Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaaaaaa ben demin cevap yazdım nereye gitti o![]()
aaa bi hoşgeldin diyen bile yok![]()
iyi akşamlarrr hanımlarrrr nasılsınızzz
iyi akşamlar ececim nasılsın neler yapıyosun gittimi misafirin
iyi akşamlar canım iyiyim sen nasılsın dün gitti misafirim kaç gündür sabahladıgımız için dün erken yattım giremedim topige bu arada yeter geldimi hiç topige eşini hast götürecekti
yeter hiç gelmedi canım bende merak ediyorum sende teli var sanırım hiç sordunmu nasıllarmış
arayamadım canım ya yarın arayacagımm valla topige girince aklıma geldii![]()
yarın arayınca bizede haber ver canım
sara canım esranın topiğindenim manoya oraya gelince bende onun peşinden geldim merak işte
ama topiğinizi sıcaklığı taa ilk sayfadan belli
bende yazmak istedim
ben 4 yıllık evliyim bende pco var,eşimde varikosel vardı ama ameliyat oldu şimdiki değerleri iyi şükür
2 kez aşılama yaptırdım olmadı
hazirandada tüp bebek düşünüyorum araştırıp duruyorum işte ankarada maya yada anatoliada yaptırıcam inşallah
rapor nasıl alınır süreç nasıldır hiç bilmiyorum birazda gözüm korkuyor açıkcası
dua edin inşallah
sizlerin bi bilgisi varmı
raporla ilgili
eşim emekli sandığı mensubu
neyse sizin durumunuz nedir canımm![]()
sara canım esranın topiğindenim manoya oraya gelince bende onun peşinden geldim merak işte
ama topiğinizi sıcaklığı taa ilk sayfadan belli
bende yazmak istedim
ben 4 yıllık evliyim bende pco var,eşimde varikosel vardı ama ameliyat oldu şimdiki değerleri iyi şükür
2 kez aşılama yaptırdım olmadı
hazirandada tüp bebek düşünüyorum araştırıp duruyorum işte ankarada maya yada anatoliada yaptırıcam inşallah
rapor nasıl alınır süreç nasıldır hiç bilmiyorum birazda gözüm korkuyor açıkcası
dua edin inşallah
sizlerin bi bilgisi varmı
raporla ilgili
eşim emekli sandığı mensubu
neyse sizin durumunuz nedir canımm![]()
merhaba arkadaşlar
bende sizin gibi sabırla bebeğini bekleyenlerdenim:26:
merhaba arkadaşlar
hoş geldin canımm
merhaba arkadaşlar
aleykümselam canım ben çorumdayım,slm canım ankaradansın sanırım bende ank dayım neresindensin
öncelikle tanıştığımıza memnun oldum canım.bende 37 yaşındayım 3 yıllık evliyim geçen sene 7 haftalık hamileyken bi düşük yaşadım.bizde bi sorun olmamasına karşın tekrar hamile kalamadım düşükten sonra şimdi tekrar hamile kalmak için uğraşıyoruz.Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun.
canım benim tüp bebek ve aşılama hakkında bi deneyimim yok ama burada yaptıran arkadaşlar var onlar sana yardımcı olurlar sanırım.ama öyle sanıyorumki devlet üç aşılamadan sora tüp bebeğe izin veriyo.inşallah çok bekletmeden gelir bebişlerin.
hoş geldin canım ne kadardır beklemedesinn
merhaba arkadaşlar