• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sabır !

İşiniz çok zor.. Bende oturup eşimin telefonunu karıştırmam ama evliliğin başlarında rahatsız olduğum kişilerin numaralarını sildim. Allah yardımcınız olsun.

Evli degilim ama gece esimi arayan bir bayan olursa telefonu ben acarim!!
Sevgiliminde telefonunu bir kiz arayinca ben acicaktimda son anda vazgecirdi acicam acma acicam acma derken kiz kapatti zaten :)))
Sonra benimkine arattim yanimda konustular..
Allahin sevdigi kuluymus yoksa az daha uzun tutsaydi aramayi ben acip agzina s....caktim :)))

Evli degilim ama gece esimi arayan bir bayan olursa telefonu ben acarim!!
Sevgiliminde telefonunu bir kiz arayinca ben acicaktimda son anda vazgecirdi acicam acma acicam acma derken kiz kapatti zaten :)))
Sonra benimkine arattim yanimda konustular..
Allahin sevdigi kuluymus yoksa az daha uzun tutsaydi aramayi ben acip agzina s....caktim :)))

:1::1::1::1: Süpersiniz hakediyorlar gerçekten.
İnan bende istiyorum öyle birşey yapmayı. Eşimde suç ama senin sevgilin iyi sana birşey dememiş :(

Ben de evli değilim ama haklısınız bence de.Bu eşinizin arkadaşının arsızlığından kaynaklanıyor,siz evlendikten sonra da aynı şekilde davranabileceğini sanıyor galiba.Eşiniz kandil mesajına cevap vermemiş keşke o kadar büyütmeseydiniz ama yine de size söyledikleri hiç hoş değil.Bana kalırsa o arkadaşa da birşey söylemeyin çünkü madem eşinizle bu derece samimi,onu uyardığınızı hemen eşinize yetiştirecektir,eşinizle aranız daha kötü olmasın.Biri şu erkeklere evlenince onlarında tavırlarına dikkat etmelerini anlatsa keşke.:20:

Merhaba kızlar günaydın.
Eski konumda belirtmiştim gece 11 de doğumgününü kutlamak için mesaj atmıştı üniversiteden eski kız arkadaşı ki kızla baya baya samimilermiş yakınlaşmışlar ama aralarında birşey olmamış, Kadir gecesinde de gece saat 12 de mesaj atmış.
Kızlar sizce ben abartıyor muyum kızın amacı nedir?
Evli erkeğe geceleri mesaj atmak aramak normal mi?
Eşime göre ne var ki bunda?
Sanırsın Türkiye'de yaşamıyoruz !!
Yine birbirimize girdik, konuşmuyorz!!

Bu tarz kadinlar bunu bilerek yapiyr. Amacinin ne oldguda gayet net.bunu engelleyemezsiniz bence bi insanin icinde olmasinn.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha yeni konu açtınız konuşuldu ya tekrar aynı şeyler için neden konu açıyorsunuz oradan devam edin. Yani konu açma hastalığınız mı var. Kelimesi kelimesine aynı konu yani tekrar konu açmanın güncellemenin ne mantığı var orada zaten söylenenler söylendi cevaplar verildi daha ne cevabı istiyorsunuz. Engellesin telefonundan madem görüşmesini istemiyorsunuz bu kadar basit.

:1::1::1::1: Süpersiniz hakediyorlar gerçekten.
İnan bende istiyorum öyle birşey yapmayı. Eşimde suç ama senin sevgilin iyi sana birşey dememiş :(

Valla canim daha ilk bastan sert olacaktin sen ipleri birakmissin gibi seni azarlamasina izin veriyosun hemde elin kizi icin..
Ben o telefonu acsaydim mesela ve sevgilim beni azarlasaydi elin kizi icin......... yani dusunemiyorum bilee.
Benimkine sorsalar bile boyle boyle olsa piskKo ne tepki verir diye once yutkunur sonra konusmaya baslar erkegin azcik korkmasi lazim.
Hala aklimdadir kiz arayinca tel benim elimdeydi hic birsey demeden sadece ekrani ona dogru tuttum ve "seni geberitim" bakisini attim :))))
Gozlerindeki hem masumane hem korku dolu isiltiyi sana anlatamam "aha s.ctim" moduna gecti :D :D

Bence birdaha olursa bu hic kiskancligini belli etme kiz zaten ekliymis sende.
Mesaj attiginda al telefonu ara cok dusuncelisin canim tesekkur ederiz fln de esim konusmayi sevmez bu saatlerde zaten musait degil ben baktim ki msj atmissin bi halini hatrini sorim dedim dersin..
Anlasin ki o saatte gobeginide catlatsa anca sen cikarsin telefonlara sen cikmazsanda esin hic cikmaz.

Arar konuşurum ama eşime söylerse eşim dellenir.
Engellemek yerine silmek istiyorum aslında görsün sildiğimi istiyorum.
Ama eşimin şifresini bilmem ona söyler mi arar mı bilmiyorum beni neden silmiş diye :(

olmuşla ölmüşe çare yok kardeşim sakın kimseyi arama kendini düşürürsün kıskanç kendine güveni olmayan bir profil oluşturursun eşine tavır al söyle kız falan ne gerekiyorsa o yapsın ama sen kızla asla irtibata geçme bence

Valla canim daha ilk bastan sert olacaktin sen ipleri birakmissin gibi seni azarlamasina izin veriyosun hemde elin kizi icin..
Ben o telefonu acsaydim mesela ve sevgilim beni azarlasaydi elin kizi icin......... yani dusunemiyorum bilee.
Benimkine sorsalar bile boyle boyle olsa piskKo ne tepki verir diye once yutkunur sonra konusmaya baslar erkegin azcik korkmasi lazim.
Hala aklimdadir kiz arayinca tel benim elimdeydi hic birsey demeden sadece ekrani ona dogru tuttum ve "seni geberitim" bakisini attim :))))
Gozlerindeki hem masumane hem korku dolu isiltiyi sana anlatamam "aha s.ctim" moduna gecti :D :D

Bence birdaha olursa bu hic kiskancligini belli etme kiz zaten ekliymis sende.
Mesaj attiginda al telefonu ara cok dusuncelisin canim tesekkur ederiz fln de esim konusmayi sevmez bu saatlerde zaten musait degil ben baktim ki msj atmissin bi halini hatrini sorim dedim dersin..
Anlasin ki o saatte gobeginide catlatsa anca sen cikarsin telefonlara sen cikmazsanda esin hic cikmaz.

Haklıısn ama işte eşim bana o fırsatı vermiyor.
Arkamda durmaz ki malesef :(
Sen ona bakma bile der kıza beklerim yani.
Bana bağırır bilr.
Dedim elin o.pusu için bana bağıramazsın falan dedim git tedavi ol kafana tabagı geçiririrm dedi daha bir sürü şey.
Keşke senin gibi davranabilseydim 3 yıl oldu malesef fısım ben yani.

olmuşla ölmüşe çare yok kardeşim sakın kimseyi arama kendini düşürürsün kıskanç kendine güveni olmayan bir profil oluşturursun eşine tavır al söyle kız falan ne gerekiyorsa o yapsın ama sen kızla asla irtibata geçme bence

Evet bende öyle düşünüyorum irtibata geçersem arkadaşlarıyla aralarında dalga konusu bile olabilir :(
Off offf..
Allahından bulsun bu yuva bozanlar.
Yuva bozanların yuvası olmaz inşallah.

Bana bağırır bilr.
Dedim elin o.pusu için bana bağıramazsın falan dedim git tedavi ol kafana tabagı geçiririrm dedi daha bir sürü şey.

Sende aynisini yapcaksin ozm..
Kiz arkadaslarindan birini erkek ismiyle kaydet kiz de kandil mandil ne varsa bana saat 10dan sonra msj at diye bakalim nasil oluyomus..
Beyfendi kizarsada simdide sen git tedavi ol yoksa ben kirarim kafanda tabaklari de..
Cok sinir oldum yaaa sen onun esisin ne munasebet yani kiza dicek ki sen ona bakma.. Hadi ordan!!!

Evet bende öyle düşünüyorum irtibata geçersem arkadaşlarıyla aralarında dalga konusu bile olabilir :(
Off offf..
Allahından bulsun bu yuva bozanlar.
Yuva bozanların yuvası olmaz inşallah.

ona benden daha çok mı çok değer veriyorsun ki onun için ben kırıp üzüyorsun diye sor eşine ama bağırarak değil sakin ve biraz şirince konuş
aklını al adamın bu akşam bak tatlı dil yılanı deliğinden nasıl çıkarıyor :52::52:

Sende aynisini yapcaksin ozm..
Kiz arkadaslarindan birini erkek ismiyle kaydet kiz de kandil mandil ne varsa bana saat 10dan sonra msj at diye bakalim nasil oluyomus..
Beyfendi kizarsada simdide sen git tedavi ol yoksa ben kirarim kafanda tabaklari de..
Cok sinir oldum yaaa sen onun esisin ne munasebet yani kiza dicek ki sen ona bakma.. Hadi ordan!!!

Evet canım evet. beni anladığın için çok teşekkür ederim.
Dediğin gibi yapabiliirm, lafları ben üzdü zaten caanım çok kırıldım laflarına :(
Hazmedilecek şeyler değil söyledikleri çok kırıcıydı.
Ama her kavgada böyle bağırıp çağırmalar susuyorum ama mahfoluyorum :(

Evet canım evet. beni anladığın için çok teşekkür ederim.
Dediğin gibi yapabiliirm, lafları ben üzdü zaten caanım çok kırıldım laflarına :(
Hazmedilecek şeyler değil söyledikleri çok kırıcıydı.
Ama her kavgada böyle bağırıp çağırmalar susuyorum ama mahfoluyorum :(

üzüldüm senn adına ...erkekler ne kadar kolay kırıyorlar böyle hayat arkadaşlarını yaa ne kadar acımasız oluyolar bazen..hemde dışardan dengesiz bir kız için ..seni anlyırm ne kadar kırılıp üzüldüğünğ arkadaşın dedği gibi bn olsaydım da öyle yapardım yada sorardım '' bnm eski yakınlaşıp ama aramızda hiçbişey olmayan bi erkek arkadşm istediği saatte bnz mesj atabilir o zamn '' diye bunu kesin sölemelisin bağırmadan sakince olsa bile söyle anlasın senn boş yere kızmadığını kafasına bi dank etsin..o sakinlşince güzelce konuş ne kadar kırıldğını anlat olayın bi başkası için seni kırması olduğunu anlat o kızla kendimi kıyaslamam bile ama başka biri için evliliğimize zarar vermene üzülüyrum fln de ,bn olsam öyle yapardım demiyorum böle durumlarda zaten yapıyorum dediklerimi:41:

Merhaba kızlar günaydın.
Eski konumda belirtmiştim gece 11 de doğumgününü kutlamak için mesaj atmıştı üniversiteden eski kız arkadaşı ki kızla baya baya samimilermiş yakınlaşmışlar ama aralarında birşey olmamış, Kadir gecesinde de gece saat 12 de mesaj atmış.
Kızlar sizce ben abartıyor muyum kızın amacı nedir?
Evli erkeğe geceleri mesaj atmak aramak normal mi?
Eşime göre ne var ki bunda?
Sanırsın Türkiye'de yaşamıyoruz !!
Yine birbirimize girdik, konuşmuyorz!!

en korktugum durum..:50: bence numarasini degissin..kizin amaci iyi gibi gözükmedi gözüme gerci günahini almak istemem ama..neden hala sakliyor numarasini o kiz? bence cok haklisin sinir olmakta..

Arar konuşurum ama eşime söylerse eşim dellenir.
Engellemek yerine silmek istiyorum aslında görsün sildiğimi istiyorum.
Ama eşimin şifresini bilmem ona söyler mi arar mı bilmiyorum beni neden silmiş diye :(

kıza bir mesaj atsanız. Gece yerine daha münasip saatlerde mesaj atabilirsin gibi iğneleyici bir yazı yazsan çokmu sorun olur?

Bana bağırır bilr.

Canım ben eşine ne kızmıştım tedavi ol falan diyince. Hala kötü bir laf olduğunu düşünüyorum ama sen de tanımadığın bir arkadaşı için o kelimeyi kullanmasaydın keşke. 3. bir kişi için beni bu kadar kırdığına değer mi demen yeterliydi.

Back
X