Sabırla Bebeğini Bekleyenler

hamdolsun Allah' bende kızım da cok ıyıyız...bıraz huzunlendım agladım ..hakkını helal et mesajını gordum ama baska bır baslıkta bır kardesımızın 2 cocugunu nasıl kaybettıgını okuyordum..içim yandı..allahım dayanamayacagımız acılar vermesın...:85:

hamdolsun Allah' bende kızım da cok ıyıyız...bıraz huzunlendım agladım ..hakkını helal et mesajını gordum ama baska bır baslıkta bır kardesımızın 2 cocugunu nasıl kaybettıgını okuyordum..içim yandı..allahım dayanamayacagımız acılar vermesın...:85:

amin cnm bende gördüm tam okumadım ama okuduğum kadarıyla çok etkilendimmm:85:

Rabbim kimseye yaşatmasın

ALLAHIM ! DiLimize Hayır SöyLet , ELimize Hayır İşLet; Hakkımızda HayırLısı Neyse Onu Bizlere Nasib Et!..

slm maonyacım nasılsın canım tarnsferin yapılmışş hayırlı olsun canım inşallahh bebişin seninle kalırrr annesine sımsıkı sarılırr

slm maonyacım nasılsın canım tarnsferin yapılmışş hayırlı olsun canım inşallahh bebişin seninle kalırrr annesine sımsıkı sarılırr

saol cnmmm.

inş bebeğim benimledir.ara ara karnımda bıçak saplanmaları oluo belimdede ağrııı.sıpa bu sefer tutunuo diyorummmm:9:

ececim ben çıkıyrm cnmm.

cnm çok sıkıldı bugün sohbet edecek kimse yoktuuu:59:

yeterden haberi olan varmııı????

Grşrz cnmmmm:48:

kızlar aşkın nur yenginin son albümü çok güzel şarkıların hepsi süper hele de ayrı gayrı dinlemenizi tavsiye ederim

Son düzenleme:
Back
X