- Konu Sahibi honeysuckle
merhaba arkadaslar..
konuyu acarken cok düşündüm ama cözemiyoeum artık
iş yerinde sorunlar bitmiyor
9 sene oluyor aynı işyerindeyim ve bütün iş benim üzerimde
patron işi olmayınca bagıran cagıran iş önemli diyen bir insan .ayrıca izin konusunda cok katıdır
hasta oldugumda bile benimle dalga gecer gibi hafta sonu git diyen ameliyatım için bile yıllık iznimi yiyen bir kişi.
ha mecburum ses cıkaramadım ezdi ezdi
muhasebedeyım cok agır ve sorumluluklarım cok fazla
gel gelelim iki sene önce sekreter aldılar
bi takım problemler yasandı ve bayan patronla ilişkim var dedi herkes sustu kimse ondan iş istemiyor patron dahil
bu kişi canı isterse geliyor canı istemwzse gelmiyor yada erken çıkıyor istinasız bu böyle
ha sanane derseniz o olmayınca onun işide bana kalıyor kapı tel ikram kargo gibi
ve benim bu yapılan haksızlığa sabrım kalmadı .şimdi önümde iki yol var ya yetti deyip cıkıcam yada susup oturcamki artık imkansız
sizce baska bir yol varmı
konuyu acarken cok düşündüm ama cözemiyoeum artık
iş yerinde sorunlar bitmiyor
9 sene oluyor aynı işyerindeyim ve bütün iş benim üzerimde
patron işi olmayınca bagıran cagıran iş önemli diyen bir insan .ayrıca izin konusunda cok katıdır
hasta oldugumda bile benimle dalga gecer gibi hafta sonu git diyen ameliyatım için bile yıllık iznimi yiyen bir kişi.
ha mecburum ses cıkaramadım ezdi ezdi
muhasebedeyım cok agır ve sorumluluklarım cok fazla
gel gelelim iki sene önce sekreter aldılar
bi takım problemler yasandı ve bayan patronla ilişkim var dedi herkes sustu kimse ondan iş istemiyor patron dahil
bu kişi canı isterse geliyor canı istemwzse gelmiyor yada erken çıkıyor istinasız bu böyle
ha sanane derseniz o olmayınca onun işide bana kalıyor kapı tel ikram kargo gibi
ve benim bu yapılan haksızlığa sabrım kalmadı .şimdi önümde iki yol var ya yetti deyip cıkıcam yada susup oturcamki artık imkansız
sizce baska bir yol varmı