseniz, belki daha anlayışlı olabilir..

şu an sadece o kadını kıskandığınızı düşünüp, açıklamalar yapıyor sanırım size..
o yüzden de kavganızın boyutu değişmiş halde..

Herkes ne kadar sakin yazio bnm kocama yapilsa ben yolarim o kizi hersekilde hemde ben mi cok panterim acaba

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kesinlikle o kızı aramalısın eşine hiç bişey söyleme numarayı al ve ara ama hiç bişey sorma kıza
o susacak sen konuşacaksın kesin bir tavırla bi daha eşimi arayacak olursan seni aradığına pisman ederim beni huzursuz edersen seni bin beter ederim de böyleleri ancak bu dilden anlıyor

Kesinlikle o kızı aramalısın eşine hiç bişey söyleme numarayı al ve ara ama hiç bişey sorma kıza
o susacak sen konuşacaksın kesin bir tavırla bi daha eşimi arayacak olursan seni aradığına pisman ederim beni huzursuz edersen seni bin beter ederim de böyleleri ancak bu dilden anlıyor

Kız eşime söylerse diye korkuyorum hayatı bana zindan eder arkadaşları ile arasına giriyorum diye.
Ne yapacağımı bilemdim hiç :(

aslında şu açıdan da bakmak gerek, eşiniz mesaj atmadı, mesaj karşıdan geldi.
bu karşı tarafın saygısızlığı..

bu durumda eşinizin fazlaca başını ağrıtmak da yersiz olabilir..
aynı şekilde gece size de mesaj gelebilirdi.. ve bunun sorumlusu siz olamazdınız.
eşinize de ben ne yaptım diye savunmaya kalkardınız kendinizi..

dolayısıyla evet sinir bozucu, bende olsam deli olurum ..
ama çok da eşime yüklenmezdim herhalde..

kendisine illa o kadın için kızmadığınızı, genel olarak belli bir saatten sonra evli çiftlere mesaj atılmaması gerektiğini
anlatırsanız, istediğinizin bu olduğunu söylerseniz, belki daha anlayışlı olabilir..

şu an sadece o kadını kıskandığınızı düşünüp, açıklamalar yapıyor sanırım size..
o yüzden de kavganızın boyutu değişmiş halde..

Haklıısınız.
Ama o beni aramıyor bende onu. Birbirimize girdik halbuki ben sustum o konuştu. Tedavi ol bu ne kıskançlıklar falan dedi.
Dediklerini hazmedemiyorum...
Kafana şu tabağı geçiririm şimdi dedi :(

Haklıısınız.
Ama o beni aramıyor bende onu. Birbirimize girdik halbuki ben sustum o konuştu. Tedavi ol bu ne kıskançlıklar falan dedi.
Dediklerini hazmedemiyorum...
Kafana şu tabağı geçiririm şimdi dedi :(

bence biraz ortalığın durulmasını bekleyin..
şu an hazmedemedikleriniz yüzünden siz de sivri konuşuyor olabilirsiniz..
eşinizde çirkin sözler sarf ediyor olabilir...

biraz tartışmaya ara verin.. duymayın söylediklerini,
sizde duyurmayın içinizden geçenleri...

bekleyin hele, eşiniz de söylediklerinin ne kadar saçma olduğunu,
boştan yere kalbinizi kırdığını anlayacaktır.

Şu anda konuşmuyorum ve bana tedavi ol bu kafayla falan dedi bağırdı çağırdı.
Beni suçsuz buluyor hala.
Dellenirdi tabiki ben cevap vermdim kandilde napsaydım diyor.
Doğumgünüde açtı ama telefonu :(

O bayan sadece mesaj mı atıyor? Yoksa arıyor mu? Ben eşime dedim ki, valla saat 10 dan sonra tanıdık arkadaşlar akrabalar hariç ararlarsa, 'kim bu densiz bu saatte arıyor' derim, oda telefonda duyar sende hiçbirşey söyleyemezsin dedim. :1: Soralım bakalım diyin, etraftakilere soralım evli bir adama böyle mesaj atmak doğru diyin, size tedavi ol diyerek sindirmeye çalışıyor belli ki.

O bayan sadece mesaj mı atıyor? Yoksa arıyor mu? Ben eşime dedim ki, valla saat 10 dan sonra tanıdık arkadaşlar akrabalar hariç ararlarsa, 'kim bu densiz bu saatte arıyor' derim, oda telefonda duyar sende hiçbirşey söyleyemezsin dedim. :1: Soralım bakalım diyin, etraftakilere soralım evli bir adama böyle mesaj atmak doğru diyin, size tedavi ol diyerek sindirmeye çalışıyor belli ki.

Aynen beni sindirmeye çalışıyor.
Arkadaşlarına da sordum normal değil dediler, doğumgününde aradığında konuştular.
Kandilde gece 12 de mesaj atmış hanfendi !!!

bence biraz ortalığın durulmasını bekleyin..
şu an hazmedemedikleriniz yüzünden siz de sivri konuşuyor olabilirsiniz..
eşinizde çirkin sözler sarf ediyor olabilir...

biraz tartışmaya ara verin.. duymayın söylediklerini,
sizde duyurmayın içinizden geçenleri...

bekleyin hele, eşiniz de söylediklerinin ne kadar saçma olduğunu,
boştan yere kalbinizi kırdığını anlayacaktır.

Anlamaz canım anlasa bile benden bekler.
Bayram ayağı yine sorun çıktı işte.
Off off..
Saçma olduğunu anlasa bile beni haklı bulsa bile ben konuşmadan konuşmaz... Biliyor haklı olduğumu !

Aynen beni sindirmeye çalışıyor.
Arkadaşlarına da sordum normal değil dediler, doğumgününde aradığında konuştular.
Kandilde gece 12 de mesaj atmış hanfendi !!!

O zaman şimdi bekle biraz. Bakalım tekrar mesaj atıp arayacakmı. Ararsa geç saatte, açabilirsen telefonu koşup sen aç, eşim müsait değil bu saatte aradığınıza göre acil birşey olmalı de. Yada alın eşinizin telefonunu silin o şahsın numarasını. Mesajı falan varsa onlarıda silin. :)

O zaman şimdi bekle biraz. Bakalım tekrar mesaj atıp arayacakmı. Ararsa geç saatte, açabilirsen telefonu koşup sen aç, eşim müsait değil bu saatte aradığınıza göre acil birşey olmalı de. Yada alın eşinizin telefonunu silin o şahsın numarasını. Mesajı falan varsa onlarıda silin. :)

İnan ki eşimle birbirimize gireriz.
Bana telefonundan hayatta birşey yaptırmaz ne kendi benim telefonuma karışır nede bana karıştırtır.
Eğer silersem kızın numarasını benim yaptığımı anlar :(

Back
X